2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Özellikle hiçbir belirti hissetmediğimde daha çok panikliyor kendime nette cvplar arıyorum :110: ara ara kasıklarımda ki batma hissi bile umut veriyor yoksa bu sessizlik bu bekleyiş bitmez :emir_bebek::emir_bebek: şimdiden yavrularım bebişlerim diye çoğul sayıyorum seviyorum ki üzücük olmasınlar diye :confused:
Canimiz onlar bizim sansli olacaklar dogarlarsa :):KK19:

Kızlar napıyosunuz? İşe başladım yoğunlukdan gündüz giremiyorum, gecede yorgunlukdan sızıp kalıyorum valla. :110:
Allah kolaylık versin canım.Her zamanki uzandım :KK48: Birazdan yine sızarım bende

Evet pazartesi canım.İydir genelde uykum var.Kasık ağrım oluyo.Arada bel ağrısı öyle geçiyo günler şükür test günü geldi sayılır inşallah değerimde normal çıkar :dua:
Biz dayanamaayip test gununden uc gun once kan vermistik :) sonuc cikana kadar da kalbimiz yerinden firlicqk gibiydi. Guzel heyecanlar

Biz dayanamaayip test gununden uc gun once kan vermistik :) sonuc cikana kadar da kalbimiz yerinden firlicqk gibiydi. Guzel heyecanlar
Bende bugün gitmek istedim esim bırakmadı.Artık uslu uslu bekliycem zaten 1 gün kaldı şükür

Kızlar bu progestan iğnesi ne beter bişey kalçamın ağrısından yürüyemiyorum

Kızlar bu progestan iğnesi ne beter bişey kalçamın ağrısından yürüyemiyorum
Evet malesef öyle.Sinradan acısı çıkıyo.Ben uzandığımda yan dönemiyodum çok ağrıyodu baskı olunca.Ama geçici bi süreç sonuçta dayanmak zorundayız

Kızlar ben perşembe 2 de tranfer oldum bir yumurta oluştu oda döllendi ve 3. Gün 8 hücre oldu Allah a şükür çok üzülmüştüm yumurta çıkmadı diye kime sorsam 10-15 toplanmış.şimdi size soracağım soru şu tutunma belirtisi ne zaman oluyor sağ kasığım ağrıyor ona yorayımmı acep?

Kızlar ben perşembe 2 de tranfer oldum bir yumurta oluştu oda döllendi ve 3. Gün 8 hücre oldu Allah a şükür çok üzülmüştüm yumurta çıkmadı diye kime sorsam 10-15 toplanmış.şimdi size soracağım soru şu tutunma belirtisi ne zaman oluyor sağ kasığım ağrıyor ona yorayımmı acep?
Canım bence belirti arama bu işlerin bi formulü yok malesef.Bi bakıyosun hiç bişey hissetmedim hiç bi belirti yaşamadım diyenler hamile kalmış oluyo.Ayrıca belirti için çok erken.Kendini dinlememeye çalış en güzeli

Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama olmuyor maalesef.doğru başka şeylerle ilgilenmem lazım ama eşim sağolsun önüne gelene yaydı hoş bende söyledim:)ben unutsam millet unutturmuyor.bi dahaki sefer olmaz inşallah ama olursa eşime bile söylemeyi düşünmüyorum

Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama olmuyor maalesef.doğru başka şeylerle ilgilenmem lazım ama eşim sağolsun önüne gelene yaydı hoş bende söyledim:)ben unutsam millet unutturmuyor.bi dahaki sefer olmaz inşallah ama olursa eşime bile söylemeyi düşünmüyorum
En güzeli söylememek.Ben bi tek anneme ve ablama söyledim onun dışında eşimin ailesine söylemedik çok rahat geçti bu yüzden aklında bulunsun :KK66:

Bende annem ablam ve kayınvalideme söyledim ve güvendiğim bir kaç arkadasım. Hatta olumlu olursa tedaviden bahsetmeyeceğim de kimseye ikiz bile olsa normal diyeceğim zaten 2 senedir yeterince vıdı vıdı ettiler e hadi çocuk çocuk diye diye darladılar psikolojimizi altüst ettiler.artık tek cümle bile kurmak istemiyorum bu çocuk konusu hakkında :KK47::KK47:

Bende annem ablam ve kayınvalideme söyledim ve güvendiğim bir kaç arkadasım. Hatta olumlu olursa tedaviden bahsetmeyeceğim de kimseye ikiz bile olsa normal diyeceğim zaten 2 senedir yeterince vıdı vıdı ettiler e hadi çocuk çocuk diye diye darladılar psikolojimizi altüst ettiler.artık tek cümle bile kurmak istemiyorum bu çocuk konusu hakkında :KK47::KK47:
Allahtan benim çevrem bu konuda baskıcı deil arada söylerlerdi sizde çocuk yapın diye o kadar

Allahtan benim çevrem bu konuda baskıcı deil arada söylerlerdi sizde çocuk yapın diye o kadar

Görümcem ve eşi bir gün dedi ki ; yeter bu yurtdışında gezip tozma işi artık çocuk yapın çocuklu hayatta çok güzel keyfinize bu kadar düşkün olmayın elbet gezersiniz gibi cümleler kurdular:kızgın: o an boğazım düğüm düğüm kala kaldım eşimle ikimiz gözleri doldu ( tabi olmuyor diye hiç bahsetmemiştik) biz zaten ilk günden beri çocuk heyecanıyla gün sayıyoruz :emir_bebek: çıldırmıştım :olamaz:

Görümcem ve eşi bir gün dedi ki ; yeter bu yurtdışında gezip tozma işi artık çocuk yapın çocuklu hayatta çok güzel keyfinize bu kadar düşkün olmayın elbet gezersiniz gibi cümleler kurdular:kızgın: o an boğazım düğüm düğüm kala kaldım eşimle ikimiz gözleri doldu ( tabi olmuyor diye hiç bahsetmemiştik) biz zaten ilk günden beri çocuk heyecanıyla gün sayıyoruz :emir_bebek: çıldırmıştım :olamaz:
Aman densiz insan çok takılmamak lazım öylelerine.Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün canım

X