2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Hadi yaa alsammı acaba ay çıkmazsa birde çok korkuyom belirtim yok arada hafif kasık ağrısı birde ayaklarım donuyo

Ben 8. gün akşamı idrar testi ile öğrenmiştim
Sizde de çıkabilir
Kasık ağrısı ve ayak üşümesi bende de olmuştu
Ayaklarım resmen karın üstündeymiş gibiyidi
Bir türlü ısıtamadım

Ben 8. gün akşamı idrar testi ile öğrenmiştim
Sizde de çıkabilir
Kasık ağrısı ve ayak üşümesi bende de olmuştu
Ayaklarım resmen karın üstündeymiş gibiyidi
Bir türlü ısıtamadım
Benimde öyle canım birde bile sorcam ben normalde çok zatıfım ama bikaç gündür göbek kosmı şiş ve sert sizdede oldumu

Ben de bugun 7+0im diye gittim bebis 5+5 cikti biraz endiselendim ama bakalim neler olacak... var mi boyle bisey duyan veya yasayan?:110:

C
Ben de bugun 7+0im diye gittim bebis 5+5 cikti biraz endiselendim ama bakalim neler olacak... var mi boyle bisey duyan veya yasayan?:110:
anım belki onlar yerleşme tarihinden itibaren sayıyodur sen adetten mesela kardeşime dr 2 haftalıkmhamilesinndemişti

C

anım belki onlar yerleşme tarihinden itibaren sayıyodur sen adetten mesela kardeşime dr 2 haftalıkmhamilesinndemişti
Yok ultrasonda bebisin buyuklugune gore soyluyor haftayi. Hem daha kalbi yrni olusuyomus cok yavas atiyor dedi. 0.2 cm cikti normalde 0.5 falan olmaliydi. Haftaya cuma gitcem bidaha :/

Yok ultrasonda bebisin buyuklugune gore soyluyor haftayi. Hem daha kalbi yrni olusuyomus cok yavas atiyor dedi. 0.2 cm cikti normalde 0.5 falan olmaliydi. Haftaya cuma gitcem bidaha :/
Kasiklarim sanki adet olcam gibi agriyor tam adt gunun idrar testindede 6.gunden beri cikiyor silik cizgi aceba dusukmu olacak olmadan

Bendede adet belirtisi var baş ağrısı kasık ağrısı sinirliyim ağlıyom sivilceler tutmadı galiba

Bendede adet belirtisi var baş ağrısı kasık ağrısı sinirliyim ağlıyom sivilceler tutmadı galiba
Neden ağlıyosun canım.Bendede sivilce çıkmıştı.Adet olucam sanıyodum kasık ağrım hiç geçmedi.Baş ağrisı da olmuştu bence daha hiç bişey belli deilken kendini minik mercimeğini yıpratma şu an moral çok önemli stres yapma sakin ol

Neden ağlıyosun canım.Bendede sivilce çıkmıştı.Adet olucam sanıyodum kasık ağrım hiç geçmedi.Baş ağrisı da olmuştu bence daha hiç bişey belli deilken kendini minik mercimeğini yıpratma şu an moral çok önemli stres yapma sakin ol

Merhaba canım
Ben daha 10 gün bekleyeceğim

İnşallah canım dediğin gibidir

İyi cnm sen nasılsın? Bebeiş iyi allaha şükür yarın kontrolümüz var. Mide sorunum hala devam eder, kusmalara devam sabahları.
Az kaldi canim yavas yavas gecer insallah bende iyiyim test gunumu bekliyorum dun aksam cok kasiklarim agridi allaha sukur bugun iyiyim.bakalim hakkimizda hayirrlisi.seninkininde insallah cinsiyeti belli olur bu sefer

X