Üzme canim kendini ve lutfen dikkat et.. hic korkma bebiside strese sokma ...insallah bisey olmazCanım şu an burda ohal var diye kolay kolay rapor vermiyolar.Ama alabildiğim kadar rapor alıcam.En fazla 3 gun verebiliyolar.3 günde bir tekrar rapor yazılması gerekiyo.15 gün dinlen dedi 15 gün kesin raporluyum sonrasındada olmaz sa yıllık izin kullanirım yada rapor alırım.Gözüm iyice korktu.Rabbim bebeğimi korusun çok korkuyorum
Saol canım inşallah.Sen nasılsinÜzme canim kendini ve lutfen dikkat et.. hic korkma bebiside strese sokma ...insallah bisey olmaz
İçini rahat tut, stres yapma. Biraz ilerlesin bişey kalmaz.Canım şu an burda ohal var diye kolay kolay rapor vermiyolar.Ama alabildiğim kadar rapor alıcam.En fazla 3 gun verebiliyolar.3 günde bir tekrar rapor yazılması gerekiyo.15 gün dinlen dedi 15 gün kesin raporluyum sonrasındada olmaz sa yıllık izin kullanirım yada rapor alırım.Gözüm iyice korktu.Rabbim bebeğimi korusun çok korkuyorum
Amin inşallah ikimizedeHayırlı ugurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Aminoh ohh süper ne güzel yükselmiş işte beklenen değerler asıl..hadi bakalım seslerinide bi duyalım rahatlayalım..
İyim canım sırt üstü yatıyorum.Geçicek inşallah daha da iyu olucaz ❤
İnşallah canım.Benim de tek temennim o.Hamileliğin ilerleyen zamanlarında rahat olurum inşallahİçini rahat tut, stres yapma. Biraz ilerlesin bişey kalmaz.
Ayyyyy amiiimiiiinAminSonra hareketlerini tekmelerini hissedelim.Doğurup mis gibi kokularını çekelim icimize
Canım tamamen ayrılmamış.Ayrılma var dedi.Kendini zorladın mı falan diye sordu.Gecen hafta eve bişeyler aldım.Onun da etkisi vardir belki.Biraz ağırlardı.Artık daha dikkatli olucam.Şimdilik dinlenmeden başka yapıcak bişey yok inşallah düzelir
Canım şu an burda ohal var diye kolay kolay rapor vermiyolar.Ama alabildiğim kadar rapor alıcam.En fazla 3 gun verebiliyolar.3 günde bir tekrar rapor yazılması gerekiyo.15 gün dinlen dedi 15 gün kesin raporluyum sonrasındada olmaz sa yıllık izin kullanirım yada rapor alırım.Gözüm iyice korktu.Rabbim bebeğimi korusun çok korkuyorum
Şu anlık rapor sıkıntısı yok.Ama 15 günden sonra dediğin olabilir.Hiç anlamıyorum heyet raporu nasıl alınıyo.Çok uğraştırıcıysa o da benim için risk sonuçta şu an 7 /24 yatıyorumarkadaşım tekrar çok çok geçmiş olsun... ama ohal heryerde var rapor alamaman gibi bir durum söz konusu olamaz sen gebesin ve riskli bir gebelik yaşıyorsun şuan sana rapor vermeyecek doktor olacağını sanmıyorum.. İnşallah bu durum devam etmez ve ihtiyacın olmaz ama oldu ki doktorun dinlenmen gerekiyor dedi o zaman heyet raporu tabi ki alabilirsin..
Iyiyim sukur canim teşekkürlerSaol canım inşallah.Sen nasılsin
Şu anlık rapor sıkıntısı yok.Ama 15 günden sonra dediğin olabilir.Hiç anlamıyorum heyet raporu nasıl alınıyo.Çok uğraştırıcıysa o da benim için risk sonuçta şu an 7 /24 yatıyorum
lizz_1702 canim iyki söyledin heyet raporunu o benim hiç aklıma gelmemişti.Şu 15 gün geçsin ilk iş devlet hastanesine gidip durumumu anlatip almak olucak.Saol hatırlattiğın için
Tamam saol canım oyle yapıcam bendeben de ilk hamileliğimde 2 kere üst üste heyet raporu almıştım canım sağlıkla ilglii bir durum bu keyfi almayacaksın ki... devlet hastanresi de verir ama onlar vermezse özel bi hastaneye git durumunu anlat onlar da verir
Ben yaptırdım canımKızlar bebişlerinizi sağ sağlim kucagınıza almayı nasip etsin Rabbim. Bursada tüp bebek yaptıran oldu mu aranızda
Cnm hayirli olsun test gunun ne zamandi bende 5. Haftadayim haftaya saliya geliyor kontrolum ama ben cumartesi gidecegim hafta ici izin zor oluyor isten.transferiimiz ayni gun olmus sankiCanım bugün transfer sonrasi 14. Gün tekrar kan verdim.10.gün 362 olan değer 3900 olmuş. Ben de şaşkınım. Ben haftaya çarşamba gideceğim 6+5 oluyor.kalp seslerini de duymak için. Aslında 10 gün sonra dediler ama ben 3-4 gün sonra gidecegim
Ben yaptırdım Canım .Kızlar bebişlerinizi sağ sağlim kucagınıza almayı nasip etsin Rabbim. Bursada tüp bebek yaptıran oldu mu aranızda
Ben yaptırdım canım
Nerede yaptırdınız canım birde pozitif mi sonuclandı negatif mi tavsiye edıyornsunuzBen yaptırdım Canım .