-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
Eki Görüntüle 2021301
Kızlar nasıl sizce araştırırken denk geldim ama ağır gibi ana kucağı 3 kilo kadar pusetli kısım 9 kilo fiyatı eh işte 1000e yakın ama ben bu şekil istiyorm yani pusetı çıkar ana kucagını tak çift yön falan öyle
Kat olarak araba uygun canım yüksek katta degiliz katlanip cikarilabilir pozisyonda yollarda malum istanbul yolları icime sinen birsey bulabilicem insaAllahAraba için öncelikle nasıl yerde oturduğun kaçıncı katta olduğun asansör var mı bunları düşünerek al
Ben weib travel sistem kullandım sonra sattım puset aldım
Kat olarak araba uygun canım yüksek katta degiliz katlanip cikarilabilir pozisyonda yollarda malum istanbul yolları icime sinen birsey bulabilicem insaAllah
Hafif ve katlaninca tasimasi kolay bişey iyi gibi görünüyor o zaman eşime kalsa bastan baston tipi almak istiyor ama küçükken onu nasıl kullanabilirm bir kere kendime dönük yapamam öyle degil bastonlar bildigim kadariyla kararsizlik icindeyim yaniBenim giriş kattı mesela
İlk 6 ay alt Demir tek elimde Bebek koltuğunda diğer elimde çıktın
Ama 6 aydan sonra ona sığmayınca diğer aparata geçtik sorun başladı Demir yine tek elde üst oturma aparatı diğer elimde çocuğu nasıl çıkaracağım diye düşünüyordum
evet ürünler geldi geçen hafta içi. bugün iade için kargoya vereceğim. paketleme kargo süreci falan güzel fakat ürünlerin yerleri beklediğim gibi değildi, bana göre sert biraz. ve iki üründe de defo var. birinde bariz bir dikiş hatası diğerinin kumaşında defo. ben beğenmedim.
evet ürünler geldi geçen hafta içi. bugün iade için kargoya vereceğim. paketleme kargo süreci falan güzel fakat ürünlerin yerleri beklediğim gibi değildi, bana göre sert biraz. ve iki üründe de defo var. birinde bariz bir dikiş hatası diğerinin kumaşında defo. ben beğenmedim.
ben memnun kalmadım. tabi herkesin kalite anlayışı farklı olabilir.
ben memnun kalmadım. tabi herkesin kalite anlayışı farklı olabilir.
ben bu siteden alışveriş yapmayı planlamıyorum. bebeğime ilk kaliteli yumuşak kıyafetler giydirmek isterim
Hafif ve katlaninca tasimasi kolay bişey iyi gibi görünüyor o zaman eşime kalsa bastan baston tipi almak istiyor ama küçükken onu nasıl kullanabilirm bir kere kendime dönük yapamam öyle degil bastonlar bildigim kadariyla kararsizlik icindeyim yani
Hangi modeli canım joienin bastonlarini inceledim bir iki model hoşuma gitti sende ki hangisi tam yatarli olmalri güzel agirda degillerBende joie var yenidoğan itibaren kullanılıyor
Kızıma almıştım ama oğluna da onu kullanacağım
Ama Ben ilk 6-7 ay kanguru ergobaby kullanıyorum. Arabaya çok ihtiyacın olmuyor
Hangi modeli canım joienin bastonlarini inceledim bir iki model hoşuma gitti sende ki hangisi tam yatarli olmalri güzel agirda degiller
Kanguruda bir secenek onu da dusunsyim ilk aylarimiz soğuklara denk gelicek zaten
Tamam canım bakayım SağolBrisk joie Bebek arası diye geçiyor