2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

• Ankarada tup bebek yaptirdim pozitifi gordum bugun antepte bi dr kese gormeye geldim. Bir saat sonra karnindan bakicam dedi. Sizlere karnindan bakilan oldu mu?
    Canım kese için benim bildiğim vajinal ultrasonla bakılıyo üstten ilerleyen zamanlarda görülüyo diye biloyorum.Kaç haftalıksın şu an çok yeni anladığım kadarıyla üstten görebilir insallah

• Canım kese için benim bildiğim vajinal ultrasonla bakılıyo üstten ilerleyen zamanlarda görülüyo diye biloyorum.Kaç haftalıksın şu an çok yeni anladığım kadarıyla üstten görebilir insallah
5+3 um su an insallah gorur zaten stresliyim bekliyorum diye

5+3 um su an insallah gorur zaten stresliyim bekliyorum diye
Stres yapma canim üstten bakmasi daha iyi olmuş.Alttan bakılması pek iyi deilmiş zaten ilk ne zaman kan verdin canım sen bende pazartesi vericem ilk kanı

Stres yapma canim üstten bakmasi daha iyi olmuş.Alttan bakılması pek iyi deilmiş zaten ilk ne zaman kan verdin canım sen bende pazartesi vericem ilk kanı
Alttan bakılmanın herhangi bir zararı yok canım yanlıs bilgilendirme olmasın. Ben daha hic karnımdan muayene olmadım mesela cok sükür bir zararınıza gormedim. Belirli bir haftadan sonra karnımdan bakmaya gececek doktorum.

Kızlar yine nerelerdesinizzzz :KK3:

Sabah yine kan verdim sağlık ocağında artış olmamış olarak çıktı sabit pazartesi gibi 1000 di.. Dr aradım başka bi yerde yine vermemi istedi özele gittim verdim 6000 küsür çıktı ben şok.. Hemşire gayet iyi çıktığı ilk değerin yanlış olduğunu söyledi ve salı günü inş keseyi ve kalp atışını görücez

Canım sende testle öğrenmişsin sanırım inş kan testinde iyi çıkar katlanarak devam eder
Evet canım idrarla öğrendim.Amin Allah razı olsun.Sen ne durumdasın kese kalp atışı falan gordünüz mü

Sabah yine kan verdim sağlık ocağında artış olmamış olarak çıktı sabit pazartesi gibi 1000 di.. Dr aradım başka bi yerde yine vermemi istedi özele gittim verdim 6000 küsür çıktı ben şok.. Hemşire gayet iyi çıktığı ilk değerin yanlış olduğunu söyledi ve salı günü inş keseyi ve kalp atışını görücez
Senin adına çok sevindim canim.Darısı başıma

Benim bugün midem hiç bulanmadı korkmalı mıyım? Neden acaba? Bir kare çikolata yedim hatta. Şaşırıyorum şuan kendime.

Güzelim benim korkma mide bulantısı hep olmayabilir rahat ol bebisleri tedirgin etme
Ne bileyim canım ya valla kendi kendime evham yapıyorum suan gercekten :KK43: Her gün herseyden tiksinmeye alıstım ya garip geldi.

Karnimdan bakti igne ucu kadar kesen dedi :) iyi mi senin nasildii
Canım benim kesemde güzeldi ve güzel yerlesmisti. Yolk sac ı da gormustu doktorum gormek istedigimi gordum hersey yolunda demişti.

X