2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Allah şifa versin canım.Inşallah çabucak atlatırsın.Çalışınca ister istemez mikroplara açık oluyoruz.O kadar insanla yüz yüzeyiz normaldir.Bende korkmaya başladım inşallah bende grip olmam malum grip zamanları
Evet cnm ne yazık ki öyle. Kış hamileliğinün iyi tarafları var ama bu da kötü tarafı vallahi, dikkat etmek lazım, ellerimizi sürekli yıkamalıyız.

Negüzelll bol pozitifli bir topikkk. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah yavrularınızı
Rabbim aynı mutluluğu biz bekleyenlerede nasip eder inşallah. Benim ocak ayında ilk denemem negatif oldu malesef. Şuan rahim dinlendiriyoruz. Şubat adetim ile dondurulmuşlarım için 2.denemeye başlayacağız nasipse.
Biz bekleyenler içinn dualarınızı eksik etmeyin kızlar

Canim benim dr um kalp atisini duydugu gun attırdı kutuyu??
Ikilemde kaldım kızlar kullanmak mi iyiydi yoksa bırakmak mi kimi kullanmış kimi bırakmış aklım karıştı bi soruyum dedim ALLAH razı olsun INŞAALLAH yavrularınızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alın canlar

Ikilemde kaldım kızlar kullanmak mi iyiydi yoksa bırakmak mi kimi kullanmış kimi bırakmış aklım karıştı bi soruyum dedim ALLAH razı olsun INŞAALLAH yavrularınızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alın canlar
Doktoruna güven canım, o ne derse onu yap. Her doktorun tedavi şekli farklı olabiliyor.

Vallahi ben kullanmak iyi degil diye biliyorum ve dr umda birak hemen dedi hatta ben 2tane var elimde bitireyim mi diye sordum sakin ha artik at onu dedi? Ama uzun sure kullananlarda var bilemedim

Vallahi ben kullanmak iyi degil diye biliyorum ve dr umda birak hemen dedi hatta ben 2tane var elimde bitireyim mi diye sordum sakin ha artik at onu dedi? Ama uzun sure kullananlarda var bilemedim
Işte bitanem bende bu çelişkiye düştüm

Kızlar o estrofem dediğiniz ne işe yarıyo.Doktorum bana hiç kullandırtmadı

Kızlar kesinlikle aklınıza soru işareti oluşmasın dr unuza güvenin öncelikle ben bugün göğşen önalan dr a gittim durumumu anlattım bebek kalp atışı durdu diye o da bana hangi ilaçları kullanıyordun dedi ben de estrofem 3×1 dedim o da bana kısaca neden buna devam ettirdiler dedi onlar kan testi gününe kadar kullandırıyorlarmış bebekte ciddi etkileri olabiliyormuş(gebelikte x kategorisinde) kalp atışı durması en çok görülen YAN ETKISI imiş... dr biz sadece rahim ağzı yetmezliği ve östrojen eksikliği olan gebelere imza karşılığında kullandiriyoruz dedi.... durum bu şekilde

Merhaba bugün transferim oldu geriye kalan embriyo dondurulcakti fakat çözüldükten sonra dondurulcak kalitede olmadığından imha edilmiş acaba bana transfer edilenlerinde yapısı genetigi bozuk mu tutmaz diye çok korkuyorum benim durumumu yaşayan var mı hiç? Yani bu durumda pozitif yaşayan

Merhaba bugün transferim oldu geriye kalan embriyo dondurulcakti fakat çözüldükten sonra dondurulcak kalitede olmadığından imha edilmiş acaba bana transfer edilenlerinde yapısı genetigi bozuk mu tutmaz diye çok korkuyorum benim durumumu yaşayan var mı hiç? Yani bu durumda pozitif yaşayan
Canım gönlünü ferah tut rahat ol artık bebisin seninle.... öyle bir durum duymadım canım ama bir yerde okumuştum kadın dondurulmuş embriyo transferi yaptıracaktı ama embriyolar çözülürken bozulmuştu olabiliyormuş bu durum

Canım gönlünü ferah tut rahat ol artık bebisin seninle.... öyle bir durum duymadım canım ama bir yerde okumuştum kadın dondurulmuş embriyo transferi yaptıracaktı ama embriyolar çözülürken bozulmuştu olabiliyormuş bu durum

Mesela ben

kasım ayında 15 yumurtam oluştu 8 tanesi 3. Güne kadar geldi 5. Güne 3 tane 5aaa kalitede yumurtam kaldı ve donduldu. Amaç rahimi dinlendirip ihtimali arttırmak adına diğer ay Rahmi hazırlamaktı.

13 ocakta çözüldü 2 si iyi gibiydi.hep tek çocuk istediğimiz için 5. Güne beklemiştik blastosist embriyo olsun diye tam transfer anında embrilog 2 tane koyacağız falan dedi ama hep tek konuşmuştuk nasıl olur dedim( o kdr olumlu bakıyorum ki ilk deneme de tutar diye) ztn iyi durumda değiller spremler kalitesizmiş demez mi ben o şokla ztn anesteziye maruz kalıp bayıldım gitti( anestezili benim tercihimdi) resmen moralim bozuk bir şekilde başladım bu kuluçka dönemime aklımda milyon tane soruyla ve bgn sonucu aldım negatif maalesef. O yüzden hiç olumsuz düşünme evet kısmette varsa gelip seni buluyor ne kdr engel de olsa. Tedaviye başla nedenimiz ise resmen sebepsiz sperm sayısı herşey normal 2 senedir evliyiz ve Bebişimiz olmadı tek sorun süt hormonun yüksek çıkıyor ara ara.

İşin özü evet çözülürken bozulmuş ama neden? Neden Söylenmedi bilmiyoruz orası ztn bir muamma olabiliyormuş .tutmayacağını bile bile embriyoları koydular ve ben dünya ilaç iğne yaptım 10 gündür.

Amacım moral bozmak falan asla değil aksine hiç olumsuz düşünme ve herşey olacağına varıyor ve aklına takılan herşeyi defalarca da olsa sormak gerekiyormuş bunu anladım.

Tabi ki daha bilinçli bir şekilde 2 tedaviye başlayacağım.

X