- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
9+3 teyim canım.Şimdi kaç haftalıksın cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9+3 teyim canım.Şimdi kaç haftalıksın cnm
Iyi aksamlar canım stresli gunlerdeyim benKızlar iyi akşamlar.Nasılsınız
iyi akşamlar canım sen nasılsınKızlar iyi akşamlar.Nasılsınız
İyim canım şu 3 4 aylık süreyi atlatınca daha iyi olucam.Kasık ağrılarım oluyo o yüzden günler geçmek bilmiyoiyi akşamlar canım sen nasılsın
Hayırdır canım neden streslisinIyi aksamlar canım stresli gunlerdeyim ben
darısı başıma inşallah canımİyim canım şu 3 4 aylık süreyi atlatınca daha iyi olucam.Kasık ağrılarım oluyo o yüzden günler geçmek bilmiyo
3. Test sonucumda da 2 kat artis yok ne olacak bilemiyorummHayırdır canım neden streslisin
Rabbim en kısa zamanda tekrardan hamiş kalmanı nasip etsin canımdarısı başıma inşallah canım
Tam 2 katı olmasada %60 ı kadar artması yeterli diye biliyorum.Doktorun ne diyo canım3. Test sonucumda da 2 kat artis yok ne olacak bilemiyorumm
126Tam 2 katı olmasada %60 ı kadar artması yeterli diye biliyorum.Doktorun ne diyo canım
İnşallah artar canım.Rabbim yardımcın olsun126
188
288 canim sonuclarim doktorum 2 kat artisii gormem gerekiyor dedi
Sagol canim insallah. Sen nasilsin ne durumdasinİnşallah artar canım.Rabbim yardımcın olsun
Bende 9 haftalık hamişim kasık ağrılarıyla gün geçirmeye çalışıyorumSagol canim insallah. Sen nasilsin ne durumdasin
Hayırlı olsun canım saglikla gelsinBende 9 haftalık hamişim kasık ağrılarıyla gün geçirmeye çalışıyorum
İnşallah bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur canım.Rabbim yüzünü güldürsünmerhaba kızlar benimde pazartesi 21 adet yumurtam toplandı ertesi gün aradılar 11 adet yumurta olgun çıkmış ve mikroenjeksiyon ile döllenmiş onlarında 4 ü bölünmüş bugüne transfer günü verdiler inşallah bir aksilik çıkmazsa bugün saat 2 de transferim gerçekleşecek hakkımızda hayırlısı
Hayırlısı canım insallah sımsıkı tutunurlar sana dikkat et kendine hayırlı haberlerini bekliyor olacağız.merhaba kızlar benimde pazartesi 21 adet yumurtam toplandı ertesi gün aradılar 11 adet yumurta olgun çıkmış ve mikroenjeksiyon ile döllenmiş onlarında 4 ü bölünmüş bugüne transfer günü verdiler inşallah bir aksilik çıkmazsa bugün saat 2 de transferim gerçekleşecek hakkımızda hayırlısı