2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Allaha şükürler canım benim :) hemen bir doktor daha bul kendine 3 hafta beklenmez vallahi :)
Saol canım benim :)Evet öyle yapıcam bende gemlikteki acıbademe gitmeyi düşünüyorum inşallah iyi bi doktor vardır

Ay hafi hayirli olsun :) kalbi nasildi bebisin heyacanlandin mi
Saol canım:)Darısı başına.İlk başta biraz heycan vardı ama sonrasında geçti.Zaten bebek prinç tanesi kadar olduğu için kalbini düşün artık.Ama attığını yakınlaştırıp gösterdi doktorum sonrada 2 saniyelik ses dinletti fazla uzun tutmadı içeriye ses çok yüksek gidiyo dedi öyle işte

-Gul- -Gul- canım nasılsın

Gunlerin nasıl geçiyor sürekli yatiyormusun yoksa

Günlük rutin hayatına geri döndün mü

Temizlik
Bulaşık
Yemek vs
Yapiyormusun

-Gul- -Gul- canım nasılsın

Gunlerin nasıl geçiyor sürekli yatiyormusun yoksa

Günlük rutin hayatına geri döndün mü

Temizlik
Bulaşık
Yemek vs
Yapiyormusun
İyim canım şu anlıj bi sıkıntı olmadığı için normal hayatıma devam ediyorum.Transferin ertesi günü işe gitmeye başladım transfer günü hariç habire yattığım olmadı.Temizliktede evi süpürme silme işini eşim yapıyo yemek falan yapıyorum öyle işte

Vallahi kızlar ben bugün oldu hala temizlik yapmıyorum. Tek yaptığım basit yemekler, çamaşır makinasını ve bulaşık makinasını kurma. Eşim seriyor çamaşırları. Tabaklarıda o koyuyo dolaba.

İyim canım şu anlıj bi sıkıntı olmadığı için normal hayatıma devam ediyorum.Transferin ertesi günü işe gitmeye başladım transfer günü hariç habire yattığım olmadı.Temizliktede evi süpürme silme işini eşim yapıyo yemek falan yapıyorum öyle işte
Anladım canım teşekkürler cevabın için

Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin insalalh

Çok şükür ben de dün gördüm kalp atışlarını. Ses dinletmediler. Sadece hızlı hizli yanıp sönen bir ışık vardı. 8 ocak idi transferim. Biraz erken gittim kalp atışlarına benim iş başlayacak tekrar izin alıyım diye, şükür ki göründü o da. Artık bir doktor secmemiz gerekmiş. Bakalım, bu kez devlette bir doktor istiyorum. Işler karışık benim

X