2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Selam kızlar nasılsınız?
Clexane yapanlara bir şey soracağım
Göbeğimden yapıyorum ve artık baya morarıyor ve bazen yapınca kan geliyor. Çözüm önerisi olan var mı?

-Gul- -Gul- canım senin kalp atışın transferden kac gün sonra duyuldu? şahin beye ben 27. güne randevu alabildim duyar miyim sence ?

Selam kızlar nasılsınız?
Clexane yapanlara bir şey soracağım
Göbeğimden yapıyorum ve artık baya morarıyor ve bazen yapınca kan geliyor. Çözüm önerisi olan var mı?
Clexane kullanmıyorum ama kan sulandırıcı hibor kullanıyor benimde göbeğim aynı senin gibi oldu sırasıyla kollarımdan ve bacaklarımdan vuruluyorum deri altı iğnelerin buralara vurulduğu biliyorum tatlım

Clexane kullanmıyorum ama kan sulandırıcı hibor kullanıyor benimde göbeğim aynı senin gibi oldu sırasıyla kollarımdan ve bacaklarımdan vuruluyorum deri altı iğnelerin buralara vurulduğu biliyorum tatlım

İkisi de hemen hemen aynı iğneler canım.
Göbeğime yeni alışmıştım, bacak bana çok ürkütücü geliyor :rolleyes: dayanılmaz hale gelince geçeyim bari. Yeter ki bebişim iyi olsun :emir_bebek:

Kızlar günaydınnn :KK5:

Bende 9 haftalık hamişim kasık ağrılarıyla gün geçirmeye çalışıyorum
Hayırlı olsun canım allah kucağına da almayı nasip etsin inş. Ben de hamileyim
Son adet tarihine göre hesaplayınca 4+1 haftalık çıkıyor. Doktor kalp atışlarını duymak için 15 marta gün verdi. Canım kasık ağrım çok var benim de korkutuyor beni bu durum. Normal o zaman senin de 9 haftalıkmış kasık ağrım var diyosun. Daha sürecek mi ki bu ağrılar :KK43:

kızlar sabah yaptım negatifti şim di baktım böle kafayı yıycem benim hiç birtedavimde böle olmamaıstı şi,mdi çizgi belirgin
20180302_125424.jpg

X