-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #6.361
Sadece suyla kaynatacağım canım.Neyle yikadin canim biberonlar icin ozel olan deterjanlami ben sadece kaynar suda beklettim yeterli.olurmuki
Ben de senin gibi düşünüyordum aslında canım ama bikaç arkadaşım almalısın deyince kafam karıştı size sorayım dedimbence de ya az hava alacak yeri olsun minnoşun teşekkür ederim canım
Kızlar babymall den netten alışveriş eden oldu mu? güvenilir mi nasıl ürünleri?
Teşekkür ederim cevabınız içinevet ben alışveriş yaptım güvenilir ve cok hızlı geldı
bende oyun park beşik aldim ve uyku seti almayacağım ev zaten sicak olacak oradan bebisimi görürüm izlerim inşallahKızlar oyun parkına uyku seti aldınız mı? Ben uyku setlerinin yorganlarını pek sevmiyorum. Normal pamuklu hafif bi yorgan alırım demiştim. Nevresim takımım da var onu kallanacaktım. Ama bikaç arkadaş oyun parkının kenarı fileli gibi ya uyku seti alsan iyi olur daha sıcak olur dediler. Sizler naptınız merak ettim
Aynen canım minnoşları izlemesi iyi olurbende oyun park beşik aldim ve uyku seti almayacağım ev zaten sicak olacak oradan bebisimi görürüm izlerim inşallah
uyy yesin onu annesi :) inşallah hepimizde hayirlisi ile sağlığıyla inşallah kucagimiza alırız
Güzel ama araçta çok yer kaplar gibi duruyor baston travel sistem tercih etmeni öneririmgünaydın kızlar hayırlı sabahlar
pravo konfort pusetli bebek arabası için nedersiniz nasıl sizce ..
ben iki çocuk büyüttüm ama bebek arabası almadim kizlarim şimdi bebek arabası istiyor elifi gezdirmek için, hemde toruunlarim olur gelen çocuğunu gezdirir diye almaya karar verdim ...
pravo konfort fiyat olarak iyi siz nedersiniz bu araba için hemre pusetli bebek arabası..Eki Görüntüle 2079956
henüz almadum bakıyorum ilk size sorayim dedim
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
ben iki çocuk büyüttüm ama bebek arabası almadim kizlarim şimdi bebek arabası istiyor elifi gezdirmek için, hemde toruunlarim olur gelen çocuğunu gezdirir diye almaya karar verdim ...
pravo konfort fiyat olarak iyi siz nedersiniz bu araba için hemre pusetli bebek arabası..Eki Görüntüle 2079956
indirimde şuan 300 tl canım benimHic bilmedigim bi ürünne kadarmis fiyati
bize de tommybaby hediye geldi fiyatı o civarda sanırım fena değil gibi gördüğümüz kadarıyla.. ona da bak istersen..indirimde şuan 300 tl canım benim
pek kullanışlı gibi durmuyor, çift taraflı olabiliyor mu o önemli bence. birde iskeleti plastik mi tam anlayamadım ama malzemesi kaliteli gelmedi çok bana.günaydın kızlar hayırlı sabahlar
tamam canım benim teşekkürlerr bakarımbize de tommybaby hediye geldi fiyatı o civarda sanırım fena değil gibi gördüğümüz kadarıyla.. ona da bak istersen..
Eki Görüntüle 2080056 Eki Görüntüle 2080057 Eki Görüntüle 2080058 Eki Görüntüle 2080059
kızlar bunlar baktığım korseler tavsiyesi olan varmi
bedeni neye göre seçtin cnm doğum öncesi bedenimize göre miBenimki siyah olan
Alttan giyme olanlar ilk etapta zor bence
Gerci sezeryan olursa onlar da zor gibi ama.hayırlısı
bedeni neye göre seçtin cnm doğum öncesi bedenimize göre mi