2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Üzme canim kendini ve lutfen dikkat et.. hic korkma bebiside strese sokma ...insallah bisey olmaz

İçini rahat tut, stres yapma. Biraz ilerlesin bişey kalmaz.

arkadaşım tekrar çok çok geçmiş olsun... ama ohal heryerde var rapor alamaman gibi bir durum söz konusu olamaz sen gebesin ve riskli bir gebelik yaşıyorsun şuan sana rapor vermeyecek doktor olacağını sanmıyorum.. İnşallah bu durum devam etmez ve ihtiyacın olmaz ama oldu ki doktorun dinlenmen gerekiyor dedi o zaman heyet raporu tabi ki alabilirsin..

Şu anlık rapor sıkıntısı yok.Ama 15 günden sonra dediğin olabilir.Hiç anlamıyorum heyet raporu nasıl alınıyo.Çok uğraştırıcıysa o da benim için risk sonuçta şu an 7 /24 yatıyorum

lizz_1702 canim iyki söyledin heyet raporunu o benim hiç aklıma gelmemişti.Şu 15 gün geçsin ilk iş devlet hastanesine gidip durumumu anlatip almak olucak.Saol hatırlattiğın için

Şu anlık rapor sıkıntısı yok.Ama 15 günden sonra dediğin olabilir.Hiç anlamıyorum heyet raporu nasıl alınıyo.Çok uğraştırıcıysa o da benim için risk sonuçta şu an 7 /24 yatıyorum

lizz_1702 canim iyki söyledin heyet raporunu o benim hiç aklıma gelmemişti.Şu 15 gün geçsin ilk iş devlet hastanesine gidip durumumu anlatip almak olucak.Saol hatırlattiğın için

ben de ilk hamileliğimde 2 kere üst üste heyet raporu almıştım canım sağlıkla ilglii bir durum bu keyfi almayacaksın ki... devlet hastanresi de verir ama onlar vermezse özel bi hastaneye git durumunu anlat onlar da verir

Tamam saol canım oyle yapıcam bende

Cnm hayirli olsun test gunun ne zamandi bende 5. Haftadayim haftaya saliya geliyor kontrolum ama ben cumartesi gidecegim hafta ici izin zor oluyor isten.transferiimiz ayni gun olmus sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…