2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Yat dinlen cnm kalkma ayaga gerekirse 9 ay boyunca yat sonucta ne kadar eziyetli allahim yardimcin olsun stres yapma lutfen dinlen ol bol dualarimiz seninle

Selam kızlar
Bugün transferin 6.günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
acayip modum düştü

Hayırlı ugurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun sen dinlen hep olumlu şeyler düşün. Senin ki nazli kız mi acep

Süper çok sevindim sağlıkla sihatle kucağına almayi nasip etsin Allah
Doktora ne zaman gideceksin kuzu peki sen.. Ne durumdasın artık sadece kontrolü mü bekliyorsun.. SAT a göre bende 5 haftalığım aslında kese gözükür ama doktorum 20 gün sonra gel dedi galiba hem kese hem kalp atışı için

Canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun sen dinlen hep olumlu şeyler düşün. Senin ki nazli kız mi acep
Bilmem ki olabilir valla.Doktor 1 2 haftaya cinsiyeti belli olur dedi.Üzuntümden yazamadım.Tatlı yiyip gitmiştim bi hareketliydi doktor bile şaşirdı

Canım bugün transfer sonrasi 14. Gün tekrar kan verdim.10.gün 362 olan değer 3900 olmuş. Ben de şaşkınım. Ben haftaya çarşamba gideceğim 6+5 oluyor.kalp seslerini de duymak için. Aslında 10 gün sonra dediler ama ben 3-4 gün sonra gidecegim

-Gul- canım sizin oranın kurallarını bilemiyorumama kurula falan girsen riskli gebelikden izin alamazmısın doğuma kadar ya da en azından 4,5 aylık falan olana kadar. senin bol dinlenmen gerek, ayakda çok durmamalısın.

Canım şu an burda ohal var diye kolay kolay rapor vermiyolar.Ama alabildiğim kadar rapor alıcam.En fazla 3 gun verebiliyolar.3 günde bir tekrar rapor yazılması gerekiyo.15 gün dinlen dedi 15 gün kesin raporluyum sonrasındada olmaz sa yıllık izin kullanirım yada rapor alırım.Gözüm iyice korktu.Rabbim bebeğimi korusun çok korkuyorum

oh ohh süper ne güzel yükselmiş işte beklenen değerler asıl..hadi bakalım seslerinide bi duyalım rahatlayalım..

cnm bende 5 haftaligim cumartesiye doktora gidecegim azlinda sali ama cumartesi gidiyorum ise gidecegim icin 20 gun sonrasi ne zaman oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…