• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 te hamile kalmak isteyenler

Daha sonra eşimle ilişki pozisyonunu aradı sert yerde olacak dediler halının üstüne yaptırdılar beni ayaklarımı koltuğa diktim belimin altına yastık koydular bu şekilde ilişki olacağını ilişkiye girerken erkek geleceğinde belindeki eşarp in düğümünü çözüyor eşiniz bu şekilde bir kaç saat kalkmiyirsunuz son dk ya kadar tuvaletinizi tutmanız gerekiyor bır kaç gün hiç birsey kaldirmamaniz sürekli yatmaniz gerekiyor çok fazla ikinmak yasak tuvalette ama faydası olacak gibi çünkü kasiklarimda çok farklı ağrılar hissediyorum hayırlısı Allah'tan veren de rabbim alan da herşey ondan ben kalbimi düz tutayım da.allah herkesin gönlüne göre versin
Sizdeki sıkıntı ne canım olmama sebebi

Merhaba canım ben senin yerinde olsam başka doktora gider ve yalan söylerdim :) 1yıldır istiyoruz çocuk fakat olmuyor adetlerimde düzensiz ona göre tedavini ciddiye alır . Adet düzenli görmüyorsun acaba düzenli yumurtlama oluyor mu bence buna da bakilmasi gerekir . Yani kısaca başka bir doktora git ve çocuk sahibi olmak istediğini söyle .
Tatlım ben de duphaston kullanıyorum pko bende de var 3 aydır kullanıyorum bu hapı adetim artık düzenli hormonların düzelmeye başladı yani Dr un verdiği ilacı iç 2 ay sonrada bırakma devam et sadece duphaston ile hamile kalan çok pko hastası var

Sizdeki sıkıntı ne canım olmama sebebi
Sayayim sana tatlım 2.5 yıllık evliyim eşim de hiç bir problem yok sıkıntı bende
1-kilo
2-pko
3-prolaktin hormonu
4-seker yüksek
5-adet düzensizliği
Sonuç 6 yumurta geliştirip çatlatma tedavisi 2 aşılama ve 1 kasik çektirme Allah yolunuzu açık eylesin....

Arkadaşlar merhaba öncelikle allah hepimize hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin ama herşeyden önce baştan hayırlısını istemek lazım bende 15gün önce bebeğimi kaybettim 20haftalık hamileydim malesef bende rahim ağzı yetmezliği var rahim ağzıma dikiş atıldı ancak 20.hafta suyum geldi ve hiçbir sebep bulunamadı hamile kalmak bi sorun ama 20hafta onu hissedip yüzünü göremeden kaybetmek daha zor allah kimseye böyle bi acı yaşatmasın

Tatlım ben de duphaston kullanıyorum pko bende de var 3 aydır kullanıyorum bu hapı adetim artık düzenli hormonların düzelmeye başladı yani Dr un verdiği ilacı iç 2 ay sonrada bırakma devam et sadece duphaston ile hamile kalan çok pko hastası var
O zaman bu iyiye işaret düzene girmiş adetin ben hala sıkıntı devam ediyor sandım . Bebek için herşey yoluna girmiş biran önce bize müjde verirsin inşallah

Arkadaşlar merhaba öncelikle allah hepimize hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin ama herşeyden önce baştan hayırlısını istemek lazım bende 15gün önce bebeğimi kaybettim 20haftalık hamileydim malesef bende rahim ağzı yetmezliği var rahim ağzıma dikiş atıldı ancak 20.hafta suyum geldi ve hiçbir sebep bulunamadı hamile kalmak bi sorun ama 20hafta onu hissedip yüzünü göremeden kaybetmek daha zor allah kimseye böyle bi acı yaşatmasın
Ne diyeceğimi bilemedim çokkkkkkkkk geçmış olsun . Ceyda Düvenci yi biliyor musun ? Oda gebe kalıp hep aynı şeyi yaşamış . Ve bu son doğum yaptığı bebek için gebe kaldığını öğrenDigi an rahime dikiş atılarak tedavi görmüş . Ve yavrusunu sağlıkla dünyaya getirmiş . Tekrar bebek düşündüğün an bir kaç doktordan tedavi önerisi alma Şansın var ise yap bence . Tekrardan basın sağ olsun ve geçmiş olsun canım . Rabbim aynı acıyı göstermesin

Merhaba canım ben senin yerinde olsam başka doktora gider ve yalan söylerdim :) 1yıldır istiyoruz çocuk fakat olmuyor adetlerimde düzensiz ona göre tedavini ciddiye alır . Adet düzenli görmüyorsun acaba düzenli yumurtlama oluyor mu bence buna da bakilmasi gerekir . Yani kısaca başka bir doktora git ve çocuk sahibi olmak istediğini söyle .
Çok iyi dediler bu doktor için ama bakalım olmazsa dediğini yaparım canım

Canım peki duphaston sendede kasık ağrısı bel ağrısı kahverengi ve pembe lekelenme yaptımı canım

Ne diyeceğimi bilemedim çokkkkkkkkk geçmış olsun . Ceyda Düvenci yi biliyor musun ? Oda gebe kalıp hep aynı şeyi yaşamış . Ve bu son doğum yaptığı bebek için gebe kaldığını öğrenDigi an rahime dikiş atılarak tedavi görmüş . Ve yavrusunu sağlıkla dünyaya getirmiş . Tekrar bebek düşündüğün an bir kaç doktordan tedavi önerisi alma Şansın var ise yap bence . Tekrardan basın sağ olsun ve geçmiş olsun canım . Rabbim aynı acıyı göstermesin

Çok teşekkür ederim evet benimde rahim ağzıma dikiş atılmıştı ama malesef dikişten olmadı dikişlerde hiçbir sorun yoktu ama suyum geldi doktor iki ay dinlen çok ara verme dedi şimdi iki üç prof buldum onlara gidicem farklı tahliller yapılcak çok zor hamilelik uzun ve zorlu bi süreç allah kimseye bunu göstermesin benim psikolojim bitti alt üst oldum

Herkese merhaba bende bir yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorum fakat bir türlü normal yollarla hamile kalamadım Dr kontrolünü gittim ve AMH hormonum yüksek çıkıyor bu durum canımı çok sıkıyor bu konuda tavsiye ve yönlendirme yapılmasına ihtiyacım var psikolojik olarak çok kötüyüm

Herkese merhaba bende bir yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorum fakat bir türlü normal yollarla hamile kalamadım Dr kontrolünü gittim ve AMH hormonum yüksek çıkıyor bu durum canımı çok sıkıyor bu konuda tavsiye ve yönlendirme yapılmasına ihtiyacım var psikolojik olarak çok kötüyüm
Canım benim bilgim yok bu konuda yoksa yardımcı olmak isterdim

Kızlar merhaba.Bende pko var adetlerimde düzenli ama ovulasyon testinde koyu çizgi olmuyo günlerdir yapıyorum neden böyle olabilir? 1 haftayı geçti su gibide bi akıntı geliyo ama yumurta akı kıvamında değil..

Bizde 6 aydır deniyoruz çok istıyoruz ve sonuç alamayınca 1 hafta önce doktora gittik hormon testleri yapıldı normal çıktı ultrasonda sagda 2.5 cm çikolata kisti var ama küçük zamanla geçer kafana takma denemeye devam edin 1 seneyi tamamlayın dedi doktorum folik asit verdi kullanmaya başladım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kahve lekelenmeyi adet yaklaştığı zaman oluyor ama ağrı yapmadi
Hadi ya ben daha ilk bi tane yuttum akşamı kahverengi lekelenme oldu sonra 3.gün kullanımdada pembe leke geldi ve ağrılarımda sürekli var ☹️ Adetimede daha 13 gün var oda ilaç düzene sokarsa yoksa ne zaman olacağımı bilmiyorum normalde hep düzensizdir

Kızlar merhaba.Bende pko var adetlerimde düzenli ama ovulasyon testinde koyu çizgi olmuyo günlerdir yapıyorum neden böyle olabilir? 1 haftayı geçti su gibide bi akıntı geliyo ama yumurta akı kıvamında değil..
Canım bildiğim kadarıyla kullanmaya devam etmelisin yapanlar hep 14. 15. günde çift çizgiyi görenler varmış düzensiz diye yumurtlama günlerimizde belirsiz rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar bişey sorcam ben ilk tüp bebek tedavimi oldum sonuç negatif çıktı negatif olan arkadaşlar Dr a gidince ne yapılıyor yani neden tutmadigina mı bakılıyor beni çağırdılar da

Back