2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

hoşbulduk canımnasıl gidiyor varmı bulantın falan bende çok belirgin bişey yok valla. cuma gunu için çok heyecanlıyım yaa
Bendede henüz mide bulantısı başlamadı arada bi tiksinti geliyo bişeyler yerken heralde kalp atısı oluştuktan sonra başlıyomuş bulantılar öyle duydum tabi kişiden kişiyede değişebilir

Bendede henüz mide bulantısı başlamadı arada bi tiksinti geliyo bişeyler yerken heralde kalp atısı oluştuktan sonra başlıyomuş bulantılar öyle duydum tabi kişiden kişiyede değişebilir
evet bende öyle duymuştum.benim arda sabahları hafif bulantım oluyor ama çok deil.bu sabah snki biraz daha fazlaydı ama kahvaltı falan yapınca geçiyor.ya ilk muayne vajinalmi olur acaba gnelde sanırım öyle ama bazıları karındanda oluyormuş

Benim doktorum büyük ihtimalle vajinadan bakar ilk muayene olduğu için kese normal mi bi sıkıntı falan var mı anlamak için alttan bakılıyo diye tahmin ediyorum

Test yaptım tek çizgi çıktı bugün 8. Gün çok mutsuzum

Nasılsın cnm? Nerelerdesin? Bebişler nasıl :)
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl :) Benim bebişler iyiler pazartesi günü testleri var perinatologa gidicez inşallah herşey güzel çıkar :)

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl :) Benim bebişler iyiler pazartesi günü testleri var perinatologa gidicez inşallah herşey güzel çıkar :)
Cinsiyetlerinide söylerler sana heralde canım. Benimde bugün saat 11 randevum var. Biraz heyecanlıyım, bizde öğreniriz heralde cinsiyetini :) bana da ölçüm yaptıkları gün tahmini erkek dediler bakalım değişecekmi.

Kizlar bugun transfer gunuyle 10 gun yarin test gunumdu ben test yaptim sonuc 31.8 cikti .bana dusuk geldi sanki sizce nasil moralim bozuldu

Kizlar bugun transfer gunuyle 10 gun yarin test gunumdu ben test yaptim sonuc 31.8 cikti .bana dusuk geldi sanki sizce nasil moralim bozuldu
Tatlım nette kızın biri yazmış 10. Gün 34 müş 12. Gün 144 müş hemde ikizi olmuş takma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…