Çok sevindim canım.Darisı başıma :) cinsiyet belli oldu mu.Bana doktor 1 2 haftaya belli olur dedi.Evet o topigi takip etmek bana da çok iyi geliyo.Sikıntılarimı unutuyorumEvet canım, artık normallesip güzel bir hamilelik geçirmek istediğim için sanırım. ikili testimiz güzel çıktı, ense kalınlığımız da. Rabbime şükredip duruyorum. Ama önceden bir kaybım olduğu için korkular devam ediyor tabiki.
Çok sevindim canım.Darisı başıma :) cinsiyet belli oldu mu.Bana doktor 1 2 haftaya belli olur dedi.Evet o topigi takip etmek bana da çok iyi geliyo.Sikıntılarimı unutuyorum
Hayırla sağlıkla gelsin inşallah.Benim kide erkek olucakmış gibi geliyo ama bakalım.Belli olur inşallah yakın zamandaİnşallah canım
Oğluşum geliyor sanırım. Değişir mi bilmiyorum ama :)
çalışıyorum ki malesef canımCanım bol bol dinlen.Sırt üstü yat geçer inşallah
memnunum canım 2018 fiyatı ilaçlar dahil 9.500Memnunmusun canım ? O doktoru hiç araştırmadım. Ücret ne tuttu
Rapor alabiliyosan al canım.Dinlenmek çok önemli.Lekelenmen olduğunu söylesen verirler büyük ihtimalle.Kasık ağrın falan varsa kesin almaya çalışçalışıyorum ki malesef canım
Hayırla sağlıkla gelsin inşallah.Benim kide erkek olucakmış gibi geliyo ama bakalım.Belli olur inşallah yakın zamanda
Amin inşallah canım benimde 5. Gün 2 adet kaliteli embriyo transferi olmuştu. Rabbim utandirmasin inşallah sağlıkla alalım kucaklarimizaInsallah cnm bnm senin de guzel haberlerini aliriz salida bnm transferim olmustu allahim kucaklarimiza almayida nadip etsin insallah kac embriyo transger oldu cnm benimki 3 tane 4.gun embriyosuydu iyi kalite
bugün konuşacağım bakalım iş yerindekilerle inşallah sıkıntı yapmazlarRapor alabiliyosan al canım.Dinlenmek çok önemli.Lekelenmen olduğunu söylesen verirler büyük ihtimalle.Kasık ağrın falan varsa kesin almaya çalış
Kim ne derse desin önemli olan sen ve bebeğin. Zaten insanliklarida böyle günlerde belli olur arkadaşlarının. Sen bencil ol böyle zamanlarda.Çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın canimbugün konuşacağım bakalım iş yerindekilerle inşallah sıkıntı yapmazlar
Aynen canım kız yada erkek farketmez sağlıkla kavuşalım da.Ben bişeyler almak istiyorum o yüzden de çok merak ediyorum aslında.Bebek eşyası gorünce özeniyorum ama cinsiyet belli olmadığı için elim boş çıkıyorum :)Ben de kız hissetmiştim rüyamda bile görmüştüm. Biz evlat hasretinle yanıp tutuştuk hiç önemli degil, inşallah sağlıkla gelsin kuzularımız
Ha ha cidden öyle kimsede ses seda yok.Nasılsin canim nasıl gidiyo hamilelikBu günler de çok mu sessizlestik
Çok sukur canim hafta ici kosusturmaca ile hafta sonu dinlenme ile geçiyor .Heyecan dersen hat safhadaHa ha cidden öyle kimsede ses seda yok.Nasılsin canim nasıl gidiyo hamilelik
Rapor aldım canım Pazartesi gününe kadar evdeyim Pazartesi günüde 6 haftalık oluyor ultrasonla bakarızz dedi doktorum inşallah görürüz keseyiKim ne derse desin önemli olan sen ve bebeğin. Zaten insanliklarida böyle günlerde belli olur arkadaşlarının. Sen bencil ol böyle zamanlarda.Çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın canim
Dün yine çok kasık ağrım oldu.İnşallah bugün devam etmez.Onun dışında iyim şükür.Rabbim bu günümüzü aratmasınÇok sukur canim hafta ici kosusturmaca ile hafta sonu dinlenme ile geçiyor .Heyecan dersen hat safhadaSen nasılsın evde olmak iyi gelmistir insallah
Canım 6. denemede mi ben 3. De bittim artık nasıl dayanma gücü buldunEvet 6. Tedavimdi 2 tane 2. Kalite transferim olmuştu çok şükür Rabbim yüzümüzü güldürdü
2. Tedavimden bir kızım vardı onun varlığı güç veriyordu çok şükür 6. Tedavime kadar 2. Çocuk için uğraştık. Rabbim tez zamanda sana da sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsin inşCanım 6. denemede mi ben 3. De bittim artık nasıl dayanma gücü buldun
İnşallah canimDün yine çok kasık ağrım oldu.İnşallah bugün devam etmez.Onun dışında iyim şükür.Rabbim bu günümüzü aratmasın