- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
Canim hayirlı olsun.Allah tamamina erdirsin.Olabilir canım.Hakkınızda hayırlısı olsunSlm kızlar benim değerim de 878 ikiz olma ihtimali var değil mi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hayirlı olsun.Allah tamamina erdirsin.Olabilir canım.Hakkınızda hayırlısı olsunSlm kızlar benim değerim de 878 ikiz olma ihtimali var değil mi :)
Hayırlı olsun Rabbim utandırmasın tatlım senin adına çok sevindim bende cumartesi gittim kontrole ama cinsiyet hakkında birşey demedi çok hareketliydi bebek :) sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsinKızlar selam.Bugün kontrole gittim bebeğimin cinsiyeti kızmış bakalım değişir mi degişmez mi ilerde bilmiyorum.Şükür herşey yolundaymış.Bebeğim rahimden ayrılmasi da biraz düzelmiş
Amin canım.Allah razı olsun.Ben şu an 12+1 deyim.Sen tam olarak kaçıncı haftadasın.İkili test yaptırdın mıHayırlı olsun Rabbim utandırmasın tatlım senin adına çok sevindim bende cumartesi gittim kontrole ama cinsiyet hakkında birşey demedi çok hareketliydi bebek :) sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin
canım sen herhangi bişe kullandın mı transfer öncesi sonrasıSebebi belli değil canım. Bunda merkezi değiştirdim transfer öncesi histereskopi oldum nadaslama yaptı doktor rahime çizik atma. Transfer sonrası hemen serum takıldı yarın da takılacak bundan sonra ki her hafta takılacak 12. haftaya kadar. İstediğin kadar sorabilirsin :))
Uzun zamandır yazmıyorum ama takip ediyorum pozitif alan Bademellaa hayat_gun Busgok0606 Dykdyk hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin unuttuklarım varsa hakkını helal etsin..
Çokkk sağoş canım min inşallahUzun zamandır yazmıyorum ama takip ediyorum pozitif alan Bademellaa hayat_gun Busgok0606 Dykdyk hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin unuttuklarım varsa hakkını helal etsin..
evet canım :) bende bi vitamin kullanıyorum 2 aydır canım seninkinin adı ne
bize doğum için 2 tane özel hastaneyle anlaşmamız var biri 5bin diğeri 6.5 bin dediben de degistiricem bizim de 320 lira doğum fiyatını sormaya cesaret bile edemiyorum. 3 ayim geçindlce başka doktora geçicem insallah
bende risk altındayım ilk 3 ay ben gözlemlemek isterim ama tercih senin dedi bu ay gidicez ama önümüzdeki ay değiştiricez kısmetseCanim ben hem tüp bebek doktoruma hemde başka doktora gidiyorum şimdilik.Benim riskli bi gebelik olduğu için mecburen devam edicem tüp bebek doktorumada.
bende aynı durumdayım devam etmek isterim ama tedavi zaten cok masraflı oldu devam edemicezBende cok devam etmek isterim ama 350 tl bizimkide dogumuda 6binmis sanirim durumumuz el vermez
Kontrole gittiğimde 12+4 tü fakat ultrasonda tam 13haftalık çıktı dr sorduğumda normal alabilir dedi tatlım ikili test yaptırmadım çünkü sonucu ne çıkarsa çıksın benim için değişmeyecekti çok bekledim boşuna stese girmek istemedim tüpbebek doktorumda hak verdi banaAmin canım.Allah razı olsun.Ben şu an 12+1 deyim.Sen tam olarak kaçıncı haftadasın.İkili test yaptırdın mı
evet canım :) bende bi vitamin kullanıyorum 2 aydır canım seninkinin adı ne
Çok sevindim darısı başıma insallahKızlar selam.Bugün kontrole gittim bebeğimin cinsiyeti kızmış bakalım değişir mi degişmez mi ilerde bilmiyorum.Şükür herşey yolundaymış.Bebeğim rahimden ayrılmasi da biraz düzelmiş
Canım daaha ne olsun maşallah Tüp bebek yaptırmadan mı başladınız bunlara 6 ay baya iyi kullanmışsın canım yoksa dondurulmuş mu ondan mı uzadı transferdoktor omepa verdi ve impryl
ben 6 ay propolis içtim
6 ay clife bitkisel macun yedim
son 2 ay gano excel ürünlerini kullandım
eşim erkekler için bir macunu 1 ay kullandı
6 ay propolis içti
2 ay gano ürünleri
ben bol enerji çalıştım
enerjik kitaplar okudum :)
nefes egzersizleri yaptım
aklıma gelenler bunlar
Kızlar selam.Bugün kontrole gittim bebeğimin cinsiyeti kızmış bakalım değişir mi degişmez mi ilerde bilmiyorum.Şükür herşey yolundaymış.Bebeğim rahimden ayrılmasi da biraz düzelmiş
Amin canım inşallah
Çok saol canım Allah razı olsun rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallahUzun zamandır yazmıyorum ama takip ediyorum pozitif alan Bademellaa hayat_gun Busgok0606 Dykdyk hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin unuttuklarım varsa hakkını helal etsin..
Bıde doğumu başka hastanede yaptırdıktan sonra pek anlamı yokmuş gibi geliyor canım keşke yaptırabılsem 10 lira gıdıyo zaten 10 da kontrol doğum tutar mırasda düşmeyecek uzun bu zaman bildiğimbende aynı durumdayım devam etmek isterim ama tedavi zaten cok masraflı oldu devam edemicez
Keseye ne zaman gıdeceksın kuzumKızlarrr benim değerimm 11.gğn 629,63
ikiz olabilir mi?