2018 te hamile kalmak isteyenler

Amin canım inşallah doktorlarıda anlamıyorum ben ne zaman istiyosam o zaman yapmak zorunda değillerimi illa 1 seneyi bekliyorlar erkenmiş sana göre erken ama bize göre değil doktor banada aynısını dedi erkenmiş

20. 21.günü bile geçti hala göremedim.. bi gün koyulaşır gibi oldu ama tam değil ertesi gün yine açıldı rengi

Kızlar benim doktorum geçen ay yasmin verdi yumurta çatlamadı kist oldu dedi 1 ay kullan sonra tekrar kullanma adet olunca d gel dedi . İlacı bitireli 11 gün oldu ama bende tık yok . Adet gelmıyor sizce ne yapayım doktora mı gideyim yoksa ne olursa olsun sonuna kadar bekleyeyim mi adet olana kadar

20. 21.günü bile geçti hala göremedim.. bi gün koyulaşır gibi oldu ama tam değil ertesi gün yine açıldı rengi
Acaba bu ay yumurtlamadın mı canım yumurtlama problemin varmıydı bendede şuan bütün hamilelik belirtileri var ama hepsi kullandığım ilacın yan etkilerindede varmış diye mutlu olamıyorum

Canım ne yazıyo ilaç bittikten sonra kaç günde hasta olunuyormuş

Arladaslar ben ilk once soyle baslayim benim beslnmem biraz kotu hatta bayagi kus kadar yerim ve hamilelik oncesi beslenme cok onemli diyorlar ama ben hiç dikkat etmiyorum neyse bi ozel hastanede aşilama icin kollari sivadik ilk once hsg cekildi bana esime spermiogram testi yapildi ikimizde de hic bir skntı yok snra asilama icin hastaneye gttik doktor yine hoc bir aciklama yapmadan bize aşılamayı yapti ben calisiyorm ve 2 gun gitmedim ise sonra hep işteydim dinlenemedimcarkadslar brnim skntm doktora gitmeye gucumuz kalmado artk tup bebek ocon gotmek istiyorm etrafma ne dicem nasl izin alcm diye düşünüp druyorm incir kurleri sogan kürlerinde yaptm ama bana etki etmedi smdi sbuat yada mart ayonda doktora gdip tup bebek yaptrmk istiyoruz her ay boyle ümitlenme olmuyor cok uzuluyorum forumlari oluya okuya bi hal oluyorm

Canım ne yazıyo ilaç bittikten sonra kaç günde hasta olunuyormuş
Canım okudum ama öyle birşey yazmıyor . Gebelikten korunma olarak kullanmadım ki ben doktor ilaç biter 3 5 günde adet olursun demişti ama 11 gün gecıktı tık yok . Bilmiyorum ne yapayım hafta ici yine mi hastane yollarına düşeyim yoksa bekleyeyim mi bilemedim .

Acaba bu ay yumurtlamadın mı canım yumurtlama problemin varmıydı bendede şuan bütün hamilelik belirtileri var ama hepsi kullandığım ilacın yan etkilerindede varmış diye mutlu olamıyorum
Hep düzenli adet oluyorum yumurtlama konusunda bi problemim varmı bilmiyorum.Problem olsa adet olabilirmiyimki?

Amin canım inşallah doktorlarıda anlamıyorum ben ne zaman istiyosam o zaman yapmak zorunda değillerimi illa 1 seneyi bekliyorlar erkenmiş sana göre erken ama bize göre değil doktor banada aynısını dedi erkenmiş

Aynen öyle bi sorun varsa en azından erken tedavisini oluruz zaman önemli sonuçta canım 1 sene dolana kadar gitme hastaneye bidaha dedi gönderdi bakalım hayırlısı olsun

Canım bayağıda gecikmiş aslında bi git görün olmadı

Aynen öyle bi sorun varsa en azından erken tedavisini oluruz zaman önemli sonuçta canım 1 sene dolana kadar gitme hastaneye bidaha dedi gönderdi bakalım hayırlısı olsun
Aynen ya aslında 1 senelik evliyiz demeliyiz başka doktora gidip sonuçta nerden bilecek

Canım mesela bana yumurtaların çok ama çatlama problemi var az çalışıyor demişti hani olması çatlayacağı anlamına gelmiyor demek ki
Anladım canım bugün yaptım test bugünkü diğer günlere göre biraz daha koyu ama tam koyu değil yine.Öncekiler kadar silikde değil.

Eklentiler

• IMG_0148.JPG
    17,4 KB · Görüntüleme: 34
Canım mesela bana yumurtaların çok ama çatlama problemi var az çalışıyor demişti hani olması çatlayacağı anlamına gelmiyor demek ki
Bak canım

Eklentiler

• 1516113575947.jpeg
    44,1 KB · Görüntüleme: 41
  • 1516557363066.jpeg
    36,2 KB · Görüntüleme: 36
Anladım canım bugün yaptım test bugünkü diğer günlere göre biraz daha koyu ama tam koyu değil yine.Öncekiler kadar silikde değil.
Canım bayağı belirgin yumurtlama dönemindesin bence ama bu testi hiç kullanmadığım için tam bilemiyorum bilen arkadaşlar yorumlar şimdi sana

Sen yapmaya devam et gün aşırı ilişkide de bulun ne olur ne olmaz kaçırma günlerini
Günleri değerlendirmeye çalışıyoruz ama bi ara yine koyuydu bugün yine koyu ama tamamen kopkoyu değil ne zormuş ben isteyince hemen çocuk oluyo sanıyodum yaa cahilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…