2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kizlar adetimin 23. Gunu transfer yapilmisti bana. 7+0 diye dr gittim 5+5 gorundu vajinal bakilinca. Transferin baya gec olmus ondan boyle geride olabilir bebek dedi gittigim diger dr. Sizinki son adrt tarihinizle denk mi gitti veya kacinci gun transfer oldunuz?

canım transfer günü adetin 15. günü oluyor hesaplama bu şekilde oluyor takılma buna :)

En kısa zmanda yaZacağına eminim canım :) sonuçlar daha çıkmadımı?

canım transfer günü adetin 15. günü oluyor hesaplama bu şekilde oluyor takılma buna :)
Yani benimki mi gec yapilmis oluyor yoksa transfer gununu 15. Gun olarak mi basliyoruz? Eger boyleyse yavrum normal 43 gun oluyor ve tam denk geliyor. Ama son adet tarihine goreyse 52 olmaliydi

Yani benimki mi gec yapilmis oluyor yoksa transfer gununu 15. Gun olarak mi basliyoruz? Eger boyleyse yavrum normal 43 gun oluyor ve tam denk geliyor. Ama son adet tarihine goreyse 52 olmaliydi
aynen canım normal yani dr doğru söylemiş senin transfer geç olduğu için benimde 19. gün olmuştu transfer dr um böyle hesaplanıyor dedi gönlün ferah olsun

İnşallah canım inanıyorum yakında yine güzel haberler vericeksin bize

Aynen canım insallah hiç bi sıkıntı yokturda sevincim yarım kalmaz
Ben de 7+0 diye son adete gore hesap yapip gittim 5+5 cikti bebis ultrasonda. Kalbi yeni olusuyor cok yavas dedi :) Allahim sana da guzel haberler versin

Benim 17. Oldu

Kizlar bisey soracagim transfer gunu 1.gunmu oluyor benim begerim transferle 10. Gun ama 31.8 cikti 9. Gun mu oluyor bu doktor gunune gore iyi dedi baslka test iatemedi ve iki hafta sonraya gun verdi bebegin resmi i cekelim dedi kafam karisti
Senle aynıyım bende bugün 9. Günüm cumartesi test günüm çok heycanlı ama bi yandanda tutmadı diye ödüm kopuyo. Sadece kasık batmaları var arada bende sende durum nasıl gerçi senin bebiş belli var

Senle aynıyım bende bugün 9. Günüm cumartesi test günüm çok heycanlı ama bi yandanda tutmadı diye ödüm kopuyo. Sadece kasık batmaları var arada bende sende durum nasıl gerçi senin bebiş belli var
Benim test gunumde cumaydi ama erken yaptim cnm kasik agtim adet gunumde oldu ama simdi bisey yok

Herkese günaydınn nasıl gidiyor bakalım. Benim yarın hem adet günüm hem test günüm ama hiç bi bekirti yok böyle olunca tutmadılR mı acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…