2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

İyi akşamlar kızlar, nasılsınız? @-Gul- canım nasılsın? Bak ben 3 ayım dolana kadar evden dışarı çıkmadım. Ne yemek ne bulaşık ne çamaşır hiçbişey yapmadım hep ya oturdum ya yattım. Hiç tedirgin olma geçecek bu günler. Lekeler zaman zaman çoğalabilir öyle durumlarda dümdüz yat ayaklarını kasıklarını sıcak tut.
Şimdi iyim canım.Şükür lekelenme yok şimdilik.Doktordan geldiğimden beri yatıyorum iki günde izin kullanıcam.Bakalım pazartesi duruma göre rapor çıkarmayı düşünüyorum inşallah gerek kalmaz

Şimdi iyim canım.Şükür lekelenme yok şimdilik.Doktordan geldiğimden beri yatıyorum iki günde izin kullanıcam.Bakalım pazartesi duruma göre rapor çıkarmayı düşünüyorum inşallah gerek kalmaz
İzin yada rapor kullanma hakkın varsa 13. Haftaya kadar evde kal canım.

İzin yada rapor kullanma hakkın varsa 13. Haftaya kadar evde kal canım.
Var ama doktorlar kolay kolay vermiyo.Ne yapıcam bilmiyorum.Aile hekimi yazar mı acaba ona gidip durumu anlatıyım diyorum tek ümidim orası

Var ama doktorlar kolay kolay vermiyo.Ne yapıcam bilmiyorum.Aile hekimi yazar mı acaba ona gidip durumu anlatıyım diyorum tek ümidim orası
Böyle ciddi bir konuda seni böyle bırakmazlar raporunu verirler sen merak etme kuzum INŞAALLAH bebeğin sağlıklı sıhhatli olsun da RABBIM'IN izniyle

Aaa çok şaşırdım. Çok memnunum hocamdan. Göğşen hocaya da çok iyi diyorlar. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun . Ben hibor loucositum progestan ampul ve iğne
ben artik loucositm.i ve progestan igneyi kestim hibor ve progestan fitili kullaniyorum

bana aile hekimligindeki hemsire tup bebekte direk rapor veriyoruz demisti sende gidip durumunu anlat canim

Saat 2-3 ten beri aşırı kanamam var
Ağlamaktan mahvoldum Dua beklerim
:KK61::KK61::KK61::KK61:
Ağlama kuzum ya bebeğinide etkilersin bazen bebiş yerleşirken kılcal damarlara zarar verdiği için kanama olurmuş sen dinlen sakın kalkma ihtiyaçların haricinde kıyamam ben size ya RABBIM ümmet-i muhammedinkiyle beraber yavrularınızı korusun size bağışlasın INŞAALLAH

Leucositimi neden kullanıyoruz biliyormusun ?ben soramadım da kendi kendime öğrenemedim de hala da iğneyi yapıyorum. Senin ilaçlar azalmış sevindim
kan hucrelerinin yenilenmesi icin kullaniliyormus canim. Normalde kanser hastalarinin kullandigi bir ilacmis. Zaten o yuzden biz parayla aliyoruz. Kanser hastalari oni raporlu bedavaya aliyomus.Ben burada hic kullanan gormedim. Baskent uyguluyo sanirim. Ben bi tane daha almistim. Ama 1 kez kullandim icinden dr. Kes deyince kullanmayi biraktim

kan hucrelerinin yenilenmesi icin kullaniliyormus canim. Normalde kanser hastalarinin kullandigi bir ilacmis. Zaten o yuzden biz parayla aliyoruz. Kanser hastalari oni raporlu bedavaya aliyomus.Ben burada hic kullanan gormedim. Baskent uyguluyo sanirim. Ben bi tane daha almistim. Ama 1 kez kullandim icinden dr. Kes deyince kullanmayi biraktim
Ben de ilk kez duydum. Ben hala kullanıyorum İnşallah bebişe zararı yoktur

Ben de ilk kez duydum. Ben hala kullanıyorum İnşallah bebişe zararı yoktur
olur mu canim eger oyle bisey olsaydi dr. Kullanma derdi. Sordun mu ozellikle. Cunku bize verilen ilac kullanim kagidinda 3 enjektor kullanilacak daha sonrasi icin dr. Karar verecek yaziyor

Kizlar benim transferimin 19.gunu ve goguslerim iyice indi. Kasiginda agri da hic yok. Sabah kalkinca biraz gogsum sizliyor o kadar. Sizler ne durumdasiniz benim gibi olan var mi?

olur mu canim eger oyle bisey olsaydi dr. Kullanma derdi. Sordun mu ozellikle. Cunku bize verilen ilac kullanim kagidinda 3 enjektor kullanilacak daha sonrasi icin dr. Karar verecek yaziyor
Hocanınhemşireyle konuştum kullanmaya devam dedi. Şimdi bunu da kafama taktım yarın hıcaya mesaj atayım bari

X