Canım korkma ben oyle agrı çekiyordum ki anlatamam dedigin gibi kalkınca oluyordu hep rahim genisliyor dedi doktorum ilk ay oluyor sadece. Sonra hafifliyor. Adet olacagım diye aglamıstım bile :)Kızlar ben yataktan kalkınca bir ağrı giriyor kasıklarıma tarif edemeyeceğim kadar şiddetli. Dış gebelikten filan korkuyorum. Bhcg 1000e kadar arttı ama bu ağrı da neyin nedi anlamıyorım. Ağrı tutunca 5 dk geçmiyor. Benim gibi olan var mı?
Ayyy canım içime su serptin ama yine de bu hafta gidicem doktora. Kendi doktorum 12 gün sonra gel muayeneye demişti ama yine de erken gidicem.Canım korkma ben oyle agrı çekiyordum ki anlatamam dedigin gibi kalkınca oluyordu hep rahim genisliyor dedi doktorum ilk ay oluyor sadece. Sonra hafifliyor. Adet olacagım diye aglamıstım bile :)
Merhaba,
Uzun protokol yumurtalıklarında yumurta sayısı yeterli olan ve zaman kısıtlaması olmayanlar icin uygulanıyor. Adetin 21. Günü Lucrin yumurta baskılayıcı igneye başlanıyor diger adete kadar. Bu daha avantajlı diye biliyorum. Biraz uzun sürüyor ama sonucu güzel olsun yeterki. Kısa protokol ise yumurta rezervi az olanlar icin uygulanıyor.
Doktoruma yazıyordum sürekli adam bıkmıştı artık benden :) Ara ara benimde icime korku giriyor ama dua ediyorum iki bebiş var karnımda x2 takıyorum hep :) İçin rahat eder gir gör bebişini benim kontroller ayda 1 oldu artık ama o kadar dayanamam :)Ayyy canım içime su serptin ama yine de bu hafta gidicem doktora. Kendi doktorum 12 gün sonra gel muayeneye demişti ama yine de erken gidicem.
Doktoruma yazıyordum sürekli adam bıkmıştı artık benden :) Ara ara benimde icime korku giriyor ama dua ediyorum iki bebiş var karnımda x2 takıyorum hep :) İçin rahat eder gir gör bebişini benim kontroller ayda 1 oldu artık ama o kadar dayanamam :)
Evet doktorunuzla konusmak en doğrusu zaten sizin icin en güzel tedaviyi uygular insallah bu sefer güzel sonuçla sonlanır :) adetin 21. Gün baslanıyor uzun protokole zaten belki oda bu sefer uzun uygular size.E
E2 degerim düşük ama fsh değerim normaldi yani bu hormonlara bakılıyorsa tabi offf cok karmaşık şeyler yarın gidince bu protokol konusunu da soracağım en azından hala 20. Gündeyken belki uzun protokol mü kısa protokol mu olacağını konuşabiliriz.
Evet tabii o zamanlar ikiz olduğunu ne doktorum ne de ben biliyordum 9. haftamda ogrendim :) 8. Ve 10. Gün kan verdim bundan sonrasına gerek yok demişti :) Bence sen de icini rahat tut ve hic korkmaBenim durum da aynı. Biraz evhamlı olduğumu kabul ediyorum. Ama bence içini rahat tut. Maşallah 15. Haftaya girmişsin. İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi. Belki de ikiz olduğu için ağrı çekmişsindir. Sonuçta rahim dediğin gibi 2 kere büyüyor.
Hayırlısı olsun canım benimde iki tane 3. gün embriyosuydu inşallah seninde ikizdir :)Aynen her şey olacağına varır. Benim de iki transfer edildi. Belki de ikizdir ondandır bu ağrılar. Beynime anlatabilirsem takmıcam inşallah.
Evet doktorunuzla konusmak en doğrusu zaten sizin icin en güzel tedaviyi uygular insallah bu sefer güzel sonuçla sonlanır :) adetin 21. Gün baslanıyor uzun protokole zaten belki oda bu sefer uzun uygular size.
Amin canım inşallahHayırlısı olsun canım benimde iki tane 3. gün embriyosuydu inşallah seninde ikizdir :)
İlk gebeliğinizde normal bol su için aynısını yaşamıştım karnım sökülüyor gibiydi rahim alışık olmadığı bir duruma hazırlanıyorAyyy canım içime su serptin ama yine de bu hafta gidicem doktora. Kendi doktorum 12 gün sonra gel muayeneye demişti ama yine de erken gidicem.
Canım benim hala devam ediyor kasık ağrısı. Normaldir sıkıntı yapma, bebek büyüyor. Sen doktora gitmüyormusın bugün?Kızlar benim kasık ağrım arada çok şiddetleniyo.Dün ki lekelenmeden sonra korkar oldum iyice.Nerdeyse 8 haftalık olucam hala devam etmesi normal mi bu kasık ağrılarının
ben oyle 2 3 gun cok kotu ruyalar gordum kabus. Bi gece de iki kez aglayarak uyandim.cok korktum. Onlar oluyormus ve yorum yapmamak gerekiyormus canimKızlar günaydın.Bugün çok kötü kabuslar gördüm hala etkisindeyim.Bıcaklı bi adam beni kovalıyodu öldürmeye çalıştı
benimde bir kac kez kalktigimda olmustu hatta birinde agridan bagirdim. Cok kotu oldum sonra yatip dinlenince gecti. Bence telas yapma canim. Sen keseyi gordun mu yada kalp atisi? Sanki yakindi tarihlerimiz yanlis hatirlamiyorsamBen sağlıkçıyım maalesef fazla bildiğimi düşünüyorum bu konuları. Ama bu kasık ağrısı ömrümde hissettiğim en kötü ağrı ki nerdeyse acile gidecektim ölüyorum zannettim. benim adetlerim çok ağrılı geçer ama bu ağrı başka..çok şiddetli olduğundan korkuyorum. Ara ara normal kasık ağrıları da yaşıyorum ki onlar hiç önemli değil. İnşallah sadece benim kuruntumdur bunlar.
Şu an hastaneye geldim ama tüp bebek doktoruma gelmedim başka bi doktora görünücem inşallah bi sorun yoktur canım.Dualarinızı bekliyorumCanım benim hala devam ediyor kasık ağrısı. Normaldir sıkıntı yapma, bebek büyüyor. Sen doktora gitmüyormusın bugün?
Allah sağlıkla kavuştursun bebeğiniziHayırlı olsun :)
Ben de uzun protokolle baslamıstım lucrinde kullandım yaklaşık 3 hafta kadar. Ama onun sonrasında 8 kutu menopur vuruldum. Yumurtalar istenilen büyüklüğe geldiginde çatlama iğnemi vurdum 36 saat sonra yumurtalar toplandı 3 gün sonrada transferim oldu. İğneler bittikten sonra herhangi bir aksilik cıkmazsa 3 4 gün icinde oluyor yani benim oyle olmustu.
Kuzum korkma ALLAH'IN izniyle bi sıkıntı olmicak bak P purple kaç hafta kanama yaşadı korkma ama izin al dinlen evde kalkma biraz dua edelim bol bolKızlar düşük tehlikem varmış.Iki tane iğne verdi birini yaptırdım.Bi tanesinide 3 gün sonra yaptır dedi.Pazartesi kontrolüm var bu tehlikeyi nasıl atlatıcam çok korkuyorum
Benim kanamam 11. Haftaya kadar sürdüKızlar benim kasık ağrım arada çok şiddetleniyo.Dün ki lekelenmeden sonra korkar oldum iyice.Nerdeyse 8 haftalık olucam hala devam etmesi normal mi bu kasık ağrılarının