- 14 Eylül 2014
- 259
- 413
Yazılanları okuyorum canım bugün kendimi iyi hissetmiyorum hasta olacağım sanırım biraz ateşim var halsiz hissediyorum kendimi sen napıyorsunKızlar napıyosunuz.Topiğimiz yine çok sessiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazılanları okuyorum canım bugün kendimi iyi hissetmiyorum hasta olacağım sanırım biraz ateşim var halsiz hissediyorum kendimi sen napıyorsunKızlar napıyosunuz.Topiğimiz yine çok sessiz
Bol bol dinlen.Bol c vitamini tüket canım.Bende napıyım mide bulantısı ve afedersin kabızlıkla mücadele ediyorum canım.Onun dışında çok iyim şükür.Rabbim bu günlerimizi aratmasınYazılanları okuyorum canım bugün kendimi iyi hissetmiyorum hasta olacağım sanırım biraz ateşim var halsiz hissediyorum kendimi sen napıyorsun
Canim bende tedaviden kalan ilaç yok.Olsaydı yollardım.Allah yardımcın olsun canım.İnşallah bu son tedavin olur.Bebeğine kavuşursun bir an önce6.Tüp bebek için ilaç topluyorum elinizde kalan ilaçları destek için verirseniz çok mutlu olurum
Çok teşekkür ederim 11 yıldır oldu AminCanim bende tedaviden kalan ilaç yok.Olsaydı yollardım.Allah yardımcın olsun canım.İnşallah bu son tedavin olur.Bebeğine kavuşursun bir an önce
Kabızlık için kuru kayısı ye çok faydasını görürsün günkusuru olsun eğer bulamazsan sabahları 5yada 6tane hurma ye ve üzerine su iç faydasını görürsün aynı sıkıntı bende de var öyle yapmaya çalışıyorumBol bol dinlen.Bol c vitamini tüket canım.Bende napıyım mide bulantısı ve afedersin kabızlıkla mücadele ediyorum canım.Onun dışında çok iyim şükür.Rabbim bu günlerimizi aratmasın
Tamam canim çok saolKabızlık için kuru kayısı ye çok faydasını görürsün günkusuru olsun eğer bulamazsan sabahları 5yada 6tane hurma ye ve üzerine su iç faydasını görürsün aynı sıkıntı bende de var öyle yapmaya çalışıyorum
Benim ilk testim 9.gün 126 11.gün 188 çıktı yarın tekrar gideceğim doktorum pek bişey söylemedi ama saat farkından bile farkettiğini söyledien az %60 artmalı diye alt sinir var . doktorunuz sakınca görse söylerdi bazılarının artış yavaş olurmus
Hayırlısı olsun canım Dualarımız seninle ben de yedim ama o faydalı bu faydalı diyemem herkese göre değişiyor. Ben çok yatmadım normalde çalışıyorum ama ben izin alıp ev de geçirdim. Doktorum ertesi gün başlayabilirsin dedi ama ben riske atmak istemedim iş yerim biraz uzak olduğu için. Rahat ol diyeceğim ama bu pek mümkün olmuyor maalesef Şuan da artış olacak mı diye heyecan yapıyorum yani elimiz de olmadan dua etmekten başka yapacak birşey yok arkadaşımKızlar merhaba benim 2. Denemem cts test günü. Siz hamişsiniz dua edin bana da. Bi de anana yiyenler felan olmuş ben bi öncekinde ananas kabak çekirdeği ceviz kayısı felan yedim hep olmadı bu sefer ananas yemedim ceviz felan yiyorum. Ne hissedeceğimi ya da napıcağımı bilmiyorum. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız benimle. İnşallah cts günü ben de aranıza katılırım.
Amin Canım inşallah herkesin duaları kabul olsunBen de evde geziniyorum çok yatmak da iyi değilmiş. İnsan gerçi me yapması gerektiğini şaşırıyor. İster istemez hep düşünüyor. yer Gök dua ile. Ezanlarla hep dua ediyorum. Rabbim senin de ve hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah kepimizin kucağı er geç dolar :) esrarengiz1016
İyidir canım aynen devam.Sen nasılsın nasıl gidiyo.Sana bişey sorucaktım ikili test yaptırmami söyledi doktor.Burdan gemlikten yaptırıcam nasıl yapılıyo o testKızlar napıyonuz?
Bende iki gündür rahattım bugün mide bulantılarım ger geldi maalesef ikili test doktor ultrasound da bebeğin kafa ense burun kalınlığını ölçüyo cnm sıvı birikiminin miktarınıda ölçüyo. Aynı gün kanda veriyosun, bunlara yaş kilo sigara alkol tüketimi ile ilgili bilgiler ekleniyor ve ortaya olasılıklı bir sonuç çıkıyo.İyidir canım aynen devam.Sen nasılsın nasıl gidiyo.Sana bişey sorucaktım ikili test yaptırmami söyledi doktor.Burdan gemlikten yaptırıcam nasıl yapılıyo o test
Kaçıncı haftada bakılıyo tam olarak canım.Bende iki gündür rahattım bugün mide bulantılarım ger geldi maalesef ikili test doktor ultrasound da bebeğin kafa ense burun kalınlığını ölçüyo cnm sıvı birikiminin miktarınıda ölçüyo. Aynı gün kanda veriyosun, bunlara yaş kilo sigara alkol tüketimi ile ilgili bilgiler ekleniyor ve ortaya olasılıklı bir sonuç çıkıyo.
11-14. Haftalar arası, benim 12 de bakılmıştı cnm.Kaçıncı haftada bakılıyo tam olarak canım.
Tamam canim saol11-14. Haftalar arası, benim 12 de bakılmıştı cnm.
Şimdi kaç haftalıksın cnmTamam canim saol