- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.402
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #6.381
ben medyum alırım benim bedenim öyleydi hatta hamile kaldigimda s beden bile oluyordu..ya şimdi bel çevremiz diye birşey yok ya belli kafam karıştı benim
aldım canım. Avent elektrikli aldım ben.Kızlar süt sağma pompası aldınız mı doğumdan sonra mı karar vereceksiniz? alanlar hangi marka aldı?
Kızlar süt sağma pompası aldınız mı doğumdan sonra mı karar vereceksiniz? alanlar hangi marka aldı?
indirimde şuan 300 tl canım benim
Kızlar süt sağma pompası aldınız mı doğumdan sonra mı karar vereceksiniz? alanlar hangi marka aldı?
Ben yikama talimati var mi bakmadan yikadim :)Arkadaşlar bu sling kaç derece yıkanır daha doğrusu makinada yıkanır mı kullanım klavuzunda üstünde etiketinde yıkama talimatı göremedim. alan arkadaslar siz nasıl yikadiniz
Ben doğumdan sonra alıp almamaya karar vericem ama alırsam da Philips avent elektrikli alıcam. Kime sorduysam Herkes onu tavsiye ettiKızlar süt sağma pompası aldınız mı doğumdan sonra mı karar vereceksiniz? alanlar hangi marka aldı?
cnm ben siyah veya lacivert istiyordum. ama yoktu malesef. diğer renklerde çok canlı ve güzeldi ancak eşimde takar diye gri aldım :) tabi eşim bayağı dumur oldu bende mı takacağım diye o ayrı bir konuBen yikama talimati var mi bakmadan yikadim :)
30 derecede makinada. Nasil istedigin rengini bulabildin mi
Kizlar birsey sorcam sacma gelebilir ama bilmiyorum gercekten
Dogumevinde dogum yapcam 2 kisi kaliyor buyuk ihtimal bir odada. Odayi süslemek istiyorm dogumevinde bu imkanim olur mu sizce bide neler yapabilirim dha once kimseye doğum ziyareti ne gitmedim malesef hic bilmiyorum neler yapabilirim arkadasmda yok fikir alabileceğim
Olabilir tabi ama gecenlerde boyle bi konu oldu bi ablamiz bi olay anlatti dogum evinde bu sekilde bi anne hazirlik yapmis birazda abartmis galiba olayi doktor cok kizmis bu ne gosteris burda bunu yapabilen var yapamayan var kaldirin bunlari diye soyle bi dusundumde evet ortak alanli bir yerde imrenebilir insan ici gidebilir bi uzulmustumhastaneye gittiğinde hemsirelere bi sor istersen daha once yapan olmusmu
Evet program normal sikmasini da yapti, kuruduktan sonra utuleyip kaldirdim zaten cok narin bir kumas degilcnm ben siyah veya lacivert istiyordum. ama yoktu malesef. diğer renklerde çok canlı ve güzeldi ancak eşimde takar diye gri aldım :) tabi eşim bayağı dumur oldu bende mı takacağım diye o ayrı bir konusen ne renk aldın canım :) sıktirma yaptırdın mı peki
allahim nasip ederse biz evimizi susluycez ben kizlarin odasunda kalacagim zaten ... insallahda kucagimiza almak nasip olur bebislerimiziHic bu acidan düşünmemiştimcok üzücü bi durum olabilir üstelik oda lohusa olacak.
Teşekkür ederim canım bilgiler için medela al dedi arkadaşlar ama o da epey varmış bi bakayım bende...Herkes başka bi şey aldı ben toplama yazayım
1. Philps avent tek ya da çıfli alanlar
2. Mamajo tek ya da ciftli alanlar
3. Lansinoh tek ya da ciftli alanlar
4. Medela tek ya da ciftli alanlar
639 sayfada konusulanlari yazdım :)
Bazıları manuel bazıları elektrikli aldı
Ben 1.numara tek elektrikli :)
Canım yapılmıyorsa da üzülme çikolatanı hediyeliklerini götürürsün tacını takar bebeğinin yattığı yatağa güzel bir yastık koyarsın en azından bu da yeter. Ben çikolata dışında hic birini yapmayacağım gerçi ama sen ozeniyorsan minimal çapta yapabilirsin :)Hic bu acidan düşünmemiştimcok üzücü bi durum olabilir üstelik oda lohusa olacak.
bende sadece çikolata yapacağım birde ev için takı yastığına özendim.. çikolata yı işden gelen olur diye düşündüm yoksa hiç niyetim yoktu..Canım yapılmıyorsa da üzülme çikolatanı hediyeliklerini götürürsün tacını takar bebeğinin yattığı yatağa güzel bir yastık koyarsın en azından bu da yeter. Ben çikolata dışında hic birini yapmayacağım gerçi ama sen ozeniyorsan minimal çapta yapabilirsin :)