- 12 Ocak 2013
- 588
- 746
Görürsün canim Allahın izni ile sen dinlen kendini hiç yormaRapor aldım canım Pazartesi gününe kadar evdeyim Pazartesi günüde 6 haftalık oluyor ultrasonla bakarızz dedi doktorum inşallah görürüz keseyi
Canim gözün aydın.Darısı kalp atışına.Kalp atışı için ne zaman gidiceksin canımBen de dayanamadım kızlar dr gittim bu gün. Karnımdan baktı doktorum keseyi gördük bin şükür.Darısı bekleyen herkezin başına. Sağlıkla kucagimiza almaya insallah
2 hf sonra dedi bi kaç test istedi onları yaptiracam. Su gibi akıp gider inşallah duyarım minik susamın sesiniCanim gözün aydın.Darısı kalp atışına.Kalp atışı için ne zaman gidiceksin canım
Cnm nasilsin hersey iyi olacak iyi dusun opuyorum seni . Bende yarin doktora gidecegim hayirlisiylaa insallah 5+4 oluyorum insallah hersey yolundadirDün yine çok kasık ağrım oldu.İnşallah bugün devam etmez.Onun dışında iyim şükür.Rabbim bu günümüzü aratmasın
Cnm kac haftalik oldun kalp atisini duydunmuBen de dayanamadım kızlar dr gittim bu gün. Karnımdan baktı doktorum keseyi gördük bin şükür.Darısı bekleyen herkezin başına. Sağlıkla kucagimiza almaya insallah
Canım bugün 5.hf son günü yarın 5+1 olacak inşallah. 2 hf sonra çağırdı doktorum.Karnımdan baktı.Vajinal muayene yapılsa belki kalp atışı da gorulurmuydu diyorum ama erken daha sen ne zaman gideceksin kalp sesineCnm kac haftalik oldun kalp atisini duydunmu
Saol canım.Sen naptın kalp atışı için gittin miCnm nasilsin hersey iyi olacak iyi dusun opuyorum seni . Bende yarin doktora gidecegim hayirlisiylaa insallah 5+4 oluyorum insallah hersey yolundadir
Yok canim ama uçuk bi rakam olur büyük ihtimalle.Şöyle 6 aylık olıyım inşallah o günleri goriyim.Artık doğum için düşünücem neresei kafama yatarsa artık-Gul- canım sen doğum icin acıbadem mi düşünüyosun? fiyatını sordun mu hic?
bazı ozel hastaneler bir sureyi geçince hasta kabul etmiyormus diye duydum. önceden kime kontrol olduysan ona git kafasindalarmisYok canim ama uçuk bi rakam olur büyük ihtimalle.Şöyle 6 aylık olıyım inşallah o günleri goriyim.Artık doğum için düşünücem neresei kafama yatarsa artık
Yarin gidecegim kese icin kalp duyulurmu bilmiyorumSaol canım.Sen naptın kalp atışı için gittin mi
Ben ilk muayeneye gidecegim cnm kalp duyulurmu bilmiyorumCanım bugün 5.hf son günü yarın 5+1 olacak inşallah. 2 hf sonra çağırdı doktorum.Karnımdan baktı.Vajinal muayene yapılsa belki kalp atışı da gorulurmuydu diyorum ama erken daha sen ne zaman gideceksin kalp sesine
Evet biliyorum canım.Benim bildiğim kadarıyla 20.haftadan sonra kabul etmiyolarmış.Ona göre ayarlıycam artık bi şekildebazı ozel hastaneler bir sureyi geçince hasta kabul etmiyormus diye duydum. önceden kime kontrol olduysan ona git kafasindalarmis
Anladım canım.Belki duyulmayabilirYarin gidecegim kese icin kalp duyulurmu bilmiyorum
Güzel haberlerle gel canim inşallah. Normal de ben de haftaya giderim diyordum dayanamadım bugün gittik.Güzel haberlerini bekliyorumBen ilk muayeneye gidecegim cnm kalp duyulurmu bilmiyorum
Amin canım inşallah2. Tedavimden bir kızım vardı onun varlığı güç veriyordu çok şükür 6. Tedavime kadar 2. Çocuk için uğraştık. Rabbim tez zamanda sana da sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsin inş
Cnm hayirlisiyla keseyi gorduk .kalp atidkni erken gittigimiz icin duymadik ama iki gun sonra felan duyulurdu alt muayeneden dedi doktor hersey yolundaymis.kesenin icide dolu cok sukur mercimegim benimle.sllahim isteyen herkeze evlat verdin ben 10 yil bekledim diger tedaviler haricinde tam 5 defa tup denedim ama deydi .allahima sukurler olsun.alkahim iateyenlerin yuzunh guldursun