2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar selam.Bugün kontrole gittim bebeğimin cinsiyeti kızmış bakalım değişir mi degişmez mi ilerde bilmiyorum.Şükür herşey yolundaymış.Bebeğim rahimden ayrılmasi da biraz düzelmiş
Hayırlı olsun Rabbim utandırmasın tatlım senin adına çok sevindim bende cumartesi gittim kontrole ama cinsiyet hakkında birşey demedi çok hareketliydi bebek :) sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun Rabbim utandırmasın tatlım senin adına çok sevindim bende cumartesi gittim kontrole ama cinsiyet hakkında birşey demedi çok hareketliydi bebek :) sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin
Amin canım.Allah razı olsun.Ben şu an 12+1 deyim.Sen tam olarak kaçıncı haftadasın.İkili test yaptırdın mı

Sebebi belli değil canım. Bunda merkezi değiştirdim transfer öncesi histereskopi oldum nadaslama yaptı doktor rahime çizik atma. Transfer sonrası hemen serum takıldı yarın da takılacak bundan sonra ki her hafta takılacak 12. haftaya kadar. İstediğin kadar sorabilirsin :))
canım sen herhangi bişe kullandın mı transfer öncesi sonrası

Amin canım.Allah razı olsun.Ben şu an 12+1 deyim.Sen tam olarak kaçıncı haftadasın.İkili test yaptırdın mı
Kontrole gittiğimde 12+4 tü fakat ultrasonda tam 13haftalık çıktı dr sorduğumda normal alabilir dedi tatlım ikili test yaptırmadım çünkü sonucu ne çıkarsa çıksın benim için değişmeyecekti çok bekledim boşuna stese girmek istemedim tüpbebek doktorumda hak verdi bana

evet canım :) bende bi vitamin kullanıyorum 2 aydır canım seninkinin adı ne

doktor omepa verdi ve impryl

ben 6 ay propolis içtim
6 ay clife bitkisel macun yedim
son 2 ay gano excel ürünlerini kullandım
eşim erkekler için bir macunu 1 ay kullandı
6 ay propolis içti
2 ay gano ürünleri
ben bol enerji çalıştım
enerjik kitaplar okudum :)
nefes egzersizleri yaptım
aklıma gelenler bunlar

doktor omepa verdi ve impryl

ben 6 ay propolis içtim
6 ay clife bitkisel macun yedim
son 2 ay gano excel ürünlerini kullandım
eşim erkekler için bir macunu 1 ay kullandı
6 ay propolis içti
2 ay gano ürünleri
ben bol enerji çalıştım
enerjik kitaplar okudum :)
nefes egzersizleri yaptım
aklıma gelenler bunlar
Canım daaha ne olsun maşallah ☺️ Tüp bebek yaptırmadan mı başladınız bunlara 6 ay baya iyi kullanmışsın canım yoksa dondurulmuş mu ondan mı uzadı transfer

Kızlar selam.Bugün kontrole gittim bebeğimin cinsiyeti kızmış bakalım değişir mi degişmez mi ilerde bilmiyorum.Şükür herşey yolundaymış.Bebeğim rahimden ayrılmasi da biraz düzelmiş

Çok sevindim canım. :KK49::nazar:

Sağlıkla gelsin kuzucuk:emir_bebek:

bende aynı durumdayım devam etmek isterim ama tedavi zaten cok masraflı oldu devam edemicez :KK43:
Bıde doğumu başka hastanede yaptırdıktan sonra pek anlamı yokmuş gibi geliyor canım keşke yaptırabılsem 10 lira gıdıyo zaten 10 da kontrol doğum tutar mırasda düşmeyecek uzun bu zaman bildiğim:KK53::halay:

X