-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #6.501
Yaparlar ama ben orada yaptirmayacagim canım
Kurumun anlaşmalı olduğu bi hastane var oradaki doktoru oneren çok. Çevrem de hep ona yaptırdi. Fiyat bayaa ucuz ama işte anlaşmalı diye. Normalde nasıl hiç bilmiyorum canım
hangisi cnm 2 tane var ?Canim sadece internetten mi arastirdin yoksa guvendigin bi cocuk dr una sordun mu?
Ben de bu cuma standart muayenede ilgili bi hekime ayakustu sormayi dusunuyorum
O kitabi cok merak ediyorum canim. Bakmaya vakit buldugunda yorumlarini yazar misin? Bazilari cocuga cok robotik yaklasmis demis bazilari cok sevmis. Bakalim senin yorumun ne olacak
Tracy hoggun yeni anneler mucizevi cozumler canim. Sen onu almadin mi?hangisi cnm 2 tane var ?
hem onu aldım hemde iyi uykular tatlı rüyalar diye bir kitap aldım :) o da çok iyi diyorlar biraz araştırdım hoşuma gitti 2sini de sipariş verdim. belki motomot uygulayamayız ama bebeğimize göre harmanlariz diye düşünüyorum :)Tracy hoggun yeni anneler mucizevi cozumler canim. Sen onu almadin mi?
Okuduktan sonra begenip begenmedigini, yararli bulup bulmadigini soyle canim ben de alayim ona gore. Simdi alirim ama su aralar hiiic kitap okuyamiyorum nedense.hem onu aldım hemde iyi uykular tatlı rüyalar diye bir kitap aldım :) o da çok iyi diyorlar biraz araştırdım hoşuma gitti 2sini de sipariş verdim. belki motomot uygulayamayız ama bebeğimize göre harmanlariz diye düşünüyorum :)
Tabi canım söylerim fikirlerimi zevkle :)Okuduktan sonra begenip begenmedigini, yararli bulup bulmadigini soyle canim ben de alayim ona gore. Simdi alirim ama su aralar hiiic kitap okuyamiyorum nedense.
Oysa hamilelikten once ne hayallerim vardi
Teşekkür ederim canımTamamdır canım teşekkür ederim çok :) şeker ya da mum yapacağım artık hangisi denk gelirse :) ama mumu şimdi yapamazsam yaşında kesin yaparım bence çok hoş bir hediye emeğine sağlık :)
Ben de göbeği düşünce yaptırmak istiyorum ama eşim kıyamıyor ya henüz bir çocuk cerrahı ile de görüşmedik.Ben hayirlisiyla sağlıkla
7 ila 15 gün arasinda yaptıracagim inşalalh
Kitaba göz atınca yorumlarını bekleriz canımKızlar az önce iyi uykular tatlı rüyalar ve yeni annelere mucizevi cozumler kitabını sipariş verdim. Uyku egitimi konusunda benim gibi dogmadan endise eden arkadaslar varsa sizlerde araştırabilirsiniz :)
Gelsin kitaplarokurum hemen bende zaten yorumlarımı paylaşırım canım :)Kitaba göz atınca yorumlarını bekleriz canım
ayyyyyyyyy buuuu cok tatli olmuuus ya Allah size bagislasin hayirli evlat olur insaAllah bebisiniz ^^Kizima ordugum hirka oldugu kadar ins giydirmek nasip olur :)
Amin cok tesekkur ederim allah razi olsun canim :)ayyyyyyyyy buuuu cok tatli olmuuus ya Allah size bagislasin hayirli evlat olur insaAllah bebisiniz ^^
Amanin pek süslü masallah :)) saglikla giysin insallah :)Kizima ordugum hirka oldugu kadar ins giydirmek nasip olur :)
Amin Saol canim allah razi olsun :)Amanin pek süslü masallah :)) saglikla giysin insallah :)
Cok güzel olmuş yerim ben onu. Ellerine saglik cnm. Allah giydirmeyi nasip etsinKizima ordugum hirka oldugu kadar ins giydirmek nasip olur :)
Amin canim cok tesur ederim :)Cok güzel olmuş yerim ben onu. Ellerine saglik cnm. Allah giydirmeyi nasip etsin
Kizlar depend e bebekte indirime girmis almak isteyenlere duyrulur