Tedavi öncesi kullanıyordum ben arı sütü bal polen propolis karışımı. Ama hamilelikte kullanılabilir mi onu araştırmadım canımıhlamur içeyim bari bal karıştırıp. propolis falan mi alsam diye düşündüm araştıran var mi propolisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tedavi öncesi kullanıyordum ben arı sütü bal polen propolis karışımı. Ama hamilelikte kullanılabilir mi onu araştırmadım canımıhlamur içeyim bari bal karıştırıp. propolis falan mi alsam diye düşündüm araştıran var mi propolisi
Son adet tarihime göre hesaplayınca 3 hafa 3 günlük. Valla bu hesap işini ben de anlamadım :) benim tansfer 12 şubattıson adet tarihine göre hesaplıyorlar. bana da saçma geliyor ama :) benim transferim de 7 subatti
Ben yuzde 70 dıye bılıyorum canım guzel artmıs hadı hayırlı olsunYaptırdım canım az önce sonucumu aldım. Transfer sonrası 11. Gün beta hcg 179 du, 13.gün yani bugünkü sonuç 348 olmuş. Çok şükür artmış ama tam 2 kat mı artması gerekiyor? Yoksa bu artış da normal mi?
Son adet tarihime göre hesaplayınca 3 hafa 3 günlük. Valla bu hesap işini ben de anlamadım :) benim tansfer 12 şubattı
Ben buralarda okurken hep iki kat Artış yazıldığını okudum da, yüzde 70 i bilmiyordum sevindim valla sağol :))Ben yuzde 70 dıye bılıyorum canım guzel artmıs hadı hayırlı olsun
en az %60 artmalı diye alt sinir var . doktorunuz sakınca görse söylerdi bazılarının artış yavaş olurmusBen buralarda okurken hep iki kat Artış yazıldığını okudum da, yüzde 70 i bilmiyordum sevindim valla sağol :))
Beni transferden sonra 11.gün çağırdılar gebelik testine canım. Bir de bugün verdim kendim acilde 13. Gün oluyo. Bir de salı vericem. Tek embriyo transfer edildi bana. Hadi hayırlısı belki de ikizdir seninki :) allah gönlüne göre versin inşkac embriyo tranfer edildi bir de 12. gün değeriniz kac baktınız mi ? benim iki tane 5. gün embriyosuydu 12. gün 580 di değer. acaba ikiz mi tek mi cok merak ediyorum :)
amin Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sizinkileri görünce değer yuksek geliyor bana acaba mi diyorum :) hayırlısı artikBeni transferden sonra 11.gün çağırdılar gebelik testine canım. Bir de bugün verdim kendim acilde 13. Gün oluyo. Bir de salı vericem. Tek embriyo transfer edildi bana. Hadi hayırlısı belki de ikizdir seninki :) allah gönlüne göre versin inş
Benim ilk artış tam iki katıydı dr başka gerek Yok dedi ben duramadım yaptırdım sonraki yüzde yetmiş ondan sonraki yüzde seksendi biraz korktum ama şükür gördüm bebeği boşa stres yapmayın artıyorsa sıkıntı olmaz yeterli benceBen buralarda okurken hep iki kat Artış yazıldığını okudum da, yüzde 70 i bilmiyordum sevindim valla sağol :))
Hesap işi karışık hele dondurulmuşsa fark çıkıyor boşa hesaplamayın ultrasonda daha net çıkıyor bebek falan görülünce fark kapanıyorSon adet tarihime göre hesaplayınca 3 hafa 3 günlük. Valla bu hesap işini ben de anlamadım :) benim tansfer 12 şubattı
Enım ılk degerım 20 sı 345 tı 22 sı 852 24 u 1725 2 embrıyo transferıydı ınsallah ıkızdırBen buralarda okurken hep iki kat Artış yazıldığını okudum da, yüzde 70 i bilmiyordum sevindim valla sağol :))
Çok şükür görmüşsün allah kucağına almayı da nasip etsin. İnşallah ben de görürüm ultrasonda. Sabırla bekliycez artıkBenim ilk artış tam iki katıydı dr başka gerek Yok dedi ben duramadım yaptırdım sonraki yüzde yetmiş ondan sonraki yüzde seksendi biraz korktum ama şükür gördüm bebeği boşa stres yapmayın artıyorsa sıkıntı olmaz yeterli bence
Canım beni biliyosun başından beri çekiyorum bu sorunu, doktor primperan 10 mg yazdı bana, dün başladım allahıma şükürler bugün hiç kusmadım ne de midem bulandı. Doktorunla konuş istersen sanada yazsın bir ilaç. Bana ilk zamanlarda yazmamışlardı aslında ama 4.5 aylığım artık yazdı bana.Kızlar selam herkese.Benim midem çok kötü ya yemek yedikten sonra midem alt üst oluyo.Çıkarmıyorum ama keşke çıkarsam daha beter durumdayım.Tek tesellim bebeğimin sağlıklı olduğunu bilmek.İlk hamileliğimde bebeğimin kalbi durmadan hiç bi zaman bu kadar kötü olmamıştım.Demek ki bebeğim sağlıklı diyorum yinede şükrediyorum bugüne.Sizde durumlar nasıl
Tamam canım saol bende bi soriyim doktoruma.Maşallah bu arada 4.5 aylık oldun demek zaman ne çabuk geçiyo.İnşallah benim içimde su gibi akıp geçsin.Bide bisey daha sorucam canım afedersin bu ara çok kabız oluyorum onun için ne onerirsin.Canım beni biliyosun başından beri çekiyorum bu sorunu, doktor primperan 10 mg yazdı bana, dün başladım allahıma şükürler bugün hiç kusmadım ne de midem bulandı. Doktorunla konuş istersen sanada yazsın bir ilaç. Bana ilk zamanlarda yazmamışlardı aslında ama 4.5 aylığım artık yazdı bana.
Aslında benimkabızlık şikayetim yok, günde 2 lt su içiyorum, sebze yemeği yiyorum, sebze yoksa salata yiyorum, ceviz badem fındık tüketiyorum.Tamam canım saol bende bi soriyim doktoruma.Maşallah bu arada 4.5 aylık oldun demek zaman ne çabuk geçiyo.İnşallah benim içimde su gibi akıp geçsin.Bide bisey daha sorucam canım afedersin bu ara çok kabız oluyorum onun için ne onerirsin.
Aslında benimde yok doktorun verdiği iğneden sonra oldu.Cevap için saol canımAslında benimkabızlık şikayetim yok, günde 2 lt su içiyorum, sebze yemeği yiyorum, sebze yoksa salata yiyorum, ceviz badem fındık tüketiyorum.
Benim doktor dedi progesteron içerikli ilaçlar kabızlık yapıyor dediAslında benimde yok doktorun verdiği iğneden sonra oldu.Cevap için saol canım