2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Çok çok sevindim rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almamızi nasip etsin.Şu ilk 3 ayı atlatalim hayirlisiyla hamileliğin en güzel dönemine gececegiz

Ben hiç dinlenemiyorum.İş yeri de yogun oluyor.Eve gelince de oğlum. Allah dan ev temizlemiyorum .O bile cok iyi geliyor.Devamlı uyku hali var.Bir kaç gündur de hafif hafif mide bulantısı. Sende de var mı bulantı

Kv var çok şükür yapıyor. Olmazsa biraz daha işi gücü boş verip rahat takılayım.:)Çoğunlukla yatıyorum halâ.Rabbim yardımcımız olsun.

Kızlar birşey soracağım gebe kaldıkdan sonra tüp bebek doktorunuza mı devam ediyorsunuz yoksa değiştirdiniz mi ? Ben sanırım değiştiricem çünkü bundan sonra her ay gittiğimde 300 Tl muayene ücreti testler taramalar falan hariç dediler şuan onu karşılayamayız sanırım..

ben de degistiricem bizim de 320 lira doğum fiyatını sormaya cesaret bile edemiyorum. 3 ayim geçindlce başka doktora geçicem insallah

Yat canım halsızlığin olacak daha değerlerin kaç cıktı
Değerim 750 çıktı çok şükür. Canm hiç mi egilmicez?Az önce bir anlık dalginlikla egilip yerden telefonumu aldım. İş yapmıyorum ama arada bu egilip kalkma sonra canımı sıkıyor.

Değerim 750 çıktı çok şükür. Canm hiç mi egilmicez?Az önce bir anlık dalginlikla egilip yerden telefonumu aldım. İş yapmıyorum ama arada bu egilip kalkma sonra canımı sıkıyor.
Birsey olmaz canim öyle ufak tefek şeylerden hiç birşey olmaz.Ben Bılaşık mak.yerleştirdi. Çamaşır mak yerleştirdim.Transfer olduğum gün hariç hergün yemek yaptım. Allah a emanet yavrularimizi. Rabbim korusun emanetlerimizi

Aminn canım rabbim korusun hepsini.Makinaya çamaşır koyuyorum ama tam yere eğildim.Elimden bişey düşüyor mesela almak zorunda hissettim bikaç defa.Ama is yapmadım henüz.

Canim ben hem tüp bebek doktoruma hemde başka doktora gidiyorum şimdilik.Benim riskli bi gebelik olduğu için mecburen devam edicem tüp bebek doktorumada.

Kızlar ben de bugün adet oldum tedaviye başlıyoruz allahın izniyle. 41 adet hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum. Okuyabilecek var mıdır? Özelden isim soyisim verebilirim.

Kızlar ben de bugün adet oldum tedaviye başlıyoruz allahın izniyle. 41 adet hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum. Okuyabilecek var mıdır? Özelden isim soyisim verebilirim.
Ben okudum canım.Allah kabul etsin

Canım ben okudum ama ismin olarak nick le okudum.Allah kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…