- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.867
- 42
Günaydın canımGünaydın kızlar
Amin canım inşallahİnşallah bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur canım.Rabbim yüzünü güldürsün
Amin inşallah güzel haberleri vermek bana da nasip olur inşallahHayırlısı canım insallah sımsıkı tutunurlar sana dikkat et kendine hayırlı haberlerini bekliyor olacağız.
Clexane kullanmıyorum ama kan sulandırıcı hibor kullanıyor benimde göbeğim aynı senin gibi oldu sırasıyla kollarımdan ve bacaklarımdan vuruluyorum deri altı iğnelerin buralara vurulduğu biliyorum tatlımSelam kızlar nasılsınız?
Clexane yapanlara bir şey soracağım
Göbeğimden yapıyorum ve artık baya morarıyor ve bazen yapınca kan geliyor. Çözüm önerisi olan var mı?
Transferin hayırlı olsun güzel haberlerini birlikte duyarız inşallahAmin inşallah güzel haberleri vermek bana da nasip olur inşallah
Duyarsın canım bende 27.gün de duymuştum kalp atışını.Rabbim tamamına erdirsin-Gul- canım senin kalp atışın transferden kac gün sonra duyuldu? şahin beye ben 27. güne randevu alabildim duyar miyim sence ?
Clexane kullanmıyorum ama kan sulandırıcı hibor kullanıyor benimde göbeğim aynı senin gibi oldu sırasıyla kollarımdan ve bacaklarımdan vuruluyorum deri altı iğnelerin buralara vurulduğu biliyorum tatlım
amin canım tesekkurlerDuyarsın canım bende 27.gün de duymuştum kalp atışını.Rabbim tamamına erdirsin
GünaydınnnKızlar günaydınnn
Hayırlı olsun canım allah kucağına da almayı nasip etsin inş. Ben de hamileyimBende 9 haftalık hamişim kasık ağrılarıyla gün geçirmeye çalışıyorum
Günaydın CanımKızlar günaydınnn
Günaydın Canım
Benim değerler geriye düştü kimyasal gebelikmiş.
Sagol canım inşallah.geçmiş olsun cok üzüldüm. Allah en kısa zamanda anneliği nasip etsin
kanaman var miydi canım ?Sagol canım inşallah.
Yok canım hiç kanamam olmadı . Ne zaman olur şimdi bilemiyorum.kanaman var miydi canım ?
su an transferden sonra kaçıncı günün ? bir de hicbir belirti göstermedi mi bu kimyasal ?Yok canım hiç kanamam olmadı . Ne zaman olur şimdi bilemiyorum.