Canim 5+6 = 5.hafta bitmis 6.nin icindesin demek :) hatta 6.nin sonu demek ... ondan oyle yazıyorİnşallah canım ya.Normalde 5 +6 günlük olucam yarın.Bu takvim önden gidiyo biraz nedense
Valla kafam iyice karıştı hiç anlamıyorum bu hesaptanCanim 5+6 = 5.hafta bitmis 6.nin icindesin demek :) hatta 6.nin sonu demek ... ondan oyle yazıyor
Sen doktora gittin mi canim.Valla kafam iyice karıştı hiç anlamıyorum bu hesaptan
Evet gittim canım bebişimi gördüm prinç tanesi kadarmış.Herşey normal dedi kalp atışını da dinlettirdi.3 hafta sonraya tekrar gidicemSen doktora gittin mi canim.
Allaha şükürler canım benim :) hemen bir doktor daha bul kendine 3 hafta beklenmez vallahi :)Evet gittim canım bebişimi gördüm prinç tanesi kadarmış.Herşey normal dedi kalp atışını da dinlettirdi.3 hafta sonraya tekrar gidicem
Saol canım benim :)Evet öyle yapıcam bende gemlikteki acıbademe gitmeyi düşünüyorum inşallah iyi bi doktor vardırAllaha şükürler canım benim :) hemen bir doktor daha bul kendine 3 hafta beklenmez vallahi :)
Ay hafi hayirli olsun :) kalbi nasildi bebisin heyacanlandin miEvet gittim canım bebişimi gördüm prinç tanesi kadarmış.Herşey normal dedi kalp atışını da dinlettirdi.3 hafta sonraya tekrar gidicem
Saol canım:)Darısı başına.İlk başta biraz heycan vardı ama sonrasında geçti.Zaten bebek prinç tanesi kadar olduğu için kalbini düşün artık.Ama attığını yakınlaştırıp gösterdi doktorum sonrada 2 saniyelik ses dinletti fazla uzun tutmadı içeriye ses çok yüksek gidiyo dedi öyle işteAy hafi hayirli olsun :) kalbi nasildi bebisin heyacanlandin mi
Ay karıştırmışım vallahi :)Yok canim benim ayin 15 ine bir sonrakibeklemedeyim
İyim canım şu anlıj bi sıkıntı olmadığı için normal hayatıma devam ediyorum.Transferin ertesi günü işe gitmeye başladım transfer günü hariç habire yattığım olmadı.Temizliktede evi süpürme silme işini eşim yapıyo yemek falan yapıyorum öyle işte-Gul- canım nasılsın
Gunlerin nasıl geçiyor sürekli yatiyormusun yoksa
Günlük rutin hayatına geri döndün mü
Temizlik
Bulaşık
Yemek vs
Yapiyormusun
Anladım canım teşekkürler cevabın içinİyim canım şu anlıj bi sıkıntı olmadığı için normal hayatıma devam ediyorum.Transferin ertesi günü işe gitmeye başladım transfer günü hariç habire yattığım olmadı.Temizliktede evi süpürme silme işini eşim yapıyo yemek falan yapıyorum öyle işte
İydi canım şükür hersey yolunda normal bi sıkıntı yok.Kalp atısınıda duyduk.Sen naptın canım-Gul- canım ne yaptın gördünüz bebişi nasıldı ilk muayne
benimde iyiydi canım keseyi gördük çok şükür:) kalp atışı için iki hafta sonra dedi karından ultrasonla baktı bu arada. Ama çok güzel bir duyguİydi canım şükür hersey yolunda normal bi sıkıntı yok.Kalp atısınıda duyduk.Sen naptın canım