- 15 Eylül 2017
- 282
- 94
- 98
- Konu Sahibi cheesecake17
Ben bu ay başladımMerhaba kızlar bişey soracaktım doktora gittim yumurta takibi yapabiliyormuyuz yapan var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu ay başladımMerhaba kızlar bişey soracaktım doktora gittim yumurta takibi yapabiliyormuyuz yapan var mi
Sizin sorun neydı eşimde sprem düşüklüğü var ondan bende mi yumurtalık takibi yapayım diyorum hani günler gidiyorsunBen bu ay başladım
Benim herhangi bir sorunum yok çok şükür şuan. Yumurtam çatlamıyor. Geç adet oluyorum. O yğzden bu ay gitmeye başladım,Sizin sorun neydı eşimde sprem düşüklüğü var ondan bende mi yumurtalık takibi yapayım diyorum hani günler gidiyorsun
Hayirlisi olsunBenim herhangi bir sorunum yok çok şükür şuan. Yumurtam çatlamıyor. Geç adet oluyorum. O yğzden bu ay gitmeye başladım,
Bisey sorcam canim.bu hafta yumurtalama haftam her gun iliski degilde 1 gun araliklami yapmak lazimKızlar hiç ses yok kimseden kimler ne durumda ? Ben adet oldum yarın kontrole çağırdı gidicem bakalım tedavi başlayacak mı ?
Eğerki eşinizde herhangi bir sorun yok ise hergün diğer türlü 2 günde bir . Benim doktorum aynen bunu dediBisey sorcam canim.bu hafta yumurtalama haftam her gun iliski degilde 1 gun araliklami yapmak lazim
Himm esimin test sonucunu yarin alicaz ozman doktor soyler sanirim sgl cnmEğerki eşinizde herhangi bir sorun yok ise hergün diğer türlü 2 günde bir . Benim doktorum aynen bunu dedi
Rica ederim valla bana da adettin 3. Günü 5 gün klomen adetin 15. Günü de progestan verdi . 12 den 18 kadar hergün ilişki dedi . Ondan bende sormuştum evet dedi eşinizde sıkıntı yok yumurtlama zamanı hergün diğer zamanlarda 2 günde bir . Umarım gönlünden geçtiği gibi olur hersey .Himm esimin test sonucunu yarin alicaz ozman doktor soyler sanirim sgl cnm
Aminnn hepimizin oyle olur inssss... ben kan testlerimi devlette yaptirdim 1 hafta 10 gune cikar dediler onu beklerken gunlerim.geciyor napcam bilemedim esiminki yarin cikicak 2 kere doktora gitmekte istemyurm.hepsi ciksa oyle gotureyim dedim ama.bakalim artik bu ayda bildigim gibi yapayim tutarsa ne guzelRica ederim valla bana da adettin 3. Günü 5 gün klomen adetin 15. Günü de progestan verdi . 12 den 18 kadar hergün ilişki dedi . Ondan bende sormuştum evet dedi eşinizde sıkıntı yok yumurtlama zamanı hergün diğer zamanlarda 2 günde bir . Umarım gönlünden geçtiği gibi olur hersey .
Belki bi süpriz yapar gelir yavrun belli mi olurAminnn hepimizin oyle olur inssss... ben kan testlerimi devlette yaptirdim 1 hafta 10 gune cikar dediler onu beklerken gunlerim.geciyor napcam bilemedim esiminki yarin cikicak 2 kere doktora gitmekte istemyurm.hepsi ciksa oyle gotureyim dedim ama.bakalim artik bu ayda bildigim gibi yapayim tutarsa ne guzel
Ahhh bi gelseee ne guzell olurr hepimiz.dört gozle bekliyoruz minikleri hepimizie supriz yapsinlar artik bu sene anneler gunune anne girelimmBelki bi süpriz yapar gelir yavrun belli mi olur
Aminnnn inşallah hepbirlikteAhhh bi gelseee ne guzell olurr hepimiz.dört gozle bekliyoruz minikleri hepimizie supriz yapsinlar artik bu sene anneler gunune anne girelimm
Bnimde oyle dediler sebpsiz ama cok arastrmadilarkiBen de istiyorum bu ay ovalasyon testiyle denedim bir de süt maydanoz buharıyla ama onca tedaviden sonra olmadıysa böyle hiç olmaz işte umut fakirin ekmeğidir sebebsiz ingertilite benim
Yaaaa hadi inss guzel haberler alalimKizlar sabah test yaptim cok silik cift cizgi cikti kan testi yaptirdim lutfen bana dua edin pkoluyum 5 yıllık evliyim ve bir cocuk sahibi olmayi cok istiyorum
Inşallah canim allah razi olsun umudum yok ama dualarınızı bekliyorum rabbim isteyen herkese nasip etsinYaaaa hadi inss guzel haberler alalim