- 1 Nisan 2017
- 71
- 34
- 8
- 33
- Konu Sahibi cheesecake17
-
Merhaba arkadaşm bende soğan kürü bu ay yaptım sen fayda görsün muBu arada kendim de soğan kürüde yaptım ve hünnap keçi boynuzu özüne başladım . Umarım hersey gönlünce olur .
HAYIRLISI OLSN CANIM benim inşallah güzel sonuçlar alirsinnnMerhaba kızlar ben temmuz ayında nasipse tüp bebek yaptıracağım. Umarım herşey gönlünüzce olur
İnşallah Rabbim hepimizin kucağına tez zamanda nasip etsin.HAYIRLISI OLSN CANIM benim inşallah güzel sonuçlar alirsinnn
Amin Canım Benim herşey gönlünce olsun güzel haberlerini paylaş bizimle dualarım seninleİnşallah Rabbim hepimizin kucağına tez zamanda nasip etsin.
Haber vereceğim ne uzun sürede olursa olsun sevgiler...Amin Canım Benim herşey gönlünce olsun güzel haberlerini paylaş bizimle dualarım seninle
Canım bende adet düzensizliği hiç olmadığı halde 28 günde bir düzenli adet gördüğüm halde 6.5cm olmuştu kist aralık ayında banada 1 ay doğum kontrol hapı vermişti sonra kontrol e gittiğimde gecmisti.. Ama 6 aydır hala bebişim olmadı bilmiyorum anlamıyorum adet düzenli ama olmadıMerhaba arkadaşlar bende bu ay yine geciktim ve kan testi yaptirdim 0 cikti inofolic kullanmisdim gecen ay tam 28. Gun bitiminde olmusdum bu ay olmadi . Sag tarafdaki yumurtada 5 cm kist cikti bu da regl olamadigindan dedi ole ileri derece bi pko yok baslangic gozukuyo sadece dedi ve adet sokturucu verdi 6 gun kullanip sonra dogum kontrl hapi verdi ardina onu kullanip regl doneminde gelmemi soyledi bu durumu yasayan var ki
Canım bende adet düzensizliği hiç olmadığı halde 28 günde bir düzenli adet gördüğüm halde 6.5cm olmuştu kist aralık ayında banada 1 ay doğum kontrol hapı vermişti sonra kontrol e gittiğimde gecmisti.. Ama 6 aydır hala bebişim olmadı bilmiyorum anlamıyorum adet düzenli ama olmadı
Ah canım bilmiyorum ki o işler kısmet demekki ona bakarsan ben 48 kilo biriyim adet düzensizliği hiç yok ama 6 aydır bebiş de yok inşalla h bu mübarek ayda rabbim hepimizin gönlüne göre verirahh canım benimm nedir bu kistlerbende sımdı tarlusal kullanmaya devam edıyorum ve kac gun gecıktım hala bılmıyorum :/ ve benım ergenlık ve cocuklukdan berı kılo problemım olmus
ahh canım benimm nedir bu kistlerbende sımdı tarlusal kullanmaya devam edıyorum ve kac gun gecıktım hala bılmıyorum :/ ve benım ergenlık ve cocuklukdan berı kılo problemım olmusdu o zamanlar 7-8 ayda bır olurdum adet mıde kuculttme oldukdan sonra kılo verdıkce o kadar duzenlenmısdıkı regl sımdı 10 kılo alınca sapıttı hayır nasıl oluyor ben anlamıorum hem kılolu olup hamıle kalanları ( bıde doktr 1 sene cok normal dedı kıst olanlrda saglıklı ınsanda bıle normal demısdı ben daha 3 aydır ugrasıyorum
du o zamanlar 7-8 ayda bır olurdum adet mıde kuculttme oldukdan sonra kılo verdıkce o kadar duzenlenmısdıkı regl sımdı 10 kılo alınca sapıttı hayır nasıl oluyor ben anlamıorum hem kılolu olup hamıle kalanları( bıde doktr 1 sene cok normal dedı kıst olanlrda saglıklı ınsanda bıle normal demısdı ben daha 3 aydır ugrasıyorum
Okurken kendimi gördüm bende ilk adet olduğumdan beri kistlerle savaşıyorum hatta bekarken 2 kere kapalı ameliyat bile oldum. 1 buçuk sene oldu çocuk yapmaya karar vereli her ay bir umut başlıyorum aha gecikti diyorum bi gidiyorum kist sonra 1 ay erisin diye ilaç diye diye geçti zaman ve doktor artık destekli gitmek lazım bu böyle hemende olabilir 3 4 senede sürebilir dedi ve ben bu ay gittim tamam aşılama başlayalım diye muayene oldum veeeee yine kist :) bende birdaki ay aşılama dan da vazgeçtim direk tüp bebek yaptıracağım çünkü bu kistler den kurtulmak zor bende sonuç oranı yüksek diye direk böyle bir karar aldım umarım benim gibi olmazdınahh canım benimm nedir bu kistlerbende sımdı tarlusal kullanmaya devam edıyorum ve kac gun gecıktım hala bılmıyorum :/ ve benım ergenlık ve cocuklukdan berı kılo problemım olmusdu o zamanlar 7-8 ayda bır olurdum adet mıde kuculttme oldukdan sonra kılo verdıkce o kadar duzenlenmısdıkı regl sımdı 10 kılo alınca sapıttı hayır nasıl oluyor ben anlamıorum hem kılolu olup hamıle kalanları ( bıde doktr 1 sene cok normal dedı kıst olanlrda saglıklı ınsanda bıle normal demısdı ben daha 3 aydır ugrasıyorum
amin canim benim insallah rabbim en kisa zamanda verirAh canım bilmiyorum ki o işler kısmet demekki ona bakarsan ben 48 kilo biriyim adet düzensizliği hiç yok ama 6 aydır bebiş de yok inşalla h bu mübarek ayda rabbim hepimizin gönlüne göre verir
Bende de kilo problemi var pko var. Hem aşılama da da tüp bebekte ki iğne ve ilaçlar oluyor benzeri ondan iki kere maddi manevi yorulmak istemedim umarım hepimizin Hakkında hayırlı zamanda hayırlı evlatlara sahip olmayı nasip eder Rabbim.Valla geçmiş olsun diyebiliyoruz kendimize ancak Ama bazen dusunuyorum da hic istemedigimiz pes ettigimiz zamandami olcak nolcak ama bzidede sabir yok illa olcak asilama da deneseydin dicem de sen kesin cozume gitmissin insallah o tup bebis tutar hic ugrastirmaz senii
İnofolic folbiolle ayni seymi?nasil oldu senn bebisben ben :) ama 2018 değil 2017 de hamile kalmak 18 de doğurmak istiyorum :) pko var bende iki düşüğüm var şuan inofolic ve aspirin kullanıyorum bir yıllık evliyim korunma aşamasındayım bir iki haftaya çalışmalara başlayacağım..eşime keçiboynuzu içiriyorum bende hayıt otu deneyeceğim..soğan kürüyle ve inofolicle gebe kalmıştım düşük olmuştu.
İkisi de folik asit ama inofolic pkolulara özel yapılmışİnofolic folbiolle ayni seymi?nasil oldu senn bebis
Aaa oylemi bnde onu alayim ozmanİkisi de folik asit ama inofolic pkolulara özel yapılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?