- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin canım :)canım mrb topiğini yeni keşfettim bende katılayım size:)
hoşbulduk canımnasıl gidiyor varmı bulantın falan bende çok belirgin bişey yok valla. cuma gunu için çok heyecanlıyım yaaHoş geldin canım :)
Bendede henüz mide bulantısı başlamadı arada bi tiksinti geliyo bişeyler yerken heralde kalp atısı oluştuktan sonra başlıyomuş bulantılar öyle duydum tabi kişiden kişiyede değişebilirhoşbulduk canımnasıl gidiyor varmı bulantın falan bende çok belirgin bişey yok valla. cuma gunu için çok heyecanlıyım yaa
evet bende öyle duymuştum.benim arda sabahları hafif bulantım oluyor ama çok deil.bu sabah snki biraz daha fazlaydı ama kahvaltı falan yapınca geçiyor.ya ilk muayne vajinalmi olur acaba gnelde sanırım öyle ama bazıları karındanda oluyormuşBendede henüz mide bulantısı başlamadı arada bi tiksinti geliyo bişeyler yerken heralde kalp atısı oluştuktan sonra başlıyomuş bulantılar öyle duydum tabi kişiden kişiyede değişebilir
Benim doktorum büyük ihtimalle vajinadan bakar ilk muayene olduğu için kese normal mi bi sıkıntı falan var mı anlamak için alttan bakılıyo diye tahmin ediyorumevet bende öyle duymuştum.benim arda sabahları hafif bulantım oluyor ama çok deil.bu sabah snki biraz daha fazlaydı ama kahvaltı falan yapınca geçiyor.ya ilk muayne vajinalmi olur acaba gnelde sanırım öyle ama bazıları karındanda oluyormuş
bende öyle düşünüyorum ama bakalım cuma ya az kaldı görücez:)Benim doktorum büyük ihtimalle vajinadan bakar ilk muayene olduğu için kese normal mi bi sıkıntı falan var mı anlamak için alttan bakılıyo diye tahmin ediyorum
Hic canini sikma arkadasim bende 7 yada 8 gun yaptim negetifti ama yest gununpozitifi gördüm Allah isteyen herkese nasip etsinTest yaptım tek çizgi çıktı bugün 8. Gün çok mutsuzum
Gerçekten mi yaa inşallah benimde öyledir yoksa çok kötü olcamHic canini sikma arkadasim bende 7 yada 8 gun yaptim negetifti ama yest gununpozitifi gördüm Allah isteyen herkese nasip etsin
Yorma çok kendini. Kontrolün ne gündü senin cnm?Buralardayım canım ama fazla bakamıyorum bu ara
Nasılsın cnm? Nerelerdesin? Bebişler nasıl :)Merhaba kızlar nasılsınız :)
Cuma günü canım.Yorma çok kendini. Kontrolün ne gündü senin cnm?
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl :) Benim bebişler iyiler pazartesi günü testleri var perinatologa gidicez inşallah herşey güzel çıkar :)Nasılsın cnm? Nerelerdesin? Bebişler nasıl :)
Cinsiyetlerinide söylerler sana heralde canım. Benimde bugün saat 11 randevum var. Biraz heyecanlıyım, bizde öğreniriz heralde cinsiyetini :) bana da ölçüm yaptıkları gün tahmini erkek dediler bakalım değişecekmi.İyiyim canım çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl :) Benim bebişler iyiler pazartesi günü testleri var perinatologa gidicez inşallah herşey güzel çıkar :)
Tatlım nette kızın biri yazmış 10. Gün 34 müş 12. Gün 144 müş hemde ikizi olmuş takma yaniKizlar bugun transfer gunuyle 10 gun yarin test gunumdu ben test yaptim sonuc 31.8 cikti .bana dusuk geldi sanki sizce nasil moralim bozuldu
Insallah cnm insallhTatlım nette kızın biri yazmış 10. Gün 34 müş 12. Gün 144 müş hemde ikizi olmuş takma yani