2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mervikkkk canım ameda nın sağım makinesini denedin mi Peki sonuç aynı mı? Bende arkadaştan aventi istedim bi deneyeyim diye. Fark olacak mı benimkiyle bakalım. Bi de valf kısmı eskiyse çekim gücü düşer yazıyordu nette. Yedek valf olıyormuş ya da yenisini alın yazıyor. Kutusunu bulursam bakıcam yedek var mıydı içinde diye.

Afilim92

Evet Allah korudu .Ama bugun var bir sey ayak tirnagini keserken kanattim su gunu baska kaza yasamadan bitiririz insallah[/QUOTE]

Ben onu iki aylıkken yapmıştım :) parmağını sarmıştım tampon görevi görsün diye eldiven geçirmiştim

Geçmiş olsun cnm artık hareketlendiler. Benimkide kahvaltı yaparken belini poposunu kaldırarak ayaklarını dışarı doğru atiyor nerdeyse ayaklarını yere değdirecek.

Canım oğlun emdikten sonra sağarsan tabiki 10 cc çıkar, bebek sütü almış işte. 80-90-120 cc çıkanlar bebek emmeden 3-4 saatte bir sağanlar. Bebek emdikten sonra 120 sağan kadın varsa, bebekte 120 çekti desek 240 cc olur ki bu çok uçuk bi rakam bence. Ben emdikten sonra sağdığımda benimde 10 cc çıkıyor.

Senin oğlun zaten mama alıyor. Bi öğün sadece mama ver 120 cc ve 3 saat bekle, 3 saatin ardından sağ ve gör sütünü. Ki hep makinadan çıkandan daha çok çekiyor bebek derler. Aylardır sütünü bu kadar merak edip te bi kere bile denememene şaşırıyorum. Oğlun biberon almasa anlayacağım da alıyor zaten.

Bak Benden şöyle hesap yap, benden 3 saatte 80-90 cc çıktığı halde ben 3-4 defa 120 cc mama veriyorum. Senden baya fazla mama veriyorum, senin sütün benimkinden çok daha fazladır mantık olarak. Tabi her bebek aynı değil onu da biliyorum da.

Tabi sağımda makinanın da önemi var. Benimki lansinoh.

Benimki de çok ısırıyor bir de gülüyor

Aslında olması gerekeni yapıyorsun çocuk emdikten sonra 80 90 çıkmaz zaten sen böyle sütün devamlılığını sağlamış oluyorsun. Birde power pump yapabilirsen süper olur ben fırsat bulamıyorum

Uykusu var da direniyor mu yoksa gözler açık bakınıyor mu ? Sancısı mı var acaba ağlıyo mu canım
uykusu acik oturuyor canim 3te babasi ayaginda sallayarak zor uyuttu ama yine cok sık uyandi
amin canim. Bir de tam anlayamiyoruz ya ne dertleri oldugunu, herzaman. Ama burun tikanmasi buyuk problem cunku actirmayi sevmiyorlar.
gecmis olsun canim Allah korusun butun bebisleri.
3e kadar uyutmaya ugrastik hala dalga gecer gibi guluyordu
Elektrik kesintisini bizde yaşıyoruz bende arayıp saydırıyorum. Hergun bakimmi yapıyorsunuz diyorum.
valla elektrikli aletler bozulacak neredeyse her gece elektrik mi kesilir ya, tuvalete gitmeye korkuyorum

Canım geçen gece 5saat kesintisiz uyudu oğlum. Sonra uyanınca bir göğsümü emdi uyudu geri. Diğeri dolu hissediyorum. Aşırı şiş ve dolgun. Normalde gün içinde göğüslerim hep yumuşak benim. Hadi dedim kalktım gece 3te süt sağıyım dedim. Yine 10cc ancak çıktı. Moralim ondan sonra bozuldu zaten. Bu kadar saat durdum ve uyudum. Göğsüm dolmuş olmalı neden böyle çıkıyor diye?? Gün içinde dediğin gibi 3saat dursam bile yine aynısı olur belki daha az.
Arkadaşta avent varmış bulabilirse vericek bi deniycem aynı anda. Bakalım makineden mi diye.
Sen 120 cc mama verip hiç emzirmeden 3saat duruyor musun?mama verdiğin öğün de sağım mı yapıyorsun? O öğünde de emzirsen mesela? Emzirmek sağımdan daha çok arttırıyor sütü diyorlar ya ondan dedim?

Aslında olması gerekeni yapıyorsun çocuk emdikten sonra 80 90 çıkmaz zaten sen böyle sütün devamlılığını sağlamış oluyorsun. Birde power pump yapabilirsen süper olur ben fırsat bulamıyorum

Onu düşünüyorum da yapabilir miyim bilmem. Emzirdikten sonra mı yapmam gerek onu yoksa 2-3 saat emzirmeden durunca mı?

Fark etmiyor canım süreye uygun büyüme atağını taklit etmek gerekiyor. Benim kızım 120 cc mama sonrasında bile sabah akşam emmek istediği için yapamıyorum

Selam kızlar bizim buraya kış yeni geldiğinden mont arayışına şimdi başladım pratik olduğunu düşündüğüm için astronot mont arıyorum ama piyasada çok az kalmış sanki ikinci el sitelerinde de maşallah 100 tl civarı fiyatlar var o kadar versek sıfırını alırız zaten hoş sıfırında da güzel bişi bulamadım hm dekilerin de beden bitmiş

Bizimki sürekli tıkalı maalesef hergün bir iki kez kriz anı yaşıyoruz . ve evet ne derdi olduğunu anlamamak çok fena

o anda makine yerine, sicak havluyla memeyi isitip elinle masaj yaparak sagmayi denedin mi? Cunku dolu olunca hissediliyor. Ben 1 aydir dogru duzgun uyumadigim icin benimkiler hep yumusak. Bir de sut arttirmak istiyorsan balik yemeni tavsiye ederim.

Oğlum 4 aylık ve hiç uyku rutini çalışmadık ö şimdiye dek nerde ne zaman nasıl isterse öyle uyuttum. Geldiğim noktada gündüz uyursa 2-3 kez yarım saat, gece 12-7 arasında birkaç kez uyanarak uyuyor ve hep yanına yatıp emzirerek uyutmak zorundayım. Tracy hogg yatır kaldır denedim az önce ve çok çok fena ağladı. 15 dk kadar sonra dayanamadım memede şimdi yine ve uyudu.
Bu yöntemden fayda gören var mı? Denemeye değer mi? Yoksa çocuğu boşa yıpratmayayım

Bizimki sürekli tıkalı maalesef hergün bir iki kez kriz anı yaşıyoruz . ve evet ne derdi olduğunu anlamamak çok fena
bizim de sık tikaniyor, ozellikle de aglarsa hemen burnu doluyor. Evin nemi sicakligi normal halbuki, havalandiriyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…