• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kizlar sağlık ocağının ölçüm değerlerine hiç güvenmeyin. Daha 3 4 gün önce sağlık ocağında verdiğim tahlilde tsh 4,48 çıktı. Önce siteden bir arkadaşın uyarmasıyla merkezi aradım değer yüksek 2 buçuk altı olmadan transfer olmaz.Endokrin bölümüne gidin dediler.Ben Şokk..:KK57:Önceki tedavimde merkezde ölçülen değerime baktı 1 küsür.Konu açtım msjlar yazdım profilime girip bakarsanız.Moralim bozuldu.Sonra dün hastaneye endokrin bölümüne gittim.Dr sordu nerde yaptırdınız tahlili diye.Sağlık ocağı deyince hiç ciddiye bile almadı yeni bi tane istiyoruz.Genelde yanıltıcı oluyor sağlık ocağı falan dedi.Sonra tahlil verdim değerim 1,87..:KK49:Bakın aradaki farka..Güle oynaya Kk ne geldim.Yani emin oldum ki sağlık ocağı doğru sonuç vermiyor.
Sonucun yanlış çıkmasına sevindim canım senin adına :KK48: Bende sağlık ocagında artık tahlil falan yaptırmam saol uyardığın için :KK200:

Kızlar benim biraz sancım var gaz galiba ama tam eminde olamıyorum. Karnımda şişkinlikte var. Alt tarafımada birşey batıyor. Özellikle ayaga kalkınca oluyor. Anlayamadım neyin nesi :(

Sonucun yanlış çıkmasına sevindim canım senin adına :KK48: Bende sağlık ocagında artık tahlil falan yaptırmam saol uyardığın için :KK200:
Aynen canm bence de yaptırma..Bir kaç msj önce bir arkadaş yazmış hangi arkadaştı aklımda değil de sadece hamile olup olmadığını insan anlayabilir ordaki test sonucunda ama değerini tam olarak öğrenemez.Hatta benimkine bakarsan arada büyük fark var.Tam doğru sonuç veren yerler de vardır belki ama hem dünkü dr genelde yanılıyor dedi hem de ben birebir yaşadım yani bu durumu..

Kızlar benim biraz sancım var gaz galiba ama tam eminde olamıyorum. Karnımda şişkinlikte var. Alt tarafımada birşey batıyor. Özellikle ayaga kalkınca oluyor. Anlayamadım neyin nesi :KK43:
Sancı olur canm takma kafana.Fazla olursa ve Allah korusun kanama gibi durumlarda dra gitmek gerekir.Ben de hamileligimde sancı çektiğim zamanlar oldu hep değil yani. Oturduğum yerde karnıma sancı girmişti kafaya taktım kaç defa ama sorun olmadı.

Sancı olur canm takma kafana.Fazla olursa ve Allah korusun kanama gibi durumlarda dra gitmek gerekir.Ben de hamileligimde sancı çektiğim zamanlar oldu hep değil yani. Oturduğum yerde karnıma sancı girmişti kafaya taktım kaç defa ama sorun olmadı.
Canım aksam üzeri afedersin gaz sancısı gibi oldu karnım sertti anladım zaten. Bu alttaki sancı gibi batma oyle cıktı ayaga kalkınca oluyor zaten. Pazartesi kontrolum var zaten korkuyordum şimdi iyice korkmaya basladım.

Merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 13 ocakta dondurulmuş transferim yapıldı ilk denemem 2 tane yumoş transfer edildi. Heyecanla BM'de salı gününü bekliyorum 10. Gün ve 12. Gün test yapmamı istedi doktorumuz. Evde günler geçmek bilmiyor Eşim internetten araştırma okuma desede elimden düşmüyor

Merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 13 ocakta dondurulmuş transferim yapıldı ilk denemem 2 tane yumoş transfer edildi. Heyecanla BM'de salı gününü bekliyorum 10. Gün ve 12. Gün test yapmamı istedi doktorumuz. Evde günler geçmek bilmiyor Eşim internetten araştırma okuma desede elimden düşmüyor
Bende ayni durumdaydim seni çok iyi anliyorum.İnsallah cabucak geçer zaman ve sonunda güzel haberler alırsin

Bende salı günü için özel laboratuarlar da yaptırmayı düşünmüştüm hastane ortamında kan verme konusunda biraz sıkıntılıyım bayılıyorum bu süreçte bu durumu baya atlattım ama tekrar etmesinden korkuyorum zate n gergin bir bekleyiş olacakşimdi kafam karıştı hastaneye mi güvenmeliyim yoksa laboratuvara mı

Bende salı günü için özel laboratuarlar da yaptırmayı düşünmüştüm hastane ortamında kan verme konusunda biraz sıkıntılıyım bayılıyorum bu süreçte bu durumu baya atlattım ama tekrar etmesinden korkuyorum zate n gergin bir bekleyiş olacakşimdi kafam karıştı hastaneye mi güvenmeliyim yoksa laboratuvara mı
Canim ikiside güvenilirdir bence.Senin test günün ne zamandı.Benim pazartesi insallah

Canım aksam üzeri afedersin gaz sancısı gibi oldu karnım sertti anladım zaten. Bu alttaki sancı gibi batma oyle cıktı ayaga kalkınca oluyor zaten. Pazartesi kontrolum var zaten korkuyordum şimdi iyice korkmaya basladım.
Aynen canm bendeki de gaz sancısı gibiydi iyi hatırlıyorum. İçini ferah tut canm bişey olmaz Allah'in izniyle. Ama o acabalar doğuma kadar ister istemez oluyor canm.

Günaydın kızlar sınavdan çıktım ohh dinleniyorum evde çok üşümüşüm yaa sizler ne yapıyorsunuz M mry86 canım nasıl oldun -Gul- -Gul- Canım nasıl gidiyor keyfin yerinde mi
İyidir şükür pazartesini bekliyorum uslu uslu bakalım beni neler bekliyo onun merakı var

Ben de senin gibiyim esim cok kiziyor her seye netten bakiyorum diye ama elimde degil

Ben de senin gibiyim esim cok kiziyor her seye netten bakiyorum diye ama elimde degil

Özellikle hiçbir belirti hissetmediğimde daha çok panikliyor kendime nette cvplar arıyorum :110: ara ara kasıklarımda ki batma hissi bile umut veriyor yoksa bu sessizlik bu bekleyiş bitmez :emir_bebek::emir_bebek: şimdiden yavrularım bebişlerim diye çoğul sayıyorum seviyorum ki üzücük olmasınlar diye :confused:

Back