Canım benim umarım 3 ay dolduğunda geçer bulantıların. Benğm 5. Ayım dolacak bu hafta ama bende bulantı ve arada kusma devam ediyor hap içtiğim halde.Kızlar nasılsinız napiyosunuz.Ben hiç iyi deilim çok kötü midem bulanıyo.Herşeyin kokusu tiksindiriyo beni bugün hiç bişey yiyemedim
Canım keşke elimde olsaydı hemen yollardım sana ama doktorum sayılı vermişti bana bittiler. Crione jel bir senelik elimde var tarihine bakmalıyım ama kıbrısdan yollayabilirmiyğm sana bozulmadan bilemiyorum.Selam kızlar malesef para yüzünden sıkıntıdayız bu yüzden ücretsiz gonal f 450 luveris ve orgalutran verebilecek olan varsa duacisi olurum
Gecmis olsun cnmKızlar nasılsinız napiyosunuz.Ben hiç iyi deilim çok kötü midem bulanıyo.Herşeyin kokusu tiksindiriyo beni bugün hiç bişey yiyemedim
Gözün aydın hayırlı olsun Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin
7 haftalıgım canım bugun carsamba yada persembe gıdecez kalp atısına ınsallahKalp atisinida duydunmu cnm kac haftaliksin
Yurumedıgın zaman oyle gelıyo dıye duydum canım bn progestan fıtıl kullanıyorumSelam kızlar
Bugün transferin 5.günü bitti crione jel geri geldi topak topak ve yeşilimsi bir renkte normal mi ?
Aaa daha erken duyulmuyormu kalp atislari bende bekleyecegim iki hafta ozamanSagolasın canım allah razı olsun senınde kucagına almayı nasıp etsın rabbım ınsallah
7 haftalıgım canım bugun carsamba yada persembe gıdecez kalp atısına ınsallah
Gozun aydin cnm insallah kat kat artarak gider cok sevindimMerhaba kızlar dün dayanamadım 10. Günümdü idrar testi yaptım çift çizgiyi gördük çok şükür emin olmak içinde bugün kan testi yaptırdık değerim 143 çıktı inşallah katlanır sizlerle bu güzel haberi paylaşmak istedim
Tebrikler canimmm..super pozitif haberlerini almak..Sende bendensin dun aksam bende dayanamadim 11. Gün aksami yaptım testi benimde pozitif, bugunde çift cizgiyi gordüm..Allahım hepimiz sağlıcakla kucağimiza alalım inşallah..Merhaba kızlar dün dayanamadım 10. Günümdü idrar testi yaptım çift çizgiyi gördük çok şükür emin olmak içinde bugün kan testi yaptırdık değerim 143 çıktı inşallah katlanır sizlerle bu güzel haberi paylaşmak istedim
İnşallah katlanırGozun aydin cnm insallah kat kat artarak gider cok sevindim
Çok sevindim canım korkuyorduk ikimizde ama Allah gönlümüze göre verdi önce sağlıkla eline ayağına kavuştursun Rabbim inşallahTebrikler canimmm..super pozitif haberlerini almak..Sende bendensin dun aksam bende dayanamadim 11. Gün aksami yaptım testi benimde pozitif, bugunde çift cizgiyi gordüm..Allahım hepimiz sağlıcakla kucağimiza alalım inşallah..
Aminnnnn canım cok amin..yarin tekrarlıyıp doktorla konusacağiz bakalımÇok sevindim canım korkuyorduk ikimizde ama Allah gönlümüze göre verdi önce sağlıkla eline ayağına kavuştursun Rabbim inşallah
Benim randevum perşembe günü bekleyeceğiz mecburAminnnnn canım cok amin..yarin tekrarlıyıp doktorla konusacağiz bakalım
Bazen duyuluyor sanırım canım bızımkı duyulmadı ınsallah bı sorun cıkmadan duyarızAaa daha erken duyulmuyormu kalp atislari bende bekleyecegim iki hafta ozaman
Ikınızın adınada çok sevindim kızlar inşallah kat kat artar sağlıklı bir şekildeÇok sevindim canım korkuyorduk ikimizde ama Allah gönlümüze göre verdi önce sağlıkla eline ayağına kavuştursun Rabbim inşallah
Amin canım sana da hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursunIkınızın adınada çok sevindim kızlar inşallah kat kat artar sağlıklı bir şekildedenis1409 Circassian girl
Amın canım hepimizi kavudturur inşallahAmin canım sana da hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun
Merhaba kızlar dün dayanamadım 10. Günümdü idrar testi yaptım çift çizgiyi gördük çok şükür emin olmak içinde bugün kan testi yaptırdık değerim 143 çıktı inşallah katlanır sizlerle bu güzel haberi paylaşmak istedim
Kızlar ikiniz adınada çok sevindim.Rabbim tamamina erdirsin.Sağlıklı sıhhatli kucağıniza aldığınız günleride gostersin hepimize inşallahTebrikler canimmm..super pozitif haberlerini almak..Sende bendensin dun aksam bende dayanamadim 11. Gün aksami yaptım testi benimde pozitif, bugunde çift cizgiyi gordüm..Allahım hepimiz sağlıcakla kucağimiza alalım inşallah..
Aminnn canım..Hepimiz sağlicakla kavuşalım insallahIkınızın adınada çok sevindim kızlar inşallah kat kat artar sağlıklı bir şekildedenis1409 Circassian girl