• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 te hamile kalmak isteyenler

2018'de ben de gebe kalmak istiyorum :) 1 yıllık evliyiz. 6 aydır korunmuyoruz. Bir türlü gebe kalamayınca testlerimizi yaptırdık benim herşey normal ancak eşimde azospermi var. Tüp bebekten başka çaremiz yok. Bu ay tüp bebek araştırması yapıyorum, hemen başlamak istiyorum tedaviye. Dua edin benim için de

2018'de ben de gebe kalmak istiyorum :) 1 yıllık evliyiz. 6 aydır korunmuyoruz. Bir türlü gebe kalamayınca testlerimizi yaptırdık benim herşey normal ancak eşimde azospermi var. Tüp bebekten başka çaremiz yok. Bu ay tüp bebek araştırması yapıyorum, hemen başlamak istiyorum tedaviye. Dua edin benim için de
Rabbim sanada tüm isteyenlerede banada hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım

Rabbim yardımcın olsun canım . Hayırlı olsun .

ben ben :) ama 2018 değil 2017 de hamile kalmak 18 de doğurmak istiyorum :) pko var bende iki düşüğüm var şuan inofolic ve aspirin kullanıyorum bir yıllık evliyim korunma aşamasındayım bir iki haftaya çalışmalara başlayacağım..eşime keçiboynuzu içiriyorum bende hayıt otu deneyeceğim..soğan kürüyle ve inofolicle gebe kalmıştım düşük olmuştu.
Nasıl hamilehkaldınız ayrıntılı anlatırmısınoz

canım dualarım seninle bende çok istiyorum rabbim en kısa zamanda anne olmanı nasip ettsin :anne:

merhabalar.
bende bende istiyorum 2018 anne olmak.
1.5 yıldır uğraşıyorum hap iğne tedavisi denedm büyüdü çtladı fakat tutmadı
sanırm aşılama yaptırıcam şubatta.
eğer oda olmazsa tüp bebek. rabbim büyük inşllah bu guzel duyguyu bütün isteyen herkese nasip eder. buarada pkoyum.

Nasıl hamilehkaldınız ayrıntılı anlatırmısınoz
Pkoyum kendimi bildim bileli..sivilce yağlanma saç dökülmesi hepsi mevcut..evlendim sekiz ay çocuk olmadı soğan suyu içtim doktora girdim ve hamile olduğumu öğrendim ama bir hafta sürdü mutluluk düşük yaptım..inifolic başlattı doktor bir buçuk ay sonra tekrar hamile kaldım onuda bir buçuk aylık kaybettik..üç ay korunmaniz gerek dedi doktor o sirada kromozom analizi ve Trombofoli paneli testleri yaptırdım pıhtılasma çıktı..korunmayı bırakmadan bir ay önce inofolic ve aspirin başlattı doktor..korunmayı bıraktık ve hamile olduğumu öğrendim herşey soğan kürüyle başladı inofolicle devam etti..şu an iğne kullanıyorum

merhabalar.
bende bende istiyorum 2018 anne olmak.
1.5 yıldır uğraşıyorum hap iğne tedavisi denedm büyüdü çtladı fakat tutmadı
sanırm aşılama yaptırıcam şubatta.
eğer oda olmazsa tüp bebek. rabbim büyük inşllah bu guzel duyguyu bütün isteyen herkese nasip eder. buarada pkoyum.
Amin canım benim inşallah rabbim hepimize nasip eder inşallah

C
merhabalar arkadaslar bende hamile kalmak istiyorum fakat yumurtalarim cok ama buyumesinde sorun var klimen kullandim ama buyutmedi igne kullandim sonuc iyidi ama hamile kalanadim simdi adetimi bekliyorum yumurtlama takibi icin acaba incir kurunude uygulasammi nedersiniz[/QUOTE canim ben incir kürü yaptım ondanmidir yoksa strestenmidir bilemedim prolaktinim yükselmiş şuanda ilaç kullaniyorum inşallah rabbim dualarimizi kabul eder hayirlisiyla evlat sahibi eyler

merhabalar arkadaslar bende hamile kalmak istiyorum fakat yumurtalarim cok ama buyumesinde sorun var klimen kullandim ama buyutmedi igne kullandim sonuc iyidi ama hamile kalanadim simdi adetimi bekliyorum yumurtlama takibi icin acaba incir kurunude uygulasammi nedersiniz
canim ben incir kürü yaptım ondanmidir yoksa strestenmidir bilemedim prolaktinim yükselmiş şuanda ilaç kullaniyorum inşallah rabbim dualarimizi kabul eder hayirlisiyla evlat sahibi eyler

Canim bende kullaniyorum şuan hiç korkma bense yan etkisi olmadi
Merhaba Bekarım prolaktinim 77.37 çıktı doktor dostinex 0.5mg verdi bugün pazartesi persembe kullan dedi yorumları okudum çeşitli yerlerde ve kullanmaktan çok korkuyorum çok ağır yan etkisi oldugunu yazmislar napmaliyim yardımcı olun lutfenn ogrenciyim ailemde yanımda değil

Ben de istiyorum bu ay ovalasyon testiyle denedim bir de süt maydanoz buharıyla ama onca tedaviden sonra olmadıysa böyle hiç olmaz işte umut fakirin ekmeğidir sebebsiz ingertilite benim

Back