Amin canım saol.Darısı başına.Evet ilk tedavimde şükür hamile kaldımİnşallah.. senin ilk transferin miydi ? Hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin inşallah darısı başımızaAmin canım saol.Darısı başına.Evet ilk tedavimde şükür hamile kaldım
İnşallah canım.Benimde arada kasık ağrısı oluyİyi gidiyor bir sorun yok canım çok şükür sadece adet günüm olduğu için adet ağrısı gibi ağrım var bugün inşallah geçer senin nasıl gidiyor
Evet bu süreçte beklemek çok zor.Hele ki transferden sonra.Amin inşallah darısı başımızazaman durdu sanki geçmiyor bana
Hayırlı olsun :)Merhaba bizde bu ay uzun protokol tüp bebek tedavisine başladık adetimin 21. günü primolut kullanmaya başladım 6 gün sonra gittiiğimde Lucrin iğneye başlattı primolut ilacı bittikten 3 gün sonra adet oldum yani dün. Cuma günü kontrolüm var. Hepimize hakkında hayırlısıbundan sonrası hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar varmı? Çok heyecanlıyım transfer 14 gün içinde gerçekleşir mi sizce?
Zor sahip oldugumuz icin herseyi boyle dert ediyoruz işte hepimizin basına geliyor :)Hepinize çok teşekkur ederim beni bilgilendirip rahatlattiniz. Hemsireyi aradim o da sizin dediklerinizim aynisini soyledi. Hatta test yaptirdim tekrar. En son ctesi yaptırmistim 200 cikmisti bugun 771 cikti. Hersey yolunda suan. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Benimde aynısı oldu tatlım hemen doktora gittim korkulacak birşey yok dedi taze kan yada parça gelmedikçe sorun olmaz dedi progestran kullanıyorsa devam et dedi birşey olmamıştır inşallah için rahat değilse istersen sende git doktoraKızlar demin farkettim çamaşırımda lekeler vardı kahverengi.İlk kez oluyo böyle bişey endişelenmem gerekir mi
Saol canım içim biraz rahatladı.Bi kez mi oldu senin canım.Yarın gidicem doktora korktum bi kere bakalım ne diyicekBenimde aynısı oldu tatlım hemen doktora gittim korkulacak birşey yok dedi taze kan yada parça gelmedikçe sorun olmaz dedi progestran kullanıyorsa devam et dedi birşey olmamıştır inşallah için rahat değilse istersen sende git doktora
Bugün oldu canım benimki kırmızıydı beklemedim akşamdan acile gittim acildeki kadın doğum doktoru öyle dediSaol canım içim biraz rahatladı.Bi kez mi oldu senin canım.Yarın gidicem doktora korktum bi kere bakalım ne diyicek
Anladim canım.Bu ilk ve son olur inşallah ikimiz içindeBugün oldu canım benimki kırmızıydı beklemedim akşamdan acile gittim acildeki kadın doğum doktoru öyle dedi
Canım tedirgin olma ve yarın doktora git o ne derse onu yap canım. Biliyosun benimde olmuştu haftalarca.Anladim canım.Bu ilk ve son olur inşallah ikimiz içinde
Gidicem bakalım inşallah geçici bişeydirCanım tedirgin olma ve yarın doktora git o ne derse onu yap canım. Biliyosun benimde olmuştu haftalarca.
Canim bendede ara ara şiddetli kasık ağrısı oluyo.Sen nedense baya olumsuz düşünüyosun genel olarak onu farkettim kötüyü çagırma benceKızlar ben yataktan kalkınca bir ağrı giriyor kasıklarıma tarif edemeyeceğim kadar şiddetli. Dış gebelikten filan korkuyorum. Bhcg 1000e kadar arttı ama bu ağrı da neyin nedi anlamıyorım. Ağrı tutunca 5 dk geçmiyor. Benim gibi olan var mı?
Hayırlı olsun :)
Ben de uzun protokolle baslamıstım lucrinde kullandım yaklaşık 3 hafta kadar. Ama onun sonrasında 8 kutu menopur vuruldum. Yumurtalar istenilen büyüklüğe geldiginde çatlama iğnemi vurdum 36 saat sonra yumurtalar toplandı 3 gün sonrada transferim oldu. İğneler bittikten sonra herhangi bir aksilik cıkmazsa 3 4 gün icinde oluyor yani benim oyle olmustu.
Ben sağlıkçıyım maalesef fazla bildiğimi düşünüyorum bu konuları. Ama bu kasık ağrısı ömrümde hissettiğim en kötü ağrı ki nerdeyse acile gidecektim ölüyorum zannettim. benim adetlerim çok ağrılı geçer ama bu ağrı başka..çok şiddetli olduğundan korkuyorum. Ara ara normal kasık ağrıları da yaşıyorum ki onlar hiç önemli değil. İnşallah sadece benim kuruntumdur bunlar.Canim bendede ara ara şiddetli kasık ağrısı oluyo.Sen nedense baya olumsuz düşünüyosun genel olarak onu farkettim kötüyü çagırma bence
Merhaba,Merhabalar
Ocak Ayında bende tüp bebek denemesi yapmıştım ama negatifle sonuçlandı tekrar doktora girmedim yarın tekrar gideceğim ve sanırım önümüzde ki ay tekrar tedaviye başlayacağız ilk tedavim kısa protokoldü acaba uzun ve kısa protokol arasında ki fark nelerdir yani hangi durumlarda neye göre bu tedavi süreci tercih ediliyor bilginiz var mı ?