- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
Günaydın canımGünaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Canim bende hiç öyle bişey olmadı .Doktorunla görüş bence doğru bilgiyi o verirArkadaşlar meraba.
İğne aşamasında kanaması olan oldu mu hiç bilginiz var mı?
Öğlen kasık ağrısı ve kanamam oldu merak ediyorum bi sıkıntı mı var.
Tedirgin oldum. Doktorumda çok ketum. biraz daha araştırayım bakalım hayırkısı. Saol canım.Canim bende hiç öyle bişey olmadı .Doktorunla görüş bence doğru bilgiyi o verir
Bol kasık ağrısı oldu bende.Çabuk yorulma.Uyuma isteğiMrb arkadaşlar öncelikle pozitifi görenlere hayırlı olsun sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza.darısı da başımıza inşAllah
Transferimin 4.günüydü bugün.pozitif arkadaşlar nasıl belirtileriniz oldu?neler yaptınız ?biraz anlatır mısınz?
Ne zanan başladı peki belirtileriniz?benm şuan hiç bi belirtim yok malesef.Bol kasık ağrısı oldu bende.Çabuk yorulma.Uyuma isteği
6.veya 7. Gündü heralde canımNe zanan başladı peki belirtileriniz?benm şuan hiç bi belirtim yok malesef.
Günaydın bitanem heyecandan uyuyamadın herhalde INŞAALLAH RABBIM'IN izniyle güzel sonuçlar alırsın her yerin değişiyo ben 1-1,5 saat sonra alıyorum sonucumuKızlar ben tahlil için geldim.9 da başlıyomuş daha yarım saat bekliycem.Sonuçta 4 te çıkar dediler niye bu kadar uzun sürüyo anlamadım.Her yerde mi böyle
Amin canım.Belki bursaya giderim diye erken kalktim bide çabucak öğrenebiliyim diye ama işe yaramadı.Acıbademdeyim şu an bende 1 2 saate çıkıyo diye biliyorum burası nedense farklı anlamadım.Hiçte hoşuma gitmedi yine bekleyişler beni bekliyoGünaydın bitanem heyecandan uyuyamadın herhalde INŞAALLAH RABBIM'IN izniyle güzel sonuçlar alırsın her yerin değişiyo ben 1-1,5 saat sonra alıyorum sonucumu
ELHAMDÜLİLLAH kuzum iyiyim önüme bakıyorum INŞAALLAH tekrar hazırlık yapıyorum üçüncü için bide senin güzel mi güzel haberlerini bekliyorum heyecanla
Çok saol canım.İnan bende senden güzel haberler bekliyorum yine.Rabbim yardımcın olsun.Rabbim hayirlı saglıklı evlatlar nasip etsin ikimizedeELHAMDÜLİLLAH kuzum iyiyim önüme bakıyorum INŞAALLAH tekrar hazırlık yapıyorum üçüncü için bide senin güzel mi güzel haberlerini bekliyorum heyecanla
Ha ha aynı anda yazmışız canım.Kalp kalbe karsı Saol iyi dileklerin için canim.Bende size dua ediyorum Rabbim bu bebek hasretimizi özlemimizi bir an önce dindirsin.Amin.Sabah kalktım canım dedim bugün gül 'ün kan testi var bana nedense senin ikiz gibi geliyor öyle hissediyorum canım... çok öpüyorum dualarım seninle sen de bana dua et
Canım benim kanamam var halaaaaaaa evde dinleniyorum sizlere bol bol dua ediyorum bu dönemde iyi olur diyorlar... doğal deneyelim dedik eşimle temmuzda inşallah gerek kalmazda yeniden tüp denicezKız C cibilicibilisaksak06 sen nasılsın sesin soluğun çıkmıyo.