2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

11 gün cnm amam anlamadım heveslenmek istemiyorum hiç anlamdım sbha yoktu senin tutmusmuydu
Hemen kan ver bence. Benim hemen çıktı ama silikliği aynıydı. İnşallah hamilesindir. Ben hamileyim ama kalp atımını henüz duymadık ondan ümitlenmek istemiyorum

Kızlar grip oldum yaa.İnşallah bebişim etkilenmez korkuyorum :KK43:

Kızlar grip oldum yaa.İnşallah bebişim etkilenmez korkuyorum :KK43:
canım ben de 4 gün yatak dosek hastaydım. hatta kbb ye gittim antibiyotik verdi doktor da kullanabilirsin dedi ama icime sinmedi kullanmadim. ıhlamur içebilirsin dediler onu bile içmedim. simdi sadece hafif öksürük kaldı. bi sey olmamıştır Allahın izniyle. kafana takma geçmiş olsun

canım ben de 4 gün yatak dosek hastaydım. hatta kbb ye gittim antibiyotik verdi doktor da kullanabilirsin dedi ama icime sinmedi kullanmadim. ıhlamur içebilirsin dediler onu bile içmedim. simdi sadece hafif öksürük kaldı. bi sey olmamıştır Allahın izniyle. kafana takma geçmiş olsun
Saol canım.İnşallah fazla uzun sürmez

Ben transferden sonra hastalandım günlerce öksürdüm hiç bir şey olmadı. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. İçini ferah tut canım
Saol canım.İnşallah uzun sürmezde kolayca atlatırım

Kızlar şuan test yaptım hem erken hem normal gebelik testi cook silik çift cizgi çıktı sizce hamile miyim ? tek çizgi çıkan ptesi günü yaptıgım test

Eklentiler

• F79571AC-D8AD-4013-8799-FC21AD4E571F.jpeg
    F79571AC-D8AD-4013-8799-FC21AD4E571F.jpeg
    38,5 KB · Görüntüleme: 90
Ocak ayında tüp bebek denemesi yapmıştım negatif oldu 26 ocak regl gördüm 36 gün oldu ve hala regl olmadım normal de 30-36 gün arasında reglim olur genelde suan tamamen İstanbullu gelinden etkilenip gidip test yaptım

X