- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- Ankarada tup bebek yaptirdim pozitifi gordum bugun antepte bi dr kese gormeye geldim. Bir saat sonra karnindan bakicam dedi. Sizlere karnindan bakilan oldu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kese için benim bildiğim vajinal ultrasonla bakılıyo üstten ilerleyen zamanlarda görülüyo diye biloyorum.Kaç haftalıksın şu an çok yeni anladığım kadarıyla üstten görebilir insallahAnkarada tup bebek yaptirdim pozitifi gordum bugun antepte bi dr kese gormeye geldim. Bir saat sonra karnindan bakicam dedi. Sizlere karnindan bakilan oldu mu?
5+3 um su an insallah gorur zaten stresliyim bekliyorum diye
- Canım kese için benim bildiğim vajinal ultrasonla bakılıyo üstten ilerleyen zamanlarda görülüyo diye biloyorum.Kaç haftalıksın şu an çok yeni anladığım kadarıyla üstten görebilir insallah
Stres yapma canim üstten bakmasi daha iyi olmuş.Alttan bakılması pek iyi deilmiş zaten ilk ne zaman kan verdin canım sen bende pazartesi vericem ilk kanı5+3 um su an insallah gorur zaten stresliyim bekliyorum diye
9.gun verdim dayanamayip ilk kanimi 278 cikmisti bugun 16.gunu 2800 cikmisStres yapma canim üstten bakmasi daha iyi olmuş.Alttan bakılması pek iyi deilmiş zaten ilk ne zaman kan verdin canım sen bende pazartesi vericem ilk kanı
Değerin güzel yükselmiş canım.Korkma insallah güzel haberler alıcaksın bizimlede paylaşırsın beklitoruz9.gun verdim dayanamayip ilk kanimi 278 cikmisti bugun 16.gunu 2800 cikmis
Hala bekliyorum sirada cildiriiciiiimmDeğerin güzel yükselmiş canım.Korkma insallah güzel haberler alıcaksın bizimlede paylaşırsın beklitoruz
Alttan bakılmanın herhangi bir zararı yok canım yanlıs bilgilendirme olmasın. Ben daha hic karnımdan muayene olmadım mesela cok sükür bir zararınıza gormedim. Belirli bir haftadan sonra karnımdan bakmaya gececek doktorum.Stres yapma canim üstten bakmasi daha iyi olmuş.Alttan bakılması pek iyi deilmiş zaten ilk ne zaman kan verdin canım sen bende pazartesi vericem ilk kanı
Bugün görürsün keseyi canım ben de 5+5 te gormustum. :)5+3 um su an insallah gorur zaten stresliyim bekliyorum diye
Bu işler böyle sabır sart mecburen bekliyceksin sakin olHala bekliyorum sirada cildiriiciiiimm
Canım sende testle öğrenmişsin sanırım inş kan testinde iyi çıkar katlanarak devam ederKızlar yine nerelerdesinizzzz
Evet canım idrarla öğrendim.Amin Allah razı olsun.Sen ne durumdasın kese kalp atışı falan gordünüz müCanım sende testle öğrenmişsin sanırım inş kan testinde iyi çıkar katlanarak devam eder
Senin adına çok sevindim canim.Darısı başımaSabah yine kan verdim sağlık ocağında artış olmamış olarak çıktı sabit pazartesi gibi 1000 di.. Dr aradım başka bi yerde yine vermemi istedi özele gittim verdim 6000 küsür çıktı ben şok.. Hemşire gayet iyi çıktığı ilk değerin yanlış olduğunu söyledi ve salı günü inş keseyi ve kalp atışını görücez
Güzelim benim korkma mide bulantısı hep olmayabilir rahat ol bebisleri tedirgin etmeBenim bugün midem hiç bulanmadı korkmalı mıyım? Neden acaba? Bir kare çikolata yedim hatta. Şaşırıyorum şuan kendime.
Karnimdan bakti igne ucu kadar kesen dedi :) iyi mi senin nasildiiBugün görürsün keseyi canım ben de 5+5 te gormustum. :)
Igne ucu kadar kesen dedi uc gun sonra gel bakalim dedi ama ben ogretmen ldugm icin memlekete gidiyoruz. Tup bebek doktorumu aradim 15 gun sonra git dedi draHala bekliyorum sirada cildiriiciiiimm
Ne bileyim canım ya valla kendi kendime evham yapıyorum suan gercekten Her gün herseyden tiksinmeye alıstım ya garip geldi.Güzelim benim korkma mide bulantısı hep olmayabilir rahat ol bebisleri tedirgin etme
Canım benim kesemde güzeldi ve güzel yerlesmisti. Yolk sac ı da gormustu doktorum gormek istedigimi gordum hersey yolunda demişti.Karnimdan bakti igne ucu kadar kesen dedi :) iyi mi senin nasildii