2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar merhaba.
Benimde ayın 13'ünde transferim oldu. Gece yatarken saga ya da sola dogru yatiyor musunuz?
Bazilari illa düz yat diyor. Tereddükte kaldım. Rahat uyuyamiyorum kaç gündür.

Değerim 750 çıktı çok şükür. Canm hiç mi egilmicez?Az önce bir anlık dalginlikla egilip yerden telefonumu aldım. İş yapmıyorum ama arada bu egilip kalkma sonra canımı sıkıyor.
Yok canim yavas hareket et egilecen tabi ama surekli egilme oku surekli kendine

Kızlar merhaba.
Benimde ayın 13'ünde transferim oldu. Gece yatarken saga ya da sola dogru yatiyor musunuz?
Canım kendini sıkintıya sokma rahat ol stres baş düşmanın unutma.Sanki transfer olmamışsın gibi yaşamaya yani düşünmemeye çalış emin ol pozitifi görme olasilığın artıcak.Çok ince düşünme bence sağa da sola da yat ne olucak ki

Kızlar merhaba.
Canim benim cok sirtim agridi dondum ben saga sola

Bende cok devam etmek isterim ama 350 tl bizimkide dogumuda 6binmis sanirim durumumuz el vermez

Dün gece yan dönmüşüm. Sanki biri beni dürtmüş gibi sıçrayarak uyandim. Tekrar düz yattim. Ama bu gece dönüp rahat rahat yatarim artik
Çok düşünmüyorum aslinda ama bu kafama takilmisti tesekkur ederim canim.

Değerim 750 çıktı çok şükür. Canm hiç mi egilmicez?Az önce bir anlık dalginlikla egilip yerden telefonumu aldım. İş yapmıyorum ama arada bu egilip kalkma sonra canımı sıkıyor.
Sadece 12gunmu yaptin beta hcg yuksek cikmis benimkiler gibi ikiz olabilir

İlk gece ağlayacaktim bende. Kaburgalarim bile agridi. Çok kasmışım kendimi istemeden. Bugun dönerim bende
Bende öylebir canim bide surekli sirtim agrir iyice agrimis nasil kastiysam kendimi rabbim emeklerini bosa cikartmasin ne yiyosun

Bende öylebir canim bide surekli sirtim agrir iyice agrimis nasil kastiysam kendimi rabbim emeklerini bosa cikartmasin ne yiyosun
Amin canim. Sende saglikla kucagina al insallah bebegini.
Kabak cekirdegi, ceviz, kayısı, meyve yiyorum. 3 lt su içiyorum. Yediklerime de dikkat ediyorum. Senin onerin var mi canim ?

K
Kabak cekirdegi, ceviz, kayısı, meyve yiyorum. 3 lt su içiyorum. Yediklerime de dikkat ediyorum. Senin onerin var mi canim ?
KEsinlikle gunde 2 bardak havuc suyu canim 1 dilim ananas kabiz olmamaya calis et tavuk veya balik olsun 1 ogun ayaklarinin altina yastik alip yat gerekmedikce uzan

Kızlar ben de bugün adet oldum tedaviye başlıyoruz allahın izniyle. 41 adet hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum. Okuyabilecek var mıdır? Özelden isim soyisim verebilirim.
Ben okudum canim Rabbim.sana ve her isteyene nasip etsin amin

Allah razi olsun canim insallah hepimiz sag saglim aliriz cok sukur ikizlerim var benim darisi sana 2 embriyomu

K

KEsinlikle gunde 2 bardak havuc suyu canim 1 dilim ananas kabiz olmamaya calis et tavuk veya balik olsun 1 ogun ayaklarinin altina yastik alip yat gerekmedikce uzan
Havuç suyu ve ananas hariç hepsini uyguluyorum canim. Yarin onlari da hallederim. Tesekkur ederim. Cuma günü sonuç belli olacak.

Havuç suyu ve ananas hariç hepsini uyguluyorum canim. Yarin onlari da hallederim. Tesekkur ederim. Cuma günü sonuç belli olacak.
Rica ederim canim ne demek aklina takilan bisey olursa etiketleyebilirsin beni

Benim esimde hep ikiz istermisti 2 ay sonra bugun 4.senemiz bitecek cok sukur rabbime bu gunleri gosterdi 10.gunmu yap dediler
Bizimde Nisan da 4 sene bitecek Allah bozmasın canim. Evet 10. gun yap dediler. Evde hiç testte yok. Direk kan testi yaptiracagim.

Bizimde Nisan da 4 sene bitecek Allah bozmasın canim. Evet 10. gun yap dediler. Evde hiç testte yok. Direk kan testi yaptiracagim.
Ben 9.gun dayanamayip internetten camasir suyu testi yaptim idrar testi yapmaya korktum dayanamam diye keske cumartesiye gelseydi acillerde 1.5 saate cikiyo ben klinikde verdim 9 da 4 e yakin aradilar cok stresli oluyo sonu guzel olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…