• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 te hamile kalmak isteyenler

Himm esimin test sonucunu yarin alicaz ozman doktor soyler sanirim sgl cnm
Rica ederim valla bana da adettin 3. Günü 5 gün klomen adetin 15. Günü de progestan verdi . 12 den 18 kadar hergün ilişki dedi . Ondan bende sormuştum evet dedi eşinizde sıkıntı yok yumurtlama zamanı hergün diğer zamanlarda 2 günde bir . Umarım gönlünden geçtiği gibi olur hersey .

Rica ederim valla bana da adettin 3. Günü 5 gün klomen adetin 15. Günü de progestan verdi . 12 den 18 kadar hergün ilişki dedi . Ondan bende sormuştum evet dedi eşinizde sıkıntı yok yumurtlama zamanı hergün diğer zamanlarda 2 günde bir . Umarım gönlünden geçtiği gibi olur hersey .
Aminnn hepimizin oyle olur inssss... ben kan testlerimi devlette yaptirdim 1 hafta 10 gune cikar dediler onu beklerken gunlerim.geciyor napcam bilemedim esiminki yarin cikicak 2 kere doktora gitmekte istemyurm.hepsi ciksa oyle gotureyim dedim ama.bakalim artik bu ayda bildigim gibi yapayim tutarsa ne guzel:KK48:

Aminnn hepimizin oyle olur inssss... ben kan testlerimi devlette yaptirdim 1 hafta 10 gune cikar dediler onu beklerken gunlerim.geciyor napcam bilemedim esiminki yarin cikicak 2 kere doktora gitmekte istemyurm.hepsi ciksa oyle gotureyim dedim ama.bakalim artik bu ayda bildigim gibi yapayim tutarsa ne guzel:KK48:
Belki bi süpriz yapar gelir yavrun belli mi olur ;)

Kızlar başka bir doktora gittim bende yeni tahlillerimize bakti ve esimden yana olur bu tahlillere gore dedi verdigim ilaçlarla olur inşallah merak etmeyin dedi eşime igne verdi bana da mantar ve ovulasyon ilacı verdi çok sevindim bunlari duyunca ins onumuzdeki aya olur bana dua edin lütfen bende size ediyorum isteyen herkese o annelik duygusunu tattirsin rabbim inşallah..

Bende 2 senedir bebek sahibi olmayi istiyorumm . .yuzumdeki sivilceden de kurtulmak istiyorum oda engel olabilirmi hamile kalmaya esim sivilce ilaclarini kullanmami istemiyor agustos ayi gbi asilama yaptrdim tutmadi 6aydir bkliyoruz ama bir turlu olmuyor yuzume ayri uzuluyorm bebise ayri 2bucuk sene olacak :(((( tup bebegi dsunuyorz bakalm calistgim icn zor olacak ama blmiyrm npcaz asamalrni merak edyrm nasl oluyor

Mrb arkadaslar. Bnde 4 senelik evliyim evlendigim gunden beri cocuk istiyorum.bir tane bos kese kurtajim var( ne olduysa kurtajdan sonra oldu).bir tane acik kist ameliyatim var. Bir tane de laparoskopi ve histeriskopi ameliyatlarim var. Laparoskopi olali 2 ay oldu . Doktor 6 ay bekle tuplerin acildi demisti.ama ben artik beklemek istemiyorum acikcasi cok yoruldum. Esimde bir sorun yok. Bu satten sonra nasil bi yol izlemem lazim . Asilama yada tup yapmak istiyorum devlette. Bi fikir verirmisiniz
Bu arada adetlerim duzensiz 35.37.gunu buluyor ama her ay oluyorum bu yuzden yumurtlamayi takip edemiyorum

Kizlar sabah test yaptim cok silik cift cizgi cikti kan testi yaptirdim lutfen bana dua edin pkoluyum 5 yıllık evliyim ve bir cocuk sahibi olmayi cok istiyorum:dua:

Back