Perinatolog genelde soylemiyormus canım o yüzden cok heveslenmiyorum soyler diye :) Şuan tek isteğim sağlıkla olmaları ama bir kız bir erkek olursa da süper olur :)Cinsiyetlerinide söylerler sana heralde canım. Benimde bugün saat 11 randevum var. Biraz heyecanlıyım, bizde öğreniriz heralde cinsiyetini :) bana da ölçüm yaptıkları gün tahmini erkek dediler bakalım değişecekmi.
Canim nasılsın? Kontrol nasil gecti? Bebis iyidir umarim... cinsiyetini ogrenebildin mi?Nasılsın cnm? Nerelerdesin? Bebişler nasıl :)
Sağol cnm iyiyim sen nasılsın? Kontrol çok iyi geçti, bebeiş uyuyordu yine, ne yaptıysak uyandıramadık. Cinsiyet yine yok ama tahmini kız dedi :) doktorumda bir garip yani önce kız sonra erkek sonra yine kız :) sanırım kemik yapısından tahmin ediyor.Canim nasılsın? Kontrol nasil gecti? Bebis iyidir umarim... cinsiyetini ogrenebildin mi?
Sağol cnm iyiyim sen nasılsın? Kontrol çok iyi geçti, bebeiş uyuyordu yine, ne yaptıysak uyandıramadık. Cinsiyet yine yok ama tahmini kız dedi :) doktorumda bir garip yani önce kız sonra erkek sonra yine kız :) sanırım kemik yapısından tahmin ediyor.
Aynen canım sade meraktan benimki de. Haftaya diğer doktoruma gidecem belki ona kısmet olur da öğreniriz :)Hadi yaaaöldük meraktan bu sipalar göstermeyecek bak bize demedi deme :) banada önce erkek dedi sonra kiz bakalim sonuç ne olacak saglikli olsunlarda hic onemi yok cinsiyetin... sadece merak tavan yapti artik
Hayirlisi yinemi ogrenemedin inatci cikti sizinkiAynen canım sade meraktan benimki de. Haftaya diğer doktoruma gidecem belki ona kısmet olur da öğreniriz :)
merhaba hayırlı olsun tatlım Hayır sayılmiyor 9. gün degerin bu hadi tebrik ederim :)Kizlar bisey soracagim transfer gunu 1.gunmu oluyor benim begerim transferle 10. Gun ama 31.8 cikti 9. Gun mu oluyor bu doktor gunune gore iyi dedi baslka test iatemedi ve iki hafta sonraya gun verdi bebegin resmi i cekelim dedi kafam karisti
Canım kaç günde bir kontrole gidiyosun.Bende tüp bebek doktorum dışında başka doktorada gitmeyi düşünüyorum acaba kaç günde bir çagırır hiç bi fikrim yokAynen canım sade meraktan benimki de. Haftaya diğer doktoruma gidecem belki ona kısmet olur da öğreniriz :)
Evet canım bana inat yapar gibi valla :)Hayirlisi yinemi ogrenemedin inatci cikti sizinki
Canım tüp bebek merkezim 3 haftada çağırıyor, diğer gittiğim doktor 2 haftada bir çağırıyor. Hemen hemen her hafta gidiyorum bu durumda :)Canım kaç günde bir kontrole gidiyosun.Bende tüp bebek doktorum dışında başka doktorada gitmeyi düşünüyorum acaba kaç günde bir çagırır hiç bi fikrim yok
Canım sen istersen yaptır yine de bir test daha çünkü iki hafta boşuna stres yapacan. Hangi ilaçları kıllanıyosun şimdi?Kizlar bisey soracagim transfer gunu 1.gunmu oluyor benim begerim transferle 10. Gun ama 31.8 cikti 9. Gun mu oluyor bu doktor gunune gore iyi dedi baslka test iatemedi ve iki hafta sonraya gun verdi bebegin resmi i cekelim dedi kafam karisti
Anladım canım saol.Kendime iyi bi doktor bulmam lazım benimde inşallah gönlüme göre bi doktor bulabilirimCanım tüp bebek merkezim 3 haftada çağırıyor, diğer gittiğim doktor 2 haftada bir çağırıyor. Hemen hemen her hafta gidiyorum bu durumda :)
Kalp atımını duyana kadar bekle canım sonra diğer doktorada gitmeye başlarsın. Ben 2 ahlıkda başlamıştım 2. Doktora da gitmeye.Anladım canım saol.Kendime iyi bi doktor bulmam lazım benimde inşallah gönlüme göre bi doktor bulabilirim
Estrofem progestan fitil ve bebe aspriniCanım sen istersen yaptır yine de bir test daha çünkü iki hafta boşuna stres yapacan. Hangi ilaçları kıllanıyosun şimdi?
Evet canım bende öyle düşünüyorum bi kalp atışını da duysaydım biraz daha rahat edicektimKalp atımını duyana kadar bekle canım sonra diğer doktorada gitmeye başlarsın. Ben 2 ahlıkda başlamıştım 2. Doktora da gitmeye.
Hepsi bir arada olacak senin, benğmde öle olmuştu :)Evet canım bende öyle düşünüyorum bi kalp atışını da duysaydım biraz daha rahat edicektim
sağol canım iyiyim sizleri okuyorum mutlu oluyorum çok dualar ediyorum hepiniz için ama şu sıralarC cibilicibilisaksak06 nasılsın canım?