- Konu Sahibi speedy-gonzales
Kış çocukları olacağı için bi ihtiyaç listesi mi yapsak ? Tecrübeli annelerden yardım alalım mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çin takvimine göre kız çıkıyor doktorumda kıza benziyor dedi ama kesinleşince yazarım yineÇin takvimine baktınız mı? Ne kadar doğru ?
6 ay bence ideal bi zaman. Ilk 6 ay senin yaninda minik bi besikte yatip sonra odasinda yatmasi mantiklimadem odadan acıldı konu bana da akıl verın :) evım kucuk ve 2+1 ben oturma odası yapmadım sadece oraya bır adet cekyat aldım ıvır zıvır var onları kaldırırım evet bır dolap bır yatak almak nıyetındeyım sorunum su bebek ılk dogdugu zamanlar annenın yanında olmalı dıyorlar ya ben besık koyacak yer yok odamda ya sıfonyer tarzı dolabımı kaldırıp besıgı oraya sıfonyerın bebek odasına alıcam yada kucuk mını besık alıcam onu da bosuna mı almıs olurum bılmıyorum altı ay kullanırmıs bebek bosuna bı masraf mı olur kı akıl verın bana
madem odadan acıldı konu bana da akıl verın :) evım kucuk ve 2+1 ben oturma odası yapmadım sadece oraya bır adet cekyat aldım ıvır zıvır var onları kaldırırım evet bır dolap bır yatak almak nıyetındeyım sorunum su bebek ılk dogdugu zamanlar annenın yanında olmalı dıyorlar ya ben besık koyacak yer yok odamda ya sıfonyer tarzı dolabımı kaldırıp besıgı oraya sıfonyerın bebek odasına alıcam yada kucuk mını besık alıcam onu da bosuna mı almıs olurum bılmıyorum altı ay kullanırmıs bebek bosuna bı masraf mı olur kı akıl verın bana
ıste bende oyle bıseyler yaparım en kotu dıyorum bırde mayıs da tayın var bızım fazla bısey de almak ıstemıyorumBana da sırf 6 ay için bir şey almak nedense çok mantikli gelmedi ama bazen mecburiyetten alınıyor valla yapacak bir şey yok :)
Ben senin yerinde olsam sıfonyer kaldırırım park yatak alırım ki bayaa uzun kullanıyorlar 6 aydan sonra ayiracaksam sıfonyer yine kendi odama gelir park yatak da o odaya :)
ıste bende oyle bıseyler yaparım en kotu dıyorum bırde mayıs da tayın var bızım fazla bısey de almak ıstemıyorum
park yatagı annemlere alıcaz kesın kuzum da eve ahsap dolaplı bısey ıstıyorm ama bakalım fıkırler degısır mıooooooo bi de tayin varmış
valla ben sadece park yatak diyorum tekrardan :)
Canım o zibinlar bana belirttigi ayına göre küçükmus gibi geldi o yüzden yenidogan degil direk 3 ay alicam benKızlar selam e bebeğin internet sitesinde kışlık ürünlerde indirim var . İndirim in üstüne bir de 6 tane alınca 1 tane bedava . Ben 6 tane uzun kollu zıbın aldım , Yen'i doğan olarak . 6 tane de yarım kol 3 ay aldım . Sepete bir de ağız mandili aldım 12 li set olarak . Öneririm kışlık ürünleri bi bakıver iyi tam bizim bebişler için
park yatagı annemlere alıcaz kesın kuzum da eve ahsap dolaplı bısey ıstıyorm ama bakalım fıkırler degısır mı
Selamlar bizimde ocak 15 gözüküyo Allah izin verirse. Bu klasik beşikler çok hoş değilmi ya Sizinde bi fikrinizi alayım dedim
ınsallah canımİnşallah bulursun canım binbir çeşit ürün var içine gönlüne sinen mutlaka çıkar :)