2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar düşük tehlikem varmış.Iki tane iğne verdi birini yaptırdım.Bi tanesinide 3 gün sonra yaptır dedi.Pazartesi kontrolüm var bu tehlikeyi nasıl atlatıcam çok korkuyorum
Canim gecmis olsun bisey olmaz insallah bol bol dinlen evde hic birşey yapma lutfen ... sana bu konuda en iyi P purple81 fikir verebilir onunda uzun sure kanamasi oldu bak şükür simdi cok iyi senin de hic uzamadan gecer bu surecin insallah bol dua edelim

Saol canım inşallah geçer pazartesi iyi haberler alırım

Kuzum korkma ALLAH'IN izniyle bi sıkıntı olmicak bak @purple kaç hafta kanama yaşadı korkma ama izin al dinlen evde kalkma biraz dua edelim bol bol
İnşallah canım çok saol.Minnağımın kalp atışıni dinletti bugün yine doktor inşallah onu kaybetmem

İnşallah canım çok saol.Minnağımın kalp atışıni dinletti bugün yine doktor inşallah onu kaybetmem
Güzel düşün güzel şeyler olsun kuzum inan minnağin annesini bırakmayacak ALLAH'IN izniyle stres yapma kendine yat dinlen kuzum

Rabbim buyuk inşallah bişey olmaz canım ne guzel ınsallah bende duyabılırım o sesı

Yok canım gitmedim henüz. Yarına randevu aldım inşallah görürüm. aynı gün transfer olmuştuk. Sen gördün mü keseyi

Yok canım gitmedim henüz. Yarına randevu aldım inşallah görürüm. aynı gün transfer olmuştuk. Sen gördün mü keseyi
cok sukur gordum canim ama dr. Beni cok erken cagirdi. 4+4.te cagirdi. Senin belki kalp atisiyla birlikte olmasi icin yarina cagirmistir. Yarin kac gunlik olacaksiniz insallah?

Kızlar düşük tehlikem varmış.Iki tane iğne verdi birini yaptırdım.Bi tanesinide 3 gün sonra yaptır dedi.Pazartesi kontrolüm var bu tehlikeyi nasıl atlatıcam çok korkuyorum

Geçmiş olsun canım inşallah bu son olur bir daha olmaz
Bende geçen hafta kanamadan dolayi 2 gün hastanede yattim düşük önleyici tedavi uygulandi 2 serum takıldı 2 iğne yaptılar
Banada dr 3 günde 1 proluton depot igne verdi onu kullanıyorum
Halen lekelenmeler devam ediyor
Ben sadece keseyi gördüm içinde ne var ne yok yarın belli olacak
Kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski azalıyor merak etme
Devamli yat kalkma
1 haftadir yatıyorum

Ayy canım çok sevindim. İnşallah kalbini de dıyarsın. 26 sında transfer oldum tam nasıl hesaplanıyor bilmiyorum. Tüp bebek doktorum ankarada bana haftaya cumartesi gel dedi ama ben dayanamıyorum konyada yaşıyorum yarın burda bir doktora gidicem.

ankarada hangi dr.a gittin canim

Bakalım bol bol dinlenicem inşallah faydası olur

Çok geçmiş olsun canım dikkat et dinlen üzme kendini pozitif düşün pozitif olsun kötüyü çağırma tatlım o iğneden haftada 1 bende vuruluyorum inşallah hiç birşey olmayacak

İyi akşamlar kızlar, nasılsınız? @-Gul- canım nasılsın? Bak ben 3 ayım dolana kadar evden dışarı çıkmadım. Ne yemek ne bulaşık ne çamaşır hiçbişey yapmadım hep ya oturdum ya yattım. Hiç tedirgin olma geçecek bu günler. Lekeler zaman zaman çoğalabilir öyle durumlarda dümdüz yat ayaklarını kasıklarını sıcak tut.

Çok geçmiş olsun canım dikkat et dinlen üzme kendini pozitif düşün pozitif olsun kötüyü çağırma tatlım o iğneden haftada 1 bende vuruluyorum inşallah hiç birşey olmayacak
İnşallah canım.Rabbim yüzümüzü güldürsün sağlıcakla bebişlerimize kavuşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…