2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Çok sevindim canım.Darisı başıma :) cinsiyet belli oldu mu.Bana doktor 1 2 haftaya belli olur dedi.Evet o topigi takip etmek bana da çok iyi geliyo.Sikıntılarimı unutuyorum

İnşallah canım
Oğluşum geliyor sanırım. Değişir mi bilmiyorum ama :)
Hayırla sağlıkla gelsin inşallah.Benim kide erkek olucakmış gibi geliyo ama bakalım.Belli olur inşallah yakın zamanda

Hayırla sağlıkla gelsin inşallah.Benim kide erkek olucakmış gibi geliyo ama bakalım.Belli olur inşallah yakın zamanda

Ben de kız hissetmiştim rüyamda bile görmüştüm. Biz evlat hasretinle yanıp tutuştuk hiç önemli degil, inşallah sağlıkla gelsin kuzularımız

Insallah cnm bnm senin de guzel haberlerini aliriz salida bnm transferim olmustu allahim kucaklarimiza almayida nadip etsin insallah kac embriyo transger oldu cnm benimki 3 tane 4.gun embriyosuydu iyi kalite
Amin inşallah canım benimde 5. Gün 2 adet kaliteli embriyo transferi olmuştu. Rabbim utandirmasin inşallah sağlıkla alalım kucaklarimiza

bugün konuşacağım bakalım iş yerindekilerle inşallah sıkıntı yapmazlar
Kim ne derse desin önemli olan sen ve bebeğin. Zaten insanliklarida böyle günlerde belli olur arkadaşlarının. Sen bencil ol böyle zamanlarda.Çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın canim

Ben de kız hissetmiştim rüyamda bile görmüştüm. Biz evlat hasretinle yanıp tutuştuk hiç önemli degil, inşallah sağlıkla gelsin kuzularımız
Aynen canım kız yada erkek farketmez sağlıkla kavuşalım da.Ben bişeyler almak istiyorum o yüzden de çok merak ediyorum aslında.Bebek eşyası gorünce özeniyorum ama cinsiyet belli olmadığı için elim boş çıkıyorum :)

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kim ne derse desin önemli olan sen ve bebeğin. Zaten insanliklarida böyle günlerde belli olur arkadaşlarının. Sen bencil ol böyle zamanlarda.Çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın canim
Rapor aldım canım Pazartesi gününe kadar evdeyim Pazartesi günüde 6 haftalık oluyor ultrasonla bakarızz dedi doktorum inşallah görürüz keseyi

Çok sukur canim hafta ici kosusturmaca ile hafta sonu dinlenme ile geçiyor .Heyecan dersen hat safhadaSen nasılsın evde olmak iyi gelmistir insallah
Dün yine çok kasık ağrım oldu.İnşallah bugün devam etmez.Onun dışında iyim şükür.Rabbim bu günümüzü aratmasın

Canım 6. denemede mi ben 3. De bittim artık nasıl dayanma gücü buldun
2. Tedavimden bir kızım vardı onun varlığı güç veriyordu çok şükür 6. Tedavime kadar 2. Çocuk için uğraştık. Rabbim tez zamanda sana da sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…