Bende de onun öncesinde 1 kez olmuştu.Bu aralar şükür görmüyorumsonrasinda gordun mu? Ben 3 gun gordum baska gormedim
Canım saglıcakla kucagımıza alalım inşallah veririz elbet kiloları.Gayet iyi gidiyosun bence ama bildiğim kadarıyla 6.aydan sonra asıl kilolar alınıyo.Bide tuzlu yememeye çalış vücut su tutuyo olabilirKızlar napıyonuz? İnanılmaz şüşmeye başladım. Göğüslermi taşıyamıyorum resmengün içinde acıyo kaşınıyolar her yerim şişti vallahi allahtan daha 1 kilo aldım yoksa düşünemezdim kendimi, sanırım 9 ayın sonunda yuvarlanarak gitcem gideceğim yerlere :)))
Cinsiyet öğrenme yasak diye biliyorum nasıl yazılıyor oraya ben de pgt yaptırdım doktor normal geldi dediÇok geçmiş olsun canım kromozom sayısı normal insanlarda 46 tane kromozom bulunmakta ve cinsiyeti de kızmış bunuda XX kısmı belirtmekte
Bi arkadaş daha yaptırdı onunda bebeğinin cinsiyeti kızmış öğreniliyo diye biliyorumCinsiyet öğrenme yasak diye biliyorum nasıl yazılıyor oraya ben de pgt yaptırdım doktor normal geldi dedi
Doktor bana yasak demişti ondan merak ettim siz talep etmeden onlar söylüyor demek bize detaylı sonuç vermedi zaten pgt şart değildi yani yaş sınırda diye yapıldıBi arkadaş daha yaptırdı onunda bebeğinin cinsiyeti kızmış öğreniliyo diye biliyorum
Ben israrla sordum bitanemDoktor bana yasak demişti ondan merak ettim siz talep etmeden onlar söylüyor demek bize detaylı sonuç vermedi zaten pgt şart değildi yani yaş sınırda diye yapıldı
Bu arkadaşımız düşük yapmış tatlım düşüğün patalojik sonuçları evet senin dediğin gibi Türkiye’de cinsiyet öğrenmek yasakCinsiyet öğrenme yasak diye biliyorum nasıl yazılıyor oraya ben de pgt yaptırdım doktor normal geldi dedi
Çok geçmiş olsun arkadaşım Rabbim sımsıkı bebeğini tutunmak nasip etsin üzme kendini doktor geldiğinde ona sor o doğru cevabı verir sanaKızlar meraba dün kanamam başladı. Doktor ultrasonla baktı kese durıyordu. Hastaneye yattım. İlk önce pembe gibiydi kanama hastaneye yatınca kahverengiye döndü. Dün akşam kocaman bir parça düştü. Ama parça uzun iplik iplik koyu kahve siyah arası değişik bir şeydi. Hala hastanede yatıyorum. Acaba düşük mü yaptım diyorum. Hemşirelere parça düştüğünü söyledim bir şey demediler. Düşük benim tarif ettiğim gibi mi oluyor. Şu anda çok mutsuzum
Sağol canım. Sorucam inşallah düşmemiştir. Bir daha tüp bebek yaptırmak istemiyorum. Süreç çok zor ve yıpratıcı. Allah hepimizin bebişlerini korusun inşallahÇok geçmiş olsun arkadaşım Rabbim sımsıkı bebeğini tutunmak nasip etsin üzme kendini doktor geldiğinde ona sor o doğru cevabı verir sana
bende gormedim sonrasinda hakkimzda hayirlisi olsunBende de onun öncesinde 1 kez olmuştu.Bu aralar şükür görmüyorum
canim korkma evet cok zorlu birbsurec ama iste anne olmak ugruna insan her seye katlaniyorSağol canım. Sorucam inşallah düşmemiştir. Bir daha tüp bebek yaptırmak istemiyorum. Süreç çok zor ve yıpratıcı. Allah hepimizin bebişlerini korusun inşallah
Aynen canım. İnşallah bebişlerimiz bizimle kalırbende gormedim sonrasinda hakkimzda hayirlisi olsun
canim korkma evet cok zorlu birbsurec ama iste anne olmak ugruna insan her seye katlaniyor
Anladım teşekkürler yani öncesinde öğrenilmiyor demekBu arkadaşımız düşük yapmış tatlım düşüğün patalojik sonuçları evet senin dediğin gibi Türkiye’de cinsiyet öğrenmek yasak
Evet öncesinden öğrenilmiyor Türkiye’de yasak tatlımAnladım teşekkürler yani öncesinde öğrenilmiyor demek
Ben pek iyi deilim.Bugün düşük için doktorun verdiği igneyi oldum.Bacağım kalçam çok fena ağrıyo.Hemşire iğneyi yaptıktan sonra ağrısından nerdeyse bayılıcaktım.Benimde bugün baya midem bulandı çubuk kraker yedim o bastırdı biraz.Allah kolaylık versin şükür benim midem çok bulanmıyoKızlar nasılsınız? Bulantılar geri döndü benim. Çok fenayım zaten sabah kusmalarım hala devam ediyor
Canım benim herşey bebeklerimiz için. Allahım emeklerimizin karşılığını verecektir. İnşallah bu şekilde kalır bulantıların da ilerlemez. 18. Haftayı bitiriyorum yarın ve hala azalacağına artıyor. Niye böyle anlayamıyorumBen pek iyi deilim.Bugün düşük için doktorun verdiği igneyi oldum.Bacağım kalçam çok fena ağrıyo.Hemşire iğneyi yaptıktan sonra ağrısından nerdeyse bayılıcaktım.Benimde bugün baya midem bulandı çubuk kraker yedim o bastırdı biraz.Allah kolaylık versin şükür benim midem çok bulanmıyo
Benim ablamın ilk hamileliğinde 6.aya kadar devam etmişti bulantıları inşallah sendede öyle olmaz çok zor bişey.Allah yardımcın olsunCanım benim herşey bebeklerimiz için. Allahım emeklerimizin karşılığını verecektir. İnşallah bu şekilde kalır bulantıların da ilerlemez. 18. Haftayı bitiriyorum yarın ve hala azalacağına artıyor. Niye böyle anlayamıyorum
İnşallah canım benim, gerçekden gün kötü geçiyor bu yüzdenBenim ablamın ilk hamileliğinde 6.aya kadar devam etmişti bulantıları inşallah sendede öyle olmaz çok zor bişey.Allah yardımcın olsun
İyim şükür dün ki iğne beni mafetti.Şimdi daha iyim bakalım yarın doktor ne diycek onu merak ediyorumİnşallah canım benim, gerçekden gün kötü geçiyor bu yüzdensen nasılsın?