Benim de aybı bugün hiç kasık ağrım olmadı nerdeyse bir de göğüslerimin şişliği indi. Aynı durumdayımKizlar benim transferimin 19.gunu ve goguslerim iyice indi. Kasiginda agri da hic yok. Sabah kalkinca biraz gogsum sizliyor o kadar. Sizler ne durumdasiniz benim gibi olan var mi?
kafama takma canim zararli bir ilac degil. En kotusu kurup kurup durmak. Zaten bu aksami yapmissin yarin ona gore dr. Seni yonlendirir. Belki de devam et derHocanınhemşireyle konuştum kullanmaya devam dedi. Şimdi bunu da kafama taktım yarın hıcaya mesaj atayım bari
acaba diyorum bi sıkınti mi varBenim de aybı bugün hiç kasık ağrım olmadı nerdeyse bir de göğüslerimin şişliği indi. Aynı durumdayım
Tamam canım çok sağolkafama takma canim zararli bir ilac degil. En kotusu kurup kurup durmak. Zaten bu aksami yapmissin yarin ona gore dr. Seni yonlendirir. Belki de devam et der
Bence normaldir. Bunu bir kaç forumda okumuştum. Sonradan göğüs şişliği inebiliyormuş. Herkeste farklı oluyormuş yaniacaba diyorum bi sıkınti mi var
Çok teşekkürler. Acaba ilacı kesmeyi unuttular mı diye tereddüte düştüm. Yarın doktorumla iletişime geçeyim en iyisi. Hamileliğin hayırlı olsun bı arada. Çok sevindimBeth18 ve ilkim1 bahsetmiş olduğunuz ilacı bende kullandım ama sizden farklı biçimde uygulandı rahmim kalınlaşmadığı için aşılama gibi 3kere rahim içerisine verdiler çok şükür faydasını gördüm şimdi hamileyim ilaçla ilgili şunları söyleyebilirim içerisindeki büyüme hormonu olduğunu ve hücre yenilemek için kullandığını söylemişti doktorum
Teşekkür ederim tatlım Rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok teşekkürler. Acaba ilacı kesmeyi unuttular mı diye tereddüte düştüm. Yarın doktorumla iletişime geçeyim en iyisi. Hamileliğin hayırlı olsun bı arada. Çok sevindim
Günaydın canım pazartesi doktora gittim pek iyi şeyler söylemedi b hcg pozitif cıktı ama rahim çok ince imiş tutunması mümkün değil dedi dr estrofeme başladım 10 gün sonra gel dedi ama bu kadar once rahime tutunamaz dedi hayırlısı olsun dua edin benim içinGünaydılar
Geçmiş olsun inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur bırakmaz seni estrofem fayda sağlar inşallahGünaydın canım pazartesi doktora gittim pek iyi şeyler söylemedi b hcg pozitif cıktı ama rahim çok ince imiş tutunması mümkün değil dedi dr estrofeme başladım 10 gün sonra gel dedi ama bu kadar once rahime tutunamaz dedi hayırlısı olsun dua edin benim için
Canim kaçıncı gün embriyosu benim5.gün embriyosu 8.gün erken gebelik testinde çıkmıştıSlm kızlar benim transferinin 8. Günü test yapsam çıkar mi ne dersiniz
Canım benim allahım inşallah bebişini sana bağışlar, allahdan ümüt kesilmez canım inşallah bebişin sana tutunur. Ne kadar güzel normal yolla hamile kalmışın inşallah devamıda gelecek moralini yüksek tut lütfen. Dualarım seninle allahım inşallah kabul eder bebeğini sana bağışlar.Günaydın canım pazartesi doktora gittim pek iyi şeyler söylemedi b hcg pozitif cıktı ama rahim çok ince imiş tutunması mümkün değil dedi dr estrofeme başladım 10 gün sonra gel dedi ama bu kadar once rahime tutunamaz dedi hayırlısı olsun dua edin benim için
CAnım aile hekimi kadın Doğuma yönlendirir . Ben de aile hekimliğinde çalıştım hatta bi arkadaşım eşi de aile hekimi olmasına rağmen kadın Doğum dr un dan aldı sürekli . Neden dr undan almıyordun CAnımVar ama doktorlar kolay kolay vermiyo.Ne yapıcam bilmiyorum.Aile hekimi yazar mı acaba ona gidip durumu anlatıyım diyorum tek ümidim orası