2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Sabah yine kan verdim sağlık ocağında artış olmamış olarak çıktı sabit pazartesi gibi 1000 di.. Dr aradım başka bi yerde yine vermemi istedi özele gittim verdim 6000 küsür çıktı ben şok.. Hemşire gayet iyi çıktığı ilk değerin yanlış olduğunu söyledi ve salı günü inş keseyi ve kalp atışını görücez
Hayırlısı olsun canım aynı şeyi ben de bikaç yıl önce yaşamıştım. Bazı makinelerin ölçüm değerleri belli bir rakama kadarmış. Yani gebelik var mı yok mu anlıcak kadar. Ben de yükseldi mi diye yaptırmıştım eski değerle aynı çıkmıştı . Ben de ağla ağla sonra doktoruma gittiğimde kalbini duymuştuk. Doktor demişti hani değerin artmamıştı bu ne ozaman demişti ben de şok olmuştum. Sonra o hastaneyi aradım dedim ben kalbini duyuyorum siz değerin 1500 diyosunuz bu nasıl iş? E bizim makinenin en yüksek değeri bu demezler mi? Sinir olmuştum çok.

Igne ucu kadar kesen dedi uc gun sonra gel bakalim dedi ama ben ogretmen ldugm icin memlekete gidiyoruz. Tup bebek doktorumu aradim 15 gun sonra git dedi dra
Normaldir o kadar görmesi üstten baktı sonuçta.Sen tüp bebek doktoruna güven canım her doktorada gitme bazı doktorlar insanı çileden çıkarıyo malesef

Sabah yine kan verdim sağlık ocağında artış olmamış olarak çıktı sabit pazartesi gibi 1000 di.. Dr aradım başka bi yerde yine vermemi istedi özele gittim verdim 6000 küsür çıktı ben şok.. Hemşire gayet iyi çıktığı ilk değerin yanlış olduğunu söyledi ve salı günü inş keseyi ve kalp atışını görücez
Canım ben ilk kan testimi baska bir hastanede yaptırmıstım. Doktoruma yolladım gel birde burada bakalım laboratuvarlarda farklı cıkabiliyor demisti. Acaba seninde ikiz olabilir mi :)

Canım benim kesemde güzeldi ve güzel yerlesmisti. Yolk sac ı da gormustu doktorum gormek istedigimi gordum hersey yolunda demişti.
Yerlestigi yer guzel dedi sadece bizde yolk sac henuz yok iki uc gune daha da buyur gel dedi ama baska sehire gidiyoruz

Arkadaşlar ben test sonucumu aldığım sıralar hafif bel kasık batmaları vardı hatta hafif birkaç snlik bulantılar bir hafta geçti çok nadir oluyor artık günde bir kez batma filan normal mi acaba yoksa ters güden birşeyler mi var

Ne bileyim canım ya valla kendi kendime evham yapıyorum suan gercekten :KK43: Her gün herseyden tiksinmeye alıstım ya garip geldi.
Kuzum normaldir artık 12 haftaya giriceksin bide artık iştahın açılacak be işlerin bol bol beslenecek büyüyecek INŞAALLAH çok normal yani hiç evham yapma kilo aldıracaklar sana daha :anneadayı::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Arkadaşlar ben test sonucumu aldığım sıralar hafif bel kasık batmaları vardı hatta hafif birkaç snlik bulantılar bir hafta geçti çok nadir oluyor artık günde bir kez batma filan normal mi acaba yoksa ters güden birşeyler mi var
Gözün aydın olsun bitanem çok normal bu ağrılar batmalar hatta ilk 3 ay bitene kadar oluyomuş hiç tedirgin olma ben sanıyodum ki birazdan adet olucam öyle ağrılarım vardı yani

Benim bugün midem hiç bulanmadı korkmalı mıyım? Neden acaba? Bir kare çikolata yedim hatta. Şaşırıyorum şuan kendime.
Snn ilerlemiş ama bnm hiç belirti yok ya normal mi sadece bazen çok yorgunm o kadar ne mide bulantısı ne bi şey. Ben de çok evham yapıyorum. Bide 7+6 da gitmiştim doktor 6 haftalik görünüyor demişti bu durum iyice evham yaptırdı. Ama o gün kalp sesini duyduk çok iyi ddi. Hiç belirti yaşamamak normal mi.ya da tüp bebekte geç tutunma hcg nin son günlerde artışı haftaları da etkiler mi acaba?

Ay
Hayırlısı olsun canım aynı şeyi ben de bikaç yıl önce yaşamıştım. Bazı makinelerin ölçüm değerleri belli bir rakama kadarmış. Yani gebelik var mı yok mu anlıcak kadar. Ben de yükseldi mi diye yaptırmıştım eski değerle aynı çıkmıştı . Ben de ağla ağla sonra doktoruma gittiğimde kalbini duymuştuk. Doktor demişti hani değerin artmamıştı bu ne ozaman demişti ben de şok olmuştum. Sonra o hastaneyi aradım dedim ben kalbini duyuyorum siz değerin 1500 diyosunuz bu nasıl iş? E bizim makinenin en yüksek değeri bu demezler mi? Sinir olmuştum çok.
Aynen öyleymiş ama o sürede varya neler geçti aklımdan olmadı diye.. Çok şükür benimle sağolasın canım teşekkür ederim

Canım ben ilk kan testimi baska bir hastanede yaptırmıstım. Doktoruma yolladım gel birde burada bakalım laboratuvarlarda farklı cıkabiliyor demisti. Acaba seninde ikiz olabilir mi :)
Bilmiyorum canım salı günü göreceğiz hakkımızda hayırlısı olsun :anneadayı:

Snn ilerlemiş ama bnm hiç belirti yok ya normal mi sadece bazen çok yorgunm o kadar ne mide bulantısı ne bi şey. Ben de çok evham yapıyorum. Bide 7+6 da gitmiştim doktor 6 haftalik görünüyor demişti bu durum iyice evham yaptırdı. Ama o gün kalp sesini duyduk çok iyi ddi. Hiç belirti yaşamamak normal mi.ya da tüp bebekte geç tutunma hcg nin son günlerde artışı haftaları da etkiler mi acaba?
Canım benim bulantım 8. haftada falan basladı. Bazen usg de ya geri ya da ileri cıkabiliyor doktor herseyi iyi gördüyse takma kafana. Bir dahaki kontrolün ne zaman cok var mı?

Canım benim bulantım 8. haftada falan basladı. Bazen usg de ya geri ya da ileri cıkabiliyor doktor herseyi iyi gördüyse takma kafana. Bir dahaki kontrolün ne zaman cok var mı?
Evet öyle diyorlar ama işte kötü düşünceler dürtüp duruyor.. evet malesef çok var doktor 1 ay sonra ya vermişti.geriye kaldı 3 hafta

Evet öyle diyorlar ama işte kötü düşünceler dürtüp duruyor.. evet malesef çok var doktor 1 ay sonra ya vermişti.geriye kaldı 3 hafta
Valla canım ben sana diyorum da ben de öyleyim. O kötü düsünceleri bir türlü atamıyoruz kafamızdan. İçin rahat etmiyorsa bir gün doktora git her gün büyüyorlar cünkü bebişler görmüş olursun.

Valla canım ben sana diyorum da ben de öyleyim. O kötü düsünceleri bir türlü atamıyoruz kafamızdan. İçin rahat etmiyorsa bir gün doktora git her gün büyüyorlar cünkü bebişler görmüş olursun.
Evet malesef Allah in izniyle yapmam diyodm evham. Okudukça gördükçe deliriyorum galiba. Aklıma geldikçe okuyorum kendimi. Ben de çok istedim ama eşim pek yanasmiyor. Sabırla bekletmeyi öğretiyor sanırsam kendince. İnş sabretmeye çalışırım olmazsa artık giderim

Kizlar sağlık ocağının ölçüm değerlerine hiç güvenmeyin. Daha 3 4 gün önce sağlık ocağında verdiğim tahlilde tsh 4,48 çıktı. Önce siteden bir arkadaşın uyarmasıyla merkezi aradım değer yüksek 2 buçuk altı olmadan transfer olmaz.Endokrin bölümüne gidin dediler.Ben Şokk..:KK57:Önceki tedavimde merkezde ölçülen değerime baktı 1 küsür.Konu açtım msjlar yazdım profilime girip bakarsanız.Moralim bozuldu.Sonra dün hastaneye endokrin bölümüne gittim.Dr sordu nerde yaptırdınız tahlili diye.Sağlık ocağı deyince hiç ciddiye bile almadı yeni bi tane istiyoruz.Genelde yanıltıcı oluyor sağlık ocağı falan dedi.Sonra tahlil verdim değerim 1,87..:KK49:Bakın aradaki farka..Güle oynaya Kk ne geldim.Yani emin oldum ki sağlık ocağı doğru sonuç vermiyor.

X