2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Düşük iğnesi diye birşey yok canım
Sana ne yapılıyor ?
Ben düşük yaptım

Sana ne yapılıyor ?
Ben düşük yaptım
Düşüğe engel olmak için verdi diye biliyorum ben.Ki iğneden sonra kasık ağrılarım baya azaldı zaten.pruloton depot diye bi iğne düşük tehlikesi olanlara hep bu iğne veriliyo.Üzülmemeye çalış vardır bundada bi hayır.

Sana ne yapılıyor ?
Ben düşük yaptım
Progestan iğne veriyo doktorlar canım, kanamayı önleyici bebeği rahme tutunmasını sağlıyor. Umarım en kısa zmanda tekrardan hamile kalırsın, bebeğini kucağına alıcaksın bundan emin ol ve pes etme.

Bana öyle dedi burdaki doktor
Kendi doktorum da herhangi bir şey önermedi
Tekrar denemek için mola verdik
Kanamam devam ediyor kese yok

Progestan iğne veriyo doktorlar canım, kanamayı önleyici bebeği rahme tutunmasını sağlıyor. Umarım en kısa zmanda tekrardan hamile kalırsın, bebeğini kucağına alıcaksın bundan emin ol ve pes etme.
Progestan jel kullanıyordum ben
Doğrudur canım
Bilmediğim için soruyorum
Teşekkür ederim inşallah
Önce iyileşeyim olur inşallah

Bana öyle dedi burdaki doktor
Kendi doktorum da herhangi bir şey önermedi
Tekrar denemek için mola verdik
Kanamam devam ediyor kese yok
Evet direk düşük iğnesi diye bi iğne yok ben düşük tehlikesi olanlara verildiği için öyle dedim.Doktor hemen veriyo ki banada çarşamba günü hemen yazdı o yüzden demiştim.Senin belkide çok yeni olduğu için doktor yazmamış olabilir

Olabilir canım
Bakalım iyileşeyim
Tekrar deneyeceğim

Cnm benim ilk hamileligimde 9 ay sürekli kustum Dr bu iyi bizim.icin bebeğin canlılığını biliyoruz dedi şimdi bulantim çok az yani bulantidan saymiyorum buna endiseleniyorum her hamilelik bir olmaz dedi dr ama içim hiç rahat degil

Kızlar lekelenme olduğundan beri jelim siyah topak halinde geri geliyo.Rahimin içinde acaba kanama falan mı oluyo.Artık herşeye takar oldum.Bu şekilde olan var mı

Kızlar lekelenme olduğundan beri jelim siyah topak halinde geri geliyo.Rahimin içinde acaba kanama falan mı oluyo.Artık herşeye takar oldum.Bu şekilde olan var mı
Canım ben jel değil fitil kullanıyorum. Ama bir sene önceki hamileliğimde sende olduğu gibi olmuştu. Doktor korkulacak bişey yok demişti yat dinlen demişti bana.

Doktor doğru demiş canım. Hamileliği boyunca hiç bulantı dahi yaşamamış anneler var etrafımızda. Olmaması daha iyi bence senin için. Boşuna kuruntu yapıp üzme kendini.

Canım ben jel değil fitil kullanıyorum. Ama bir sene önceki hamileliğimde sende olduğu gibi olmuştu. Doktor korkulacak bişey yok demişti yat dinlen demişti bana.
Tamam canım saol.Yarın bunuda söyliyim doktora

Tamam canım saol.Yarın bunuda söyliyim doktora
Canım hani lekelenme oldu ya o topaklarsa rahim ağzında birikiyo ya gelen kahve rengi lekelenmeyi emiyormuş yani içerideki bi kanama değildir öncekiyle alakalıdır korkma yani

Canım hani lekelenme oldu ya o topaklarsa rahim ağzında birikiyo ya gelen kahve rengi lekelenmeyi emiyormuş yani içerideki bi kanama değildir öncekiyle alakalıdır korkma yani
İnşallah öyledir canım.Öff öff hamile kalsak bi dert kalmasak bi dert valla sıkıldım artık.

İnşallah öyledir canım.Öff öff hamile kalsak bi dert kalmasak bi dert valla sıkıldım artık.
Öyle kuzum buda bize RABBIM'IN imtihanı kuzum sabretmek lazım zor sahip oluyoruz biz o yüzden sürekli stresle geçiyo ama merak etme kuzum iki hamileliğimdede oldu aynısı bunda hiç kanama yaşamadım ama yinede kahverengi tortu gelmişti ve bebeğinde o zaman sağlikliydi kuzum ALLAH'IN izniyle yarın çok güzel haberler alacaksın INŞAALLAH

Transferden sonra yaklaşık 2 saat yattım artık karnım patlayacak gibi oldu yinede dayandım tuvalete gitmedim. Aslında yarım saat oldu hemşire gidebilirsin demistide riske atmadım :) Baya baya tuttum
Canım brnim tutmak gitmekten daha tehlikeli bu durumlarda hemsirelerden sonda veya sürgü ördek te deniyor onlar sen yatar pozisyon dayken altına serip yaptiriyorlar tutmak iyi değil diye duydum ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…