- 30 Ocak 2017
- 359
- 515
- Konu Sahibi speedy-gonzales
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo topic cosmus. Ben kalmisim 40li sayfalarda. Tabiki de okudum.hepsini coook guzel seyler alinmis. Hayirla kullanin insallah
Bende aldim bisiler. Babyjem eko 5li kuvet seti ve babyjem sepetli kuvet ayagi xl aldim. Philips avent bebek telsizi aldm.
Cok heveslendim bi tane mama termosu aldim ne isime yaricaksa
Bebek odasi anne yani besik ve araba kaldi buyuk olarak. Ama kucuk.cok sey eksik daha.
Telsizi benden once 2 ayri kuzenim kullandi. 2013 de birine aldik 2015 de birine. Ikiside cok memnundu. O yuzden aldim ben. O zaman karsilikli iki daireye koyduk denedik cok net caliaiodu. Evin bi ucundan diger ucuna da denedm aldigimda yi e cok nettitelsizi denedinizmi aklim kalmisti onda esim kamera diye tutturunca alamamistim :)
Güle güle kullan canim. Kaç kilo acaba ?
Tek hamlede buzulerek katlanan arabami bu incelemistim tek elle kapatamam diye elemistim onuda
Ben aldım canım, yoyko mu ne markası sarı renk aldım. Foto yükleyebilirsem yüklerim. 940 tlye aldık diye hatırlıyorumKızlar bebek arabasını naptınız aldınız mı?
Alanlar hangi marka model aldı paylaşabilir mi?
Ben indirimi yakalayamamisim o zaman canım sağlık olsun
Kac kiloydu canim araba. Ben 6.5 kiloluk bisey almistim agir sayilmaz heralde
Merhaba hatunlar.. Evime geldim çok şükür düzenimi tekrar kurucam. Sizler nasılsınız? Birşey soracağım size, mothercareden alışveriş yapanlarınız var mı? Her ayın 14-15-16sında indirim oluyormuş doğru mu hacılar?
Telsizi benden once 2 ayri kuzenim kullandi. 2013 de birine aldik 2015 de birine. Ikiside cok memnundu. O yuzden aldim ben. O zaman karsilikli iki daireye koyduk denedik cok net caliaiodu. Evin bi ucundan diger ucuna da denedm aldigimda yi e cok netti
Tesekkur ederim daha iyileri sizin olsun insallajGule gule kullanin :)
Bebek arabası olarak da, chicco lite way plus aldık. Hem fiyatı uygun (1000 TL) hem de kullanışlı. Yorumlar da genel olarak iyiydi. Kullanıp göreceğiz bakalım :)
Canım gule gule kullan benim de inceledigim bir model. Ana kucağı nasıl ağır mi ?
canım bısey sorcam guleceksın bana travel sıstem ne dıgerı ne :)Kızlar ,
Eviniz merdivenli ise asansör yoksa tek başınıza dışarı çıkacaksanız travel hiç önermem ilk arabam öyleydi sattım çok zor kullanmak.
İlk 6 ay Kolay bebeği ana kucağına koyup diğer elinizde alt Demir'i dışarı çıkabilirsiniz.
ama 2. Aparata geçtiğinizde tek elde alt Demir , Bebek , üst koltuk aparat dışarı çıkmak pek mümkün olmuyor. ( Demire koltuğu takıp kapatabilirsiniz olabilir ) traveller genelde takılmıyor
canım bısey sorcam guleceksın bana travel sıstem ne dıgerı ne :)
sagol canım bende acaba mekanızma olarak mı farklı dıye dusundum :))) tesekkur ederım bende travel sıstem alacagım o zaman :))))Canım şimdi travel sistem dedikleri
Genelde 2 parçadan oluşuyor bebek arabasının kendisi ve bebek arabasının üzerine takılan aynı zamanda arabanın arka koltuğuna takılan ve aynı zamanda çıkarıp mesela hastane kapisinda arabayi bıraktın bebeği o koltuk ile alıp doktorun odasına gidebilirsin
Gelelim ikinci tip tek parça olanlar baston tipi diye cesitleri var tek parça bebek arabası işte :)