2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Canım benim umarım 3 ay dolduğunda geçer bulantıların. Benğm 5. Ayım dolacak bu hafta ama bende bulantı ve arada kusma devam ediyor hap içtiğim halde.
Ay inşallah canım ya.Yemek yemekten nefret eder oldum resmen.Yesem bi dert yemesem bi dert.Senin ki de çok uzun sürmüş.Allah yardımcın olsun bir an önce geçer inşallah.Benim de senin gibi devam etmez umarım

Arkadaslar bugun 16.gun tekrar test yaptik 1244.96 cikti esim artik inandi bir bebis olacagina ikizdir belki diyo olabilirmi aceba
Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin canım.İkiz olabilir cidden değer baya yüksek hakkınızda hayırlısı

Kızlar selam.Doktor kontrolunden çıktım.Malesef yine bebeğim rahimden biraz ayrılmış.Bu 2 oldu.Ne yapicam bilmiyorum uzanıp dua etmekten başka yapıcak bişeyim yok.2 hafta dinlen dedi.Bana dua ederseniz çok sevinirim

canım Allah yardimcin olsun inşallah bi sorun olmadan sağlıkla kucağına alırsın. doktor ilaç falan verdi mi yoksa dinlen mi dedi. bir de çalışıyor musun ?

canım Allah yardimcin olsun inşallah bi sorun olmadan sağlıkla kucağına alırsın. doktor ilaç falan verdi mi yoksa dinlen mi dedi. bir de çalışıyor musun ?
Amin inşallah.Evet çalışıyorum canım.Crinone jel bide haftada 1 iğnem var zaten canım.Onlara devam edicem aynı zamanda dinlenicem.İnşallah bu son olur.Çok korkuyorum

Amin inşallah.Evet çalışıyorum canım.Crinone jel bide haftada 1 iğnem var zaten canım.Onlara devam edicem aynı zamanda dinlenicem.İnşallah bu son olur.Çok korkuyorum
o zaman isten izin alman gerekicek. ya da memursan rapor falan al. hic riske atma korkma bebeğin de etkilenir bol bol dua et

o zaman isten izin alman gerekicek. ya da memursan rapor falan al. hic riske atma korkma bebeğin de etkilenir bol bol dua et
Rapor aldım şimdilik 3 gün.3 gün sonra tekrar alıcam.15 günü tamamlıyana kadar rapor alıp dinlenicem.Yapıcak bişey yok

Cnm allahim acil sifa versin dualarimiz hep seninle.bisey soracagim rahimden ayrilinca ne riski var kusura bakma bilmedigim iicin soruyorum

canım bebek rahimden nasıl ayrılıyor ya ilk defa duydum öyle birşeyi.. dinlenince geçecek inşallah dimi ??

Ben gemlikteyim şu an normal rutin kontrole gittiğim doktorum farketti.Şahin beye bi kaç gün sonra gidicem
Benim yengeminde olmuştu. Yani yeri değişiyor olabilir düşük tehlikesi tabi ki bunlar.ona da düz bir.zeminde bi kaç saat uzanmasini tavsiye etmişti. Yani mecburen dinlenmen lazım.

canım bebek rahimden nasıl ayrılıyor ya ilk defa duydum öyle birşeyi.. dinlenince geçecek inşallah dimi ??
Canım tamamen ayrılmamış.Ayrılma var dedi.Kendini zorladın mı falan diye sordu.Gecen hafta eve bişeyler aldım.Onun da etkisi vardir belki.Biraz ağırlardı.Artık daha dikkatli olucam.Şimdilik dinlenmeden başka yapıcak bişey yok inşallah düzelir

Benim yengeminde olmuştu. Yani yeri değişiyor olabilir düşük tehlikesi tabi ki bunlar.ona da düz bir.zeminde bi kaç saat uzanmasini tavsiye etmişti. Yani mecburen dinlenmen lazım.
İlk kez duydum yer değıştirmesini falan.Doktordan geldiğimden beri sırt üstü uzanıyorum.Rabbim bana bagışlasın bebeğimi

Cnm allahim acil sifa versin dualarimiz hep seninle.bisey soracagim rahimden ayrilinca ne riski var kusura bakma bilmedigim iicin soruyorum
Bebeği plasenta besliyo sonuçta.Plesantanın rahimden tamamen ayrılması zaten çocuğun kaybıyla sonuçlanıy yüzden dikkat etmek gerekiyo.Sizde dikkat edin ani hareketler falan yapmayın.Tetikliyo sanırım eğilmek falan.Doktor yere eğilme dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…