- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.053
- 34
Yani ayrıldığı için ddm. Yani çaresi evet uzanmak. Sonuçta ddifin gibi tamamen ayrılma olsa Allah korusun düşük olur.İlk kez duydum yer değıştirmesini falan.Doktordan geldiğimden beri sırt üstü uzanıyorum.Rabbim bana bagışlasın bebeğimi
Yat dinlen cnm kalkma ayaga gerekirse 9 ay boyunca yat sonucta ne kadar eziyetli allahim yardimcin olsun stres yapma lutfen dinlen ol bol dualarimiz seninleBebeği plasenta besliyo sonuçta.Plesantanın rahimden tamamen ayrılması zaten çocuğun kaybıyla sonuçlanıyyüzden dikkat etmek gerekiyo.Sizde dikkat edin ani hareketler falan yapmayın.Tetikliyo sanırım eğilmek falan.Doktor yere eğilme dedi bana
Hayırlı ugurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsinMerhaba kızlar dün dayanamadım 10. Günümdü idrar testi yaptım çift çizgiyi gördük çok şükür emin olmak içinde bugün kan testi yaptırdık değerim 143 çıktı inşallah katlanır sizlerle bu güzel haberi paylaşmak istedim
Süper çok sevindim sağlıkla sihatle kucağına almayi nasip etsin AllahTebrikler canimmm..super pozitif haberlerini almak..Sende bendensin dun aksam bende dayanamadim 11. Gün aksami yaptım testi benimde pozitif, bugunde çift cizgiyi gordüm..Allahım hepimiz sağlıcakla kucağimiza alalım inşallah..
Canım daha erken inşallah senden de guzel haberler alacagizSelam kızlar
Bugün transferin 6.günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
acayip modum düştü
Canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun sen dinlen hep olumlu şeyler düşün. Senin ki nazli kız mi acepKızlar selam.Doktor kontrolunden çıktım.Malesef yine bebeğim rahimden biraz ayrılmış.Bu 2 oldu.Ne yapicam bilmiyorum uzanıp dua etmekten başka yapıcak bişeyim yok.2 hafta dinlen dedi.Bana dua ederseniz çok sevinirim
Aminİlk kez duydum yer değıştirmesini falan.Doktordan geldiğimden beri sırt üstü uzanıyorum.Rabbim bana bagışlasın bebeğimi
Doktora ne zaman gideceksin kuzu peki sen.. Ne durumdasın artık sadece kontrolü mü bekliyorsun.. SAT a göre bende 5 haftalığım aslında kese gözükür ama doktorum 20 gün sonra gel dedi galiba hem kese hem kalp atışı içinSüper çok sevindim sağlıkla sihatle kucağına almayi nasip etsin Allah
Bilmem ki olabilir valla.Doktor 1 2 haftaya cinsiyeti belli olur dedi.Üzuntümden yazamadım.Tatlı yiyip gitmiştim bi hareketliydi doktor bile şaşirdıCanım Rabbim yar ve yardımcınız olsun sen dinlen hep olumlu şeyler düşün. Senin ki nazli kız mi acep
Yerim onu ben maaşallah subhanallahBilmem ki olabilir valla.Doktor 1 2 haftaya cinsiyeti belli olur dedi.Üzuntümden yazamadım.Tatlı yiyip gitmiştim bi hareketliydi doktor bile şaşirdı
Canım bugün transfer sonrasi 14. Gün tekrar kan verdim.10.gün 362 olan değer 3900 olmuş. Ben de şaşkınım. Ben haftaya çarşamba gideceğim 6+5 oluyor.kalp seslerini de duymak için. Aslında 10 gün sonra dediler ama ben 3-4 gün sonra gidecegimDoktora ne zaman gideceksin kuzu peki sen.. Ne durumdasın artık sadece kontrolü mü bekliyorsun.. SAT a göre bende 5 haftalığım aslında kese gözükür ama doktorum 20 gün sonra gel dedi galiba hem kese hem kalp atışı için
Allah razı olsun canım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsunYerim onu ben maaşallah subhanallahBol bol dinlen uzat ayaklarını, iyi Beslen. Dualarim seninle
Çok geçmiş olsun tatlım Rabbim yardımcın olsun herzaman dualarımdasınAllah razı olsun canım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canım şu an burda ohal var diye kolay kolay rapor vermiyolar.Ama alabildiğim kadar rapor alıcam.En fazla 3 gun verebiliyolar.3 günde bir tekrar rapor yazılması gerekiyo.15 gün dinlen dedi 15 gün kesin raporluyum sonrasındada olmaz sa yıllık izin kullanirım yada rapor alırım.Gözüm iyice korktu.Rabbim bebeğimi korusun çok korkuyorum-Gul- canım sizin oranın kurallarını bilemiyorumama kurula falan girsen riskli gebelikden izin alamazmısın doğuma kadar ya da en azından 4,5 aylık falan olana kadar. senin bol dinlenmen gerek, ayakda çok durmamalısın.
Allah razı olsun canım.Bi oh diyemedim kaç aydır sonuna kadar boyle gitmez inşallahÇok geçmiş olsun tatlım Rabbim yardımcın olsun herzaman dualarımdasın
oh ohh süper ne güzel yükselmiş işte beklenen değerler asıl..hadi bakalım seslerinide bi duyalım rahatlayalım..Canım bugün transfer sonrasi 14. Gün tekrar kan verdim.10.gün 362 olan değer 3900 olmuş. Ben de şaşkınım. Ben haftaya çarşamba gideceğim 6+5 oluyor.kalp seslerini de duymak için. Aslında 10 gün sonra dediler ama ben 3-4 gün sonra gidecegim
Amin inşallah rabbim sağlıkla kavustursun hepimize yavrularimizioh ohh süper ne güzel yükselmiş işte beklenen değerler asıl..hadi bakalım seslerinide bi duyalım rahatlayalım..
cnm bende 5 haftaligim cumartesiye doktora gidecegim azlinda sali ama cumartesi gidiyorum ise gidecegim icin 20 gun sonrasi ne zaman oluyorDoktora ne zaman gideceksin kuzu peki sen.. Ne durumdasın artık sadece kontrolü mü bekliyorsun.. SAT a göre bende 5 haftalığım aslında kese gözükür ama doktorum 20 gün sonra gel dedi galiba hem kese hem kalp atışı için