2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Canım ağır kaldırma.Bişeyler alırken fazla uzanmamaya çalış.Eğilirkende dikkatli kendini zorlamadan eğil.Hayırlı olsun.Çok sevindim bu arada canım.Darısı isteyen herkesin başına olsun.Allah tamamına erdirsin :)

Sağol canım benim çok teşekkür ederim..Allah kimsenin kucağıni boş birakmasin.Bir iki defa yerden bişey aldım.Sorun olmaz değil mi?Ağır kaldirmadim.Sen nasıl oldun iyi misin?

Sağol canım benim çok teşekkür ederim..Allah kimsenin kucağıni boş birakmasin.Bir iki defa yerden bişey aldım.Sorun olmaz değil mi?Ağır kaldirmadim.Sen nasıl oldun iyi misin?
Yok canim bişey olmaz.İyim şükür.Bende bol bol yatıyorum

Yok canim bişey olmaz.İyim şükür.Bende bol bol yatıyorum
Çok geçmiş olsun canım.Hamileliğinin bundan sonraki dönemini en iyi şekilde geçirirsin inşallah..Allah herkese nasip etsin hamilelikleri de sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..

Biraz daha dikkat et canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayıda nasip etsın

-Gul- canim sen heyet raporunu alacaksi
Amin Maaşallah minigine de sana da Her şeyin bir zamanı var rabbim hiç birimizi utandirmasin

Çok geçmiş olsun canım.Hamileliğinin bundan sonraki dönemini en iyi şekilde geçirirsin inşallah..Allah herkese nasip etsin hamilelikleri de sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..
Amin canım cümlemiz inşallah

kuzuuuuuuuu canım evet heyet raporu almayı düşünüyorum bakalım inşallah alabilirim

Ne güzel bir haber maaşallah Allah sağlıkla sihatle kucağına almanı nasip etsin

Arkadaşlar ben transferden beri progesteron iğne ve fitil kullanıyorum.bunlar kaçıncı haftaya kadar devam edecek haftası ilerleyenler şuan hangi ilaçları kullnıyor?

Arkadaşlar ben transferden beri progesteron iğne ve fitil kullanıyorum.bunlar kaçıncı haftaya kadar devam edecek haftası ilerleyenler şuan hangi ilaçları kullnıyor?
Normalde 3.ayda kesiyo doktorlar.Ama düşük riskin falan olursa değişebilir

Ne güzel bir haber maaşallah Allah sağlıkla sihatle kucağına almanı nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım benim.Allah razi olsun..Sana bir ara sormuştum hatta neler yaptın belirtin var mıydı diye.:)))Çok şükür ben de aldım pozitifi.Rabbim kimseninkini yarıda birakmasin.Tedavide olanlara da güzel haberler almayi nasip etsin innnşallah..

Arkadaslar merhaba
2.tup bebek denememizde hamile kalabildim.Ama inanin mutluluguma sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum.6.haftada asiri yogun bir kanama yasadim.Dusuk tehdidi deniyor.Benim gibi olup yoluna devam edebilen oldumu aranizda.size tavsiyem Tuttumu tutacakmi durumuna cok takilmayin inanin hic birsey ifade etmiyormus.Tutupta kaybetme korkusu cok daha buyuk bir imtihanmis.dilerim Allah hicbirinize bu korkuyu yasatmasi

Tamam canım çok teşekkür ederim..Allah kimsenin sevincini yarıda birakmasin,herkese bu duyguyu tattirsin..
AMın canım çok şükür rabbıme benim bugün 8. Haftam kayınvalidem de kalıyorum transfer den belli hiç iş tutmadım bu kaç gün dur de annemdeyım gene iş tutmuyorum evime geçmeme 1ay daha var nerdeyse o zamana kadar da yavaş yavaş yapacam her zaman risk var kimsen yoksa yapacak yavaş yavaş yap

Allah yardımcımız olsun canım. Ama senin gibi olup sağlıkla yavrusunu kucaklayan çok insan var.Sen dinlen ve bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…