- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #5.981
Oo baya büyükmüş canım güle güle güle kullanBenimki bu şekilde baby nest. Tam bitmedi süslemesi ve yastıkları olacak. 60 × 75 cm gibi bi boyutu oldu çocuk rahat yatsın dedim.
canım hangi iple ördün birde videosu var mıKızlar battaniyemiz hazır 3 saatte ördüm çok güzel yumuşacık sıcacık tutacak minigimi
Ev dolu battaniye oldu ama neyse :))
Kız sen nereden biliyon böyle ucuz yerleri baya uyguna almışsın canım güle güle kullan :))
Bu pusetler hemen kullanılmıyormuş doğru mu acaba
Ben hasta bezi almadim henüz.
Ped mi alsam onun yerine diye düşünürken.
Şimdi depend yazısını görünce durdum.
Kanama için ideal mi ?
Ben kalça ölçümü bilmiyorum.
En az 70 olması gerekiyormuş.
Acaba o kadar mı bilemedim.
Gerçi şimdi düşündüm de kalçam o kadar da ufak değil niye birden küçükmüş gibi dusunduysem. .
ay birden çok korktum hahhahahhah neyseki onluymuş:)
Eşim fiyatını ve adet sayısını görünce şok oldu bu ne yani normal bebek bezi alalım sanada dedi
Evet bitiyor canım kanama fazla olunca pıhtı falan geliyor değiştiriyorsun hemen evde daha rahat ya istediğini takarsin :))Ben Antalya da hastane için 4 tane külot almıştım 20 liraya.
Bilseydim direk gelir burdan alirdim.
20 tanesi bir günde bitiyor mu?
Oyy o da ayri bir dert
Hastanede fazla kalmazsak aslında evde rahat ederiz.
Alize puffy canım net dolu video 3 saatte bitirdim :)canım hangi iple ördün birde videosu var mı
kisiden kisiye degisebilen bisey bence.benim yakin bir arkadasim normal dogum yapti 2 tane kullanmis sadece daha sonrasinda normal ped kullanmis.Evet bitiyor canım kanama fazla olunca pıhtı falan geliyor değiştiriyorsun hemen evde daha rahat ya istediğini takarsin :))
Onada bakayım canım sabahtan beri model bakıyorum artık nefret ettimpierre cardin bubba yatak bizimkisi de canım
ilk önce kraft calipso elit alacaktık ama yaşadığımız yerde istediğimiz rengi yoktu
daha sonra bu yatağı gördüm ve bayıldım resmen
kraft calipso elitte fermuarlı kısım yanda ve büyüktü bu yüzden istemedim
daha ilerleyen yaşlarda kendi odasın da yattığında çıkıp gelmesi zor olurdu
ama pierre cardinde yanda değil bu yüzden daha avantajlı geldi
Alize puffy canım net dolu video 3 saatte bitirdim :)
kisiden kisiye degisebilen bisey bence.benim yakin bir arkadasim normal dogum yapti 2 tane kullanmis sadece daha sonrasinda normal ped kullanmis.
Çok güzel gözüküyor.Kızlar ben wish diye bir siteden aldım 3 haftada geldi çok güzel ve derin. Gri rengini aldım. 83 tl ye geldi.
simdi ben anlamadim kaclisini kaca aldiniz bende dun aldimda :)
Evet bitiyor canım kanama fazla olunca pıhtı falan geliyor değiştiriyorsun hemen evde daha rahat ya istediğini takarsin :))
20lisini 29.90a aldım ben:)