Canim gecmis olsunKızlar düşük tehlikem varmış.Iki tane iğne verdi birini yaptırdım.Bi tanesinide 3 gün sonra yaptır dedi.Pazartesi kontrolüm var bu tehlikeyi nasıl atlatıcam çok korkuyorum
Saol canım inşallah geçer pazartesi iyi haberler alırım
İnşallah canım çok saol.Minnağımın kalp atışıni dinletti bugün yine doktor inşallah onu kaybetmemKuzum korkma ALLAH'IN izniyle bi sıkıntı olmicak bak @purple kaç hafta kanama yaşadı korkma ama izin al dinlen evde kalkma biraz dua edelim bol bol
Güzel düşün güzel şeyler olsun kuzum inan minnağin annesini bırakmayacak ALLAH'IN izniyle stres yapma kendine yat dinlen kuzumİnşallah canım çok saol.Minnağımın kalp atışıni dinletti bugün yine doktor inşallah onu kaybetmem
Rabbim buyuk inşallah bişey olmaz canım ne guzel ınsallah bende duyabılırım o sesıİnşallah canım çok saol.Minnağımın kalp atışıni dinletti bugün yine doktor inşallah onu kaybetmem
Yok canım gitmedim henüz. Yarına randevu aldım inşallah görürüm. aynı gün transfer olmuştuk. Sen gördün mü keseyiben oyle 2 3 gun cok kotu ruyalar gordum kabus. Bi gece de iki kez aglayarak uyandim.cok korktum. Onlar oluyormus ve yorum yapmamak gerekiyormus canim
benimde bir kac kez kalktigimda olmustu hatta birinde agridan bagirdim. Cok kotu oldum sonra yatip dinlenince gecti. Bence telas yapma canim. Sen keseyi gordun mu yada kalp atisi? Sanki yakindi tarihlerimiz yanlis hatirlamiyorsam
İnşallah sağ salim kucağına alırsın. Dinlenirsen hiç bişey olmaz inşallahİnşallah canım çok saol.Minnağımın kalp atışıni dinletti bugün yine doktor inşallah onu kaybetmem
cok sukur gordum canim ama dr. Beni cok erken cagirdi. 4+4.te cagirdi. Senin belki kalp atisiyla birlikte olmasi icin yarina cagirmistir. Yarin kac gunlik olacaksiniz insallah?Yok canım gitmedim henüz. Yarına randevu aldım inşallah görürüm. aynı gün transfer olmuştuk. Sen gördün mü keseyi
Kızlar düşük tehlikem varmış.Iki tane iğne verdi birini yaptırdım.Bi tanesinide 3 gün sonra yaptır dedi.Pazartesi kontrolüm var bu tehlikeyi nasıl atlatıcam çok korkuyorum
ankarada hangi dr.a gittin canimAyy canım çok sevindim. İnşallah kalbini de dıyarsın. 26 sında transfer oldum tam nasıl hesaplanıyor bilmiyorum. Tüp bebek doktorum ankarada bana haftaya cumartesi gel dedi ama ben dayanamıyorum konyada yaşıyorum yarın burda bir doktora gidicem.
Hukusi bülent Zeyneloğlu. Sen de mi Ankarada tedavi oldunankarada hangi dr.a gittin canim
Bakalım bol bol dinlenicem inşallah faydası olurGeçmiş olsun canım inşallah bu son olur bir daha olmaz
Bende geçen hafta kanamadan dolayi 2 gün hastanede yattim düşük önleyici tedavi uygulandi 2 serum takıldı 2 iğne yaptılar
Banada dr 3 günde 1 proluton depot igne verdi onu kullanıyorum
Halen lekelenmeler devam ediyor
Ben sadece keseyi gördüm içinde ne var ne yok yarın belli olacak
Kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski azalıyor merak etme
Devamli yat kalkma
1 haftadir yatıyorum
Amin canım inşallah.Saol iyi dileklerin içinİnşallah sağ salim kucağına alırsın. Dinlenirsen hiç bişey olmaz inşallah
Amin canım.İnşallah duyarsın sende kalbini canım.Rabbim buyuk inşallah bişey olmaz canım ne guzel ınsallah bende duyabılırım o sesı
evet canim ayni hastahane hemde gogsen beyin hastasiyim :)Hukusi bülent Zeyneloğlu. Sen de mi Ankarada tedavi oldun
Çok geçmiş olsun canım dikkat et dinlen üzme kendini pozitif düşün pozitif olsun kötüyü çağırma tatlım o iğneden haftada 1 bende vuruluyorum inşallah hiç birşey olmayacakKızlar düşük tehlikem varmış.Iki tane iğne verdi birini yaptırdım.Bi tanesinide 3 gün sonra yaptır dedi.Pazartesi kontrolüm var bu tehlikeyi nasıl atlatıcam çok korkuyorum
İnşallah canım.Rabbim yüzümüzü güldürsün sağlıcakla bebişlerimize kavuşalım inşallahÇok geçmiş olsun canım dikkat et dinlen üzme kendini pozitif düşün pozitif olsun kötüyü çağırma tatlım o iğneden haftada 1 bende vuruluyorum inşallah hiç birşey olmayacak
Aaa çok şaşırdım. Çok memnunum hocamdan. Göğşen hocaya da çok iyi diyorlar. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun . Ben hibor loucositum progestan ampul ve iğneevet canim ayni hastahane hemde gogsen beyin hastasiyim :)