-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #5.941
Kızlar burda defalarca park yatak konuşuldu biliyorum ama almayacağım için takip etmemiştim açıkçası bu konuda konuşmalar. Suan almaya karae verdim Park yatak alanlar evinde kuranlar hangi yatağı tercih ettiniz ve ilk görüş olarak memnuniyetiniz nasıl
Ayy bu kayınvalideler süper yaAnammmmmm Feraye park yatak kardeşliği diyorsun ha
Önce kendi yorumum : katmanlı olduğu için kumaş olduğu için fermuar olduğu için ben memnun kalacağımi düşünüyorum
Bebek kenardan tutunup ayağa kalkacagi zaman bile 0 korku çünkü ikinci kademe derin bayaa. Düştü kafasını vurdu derdi yok. Aşağıya sarkti inmeye çalıştı çalışırken düştü derdi yok
Annemin yorumu bu mu yatak "olsun"
Abimin yorumu siyah bebeğe koyu olmuş sanki
Kv nin yorumu bu neeeeeeeeeee kuyu gibi bebek bunda yatar mi kokuyor bu . Sonra dayanamadi içine korkuluk gibi bi şey yapıyor. Korkuluklu park yatak dünyada ilk
Marka model ise kraft calipso Elite :)
70 e 120
Tek dezavantaji kapıdan geçmiyor. :)
Ayy bu kayınvalideler süper yaYa hic araştırırken 70×130 model gördün mü ben 1 markada denk geldim sadece onunda renk skalası çok dar. Almışken büyük alayım diyorum seneye de giyer klasik anne mantigi
ooo ne diyosun senin iç yatak boyu kaç cm şimdi. Icine yatak aldın mı o kaç cm heyecan yaptim70 e 120 yatak boyu oluyor
Açınca 80e 130 benimkisi :)
Senin bu baktığında açınca Coşar bence :)
ooo ne diyosun senin iç yatak boyu kaç cm şimdi. Icine yatak aldın mı o kaç cm heyecan yaptim
Ay pardon yazmışsın canım gördüm :)
Ayy yün alerjisi olan biri olarak içine koyduğun an bebişi iyi gözlemle ufacık bir yeri kızarırsa yün alerjisi olabilir. Bir gece beni misafirlikte yün yatakta yatırma gafletinde bulundurdular. Gecenin yarısı kalkıp kanepeye geçtiğimde heryerim parça parça şişmiştiAynen canım şok şok şok
Bu arada yatagim ne bil
Tabii ki de yün yatak kk kk kk bu sefer de annem.sagolsun:)
Anammmmmm Feraye park yatak kardeşliği diyorsun ha
Önce kendi yorumum : katmanlı olduğu için kumaş olduğu için fermuar olduğu için ben memnun kalacağımi düşünüyorum
Bebek kenardan tutunup ayağa kalkacagi zaman bile 0 korku çünkü ikinci kademe derin bayaa. Düştü kafasını vurdu derdi yok. Aşağıya sarkti inmeye çalıştı çalışırken düştü derdi yok
Annemin yorumu bu mu yatak "olsun"
Abimin yorumu siyah bebeğe koyu olmuş sanki
Kv nin yorumu bu neeeeeeeeeee kuyu gibi bebek bunda yatar mi kokuyor bu . Sonra dayanamadi içine korkuluk gibi bi şey yapıyor. Korkuluklu park yatak dünyada ilk
Marka model ise kraft calipso Elite :)
70 e 120
Tek dezavantaji kapıdan geçmiyor. :)
Yarın detaylı inceleyeceğim arkadaşlar bu yatağı sağolun :)Yesanin yoruma +1 de benden çünkü ayni yorumlari bende duydum ozellikle siyah bebek yatagimi olurmus diye.Bende aynı urunu aldım tavsiyesiylede yarin açıp kokusunu gidericem ins :) Ben baya bi park yatak baktim en cok bu hosuma gitti hem sade olmasi hem boyutu acisindan pisman diilim yine olsun yine yaparim park yatak candir :))) F ferayegul
Bu pusetler 4 aydan sonra kullanılıyor diye duydumBenim ablam kendi yapmıştı bana yapmadı. Gerek yok dedi. Eğer dışarda kullanacaksan bu daha kullanışlı.
Eki Görüntüle 2074957
Ben canlı görmedim netten gördüm sipariş verdim büyükse evde yatak gibi kullanırım artıkyanımızda taşıyacak kadar ufak bir şey değil ya
Yada ben mi öyle biliyorum.
Bu pusetler hemen kullanılmıyormuş doğru mu acabaOto koltugu seklinde pusetim var bebek arabasiyla birlikte aldigim o tarz yerlere giderken ona koymayi düşünüyorum onunla zaten oyle icine koyup goturmen cok zor o minik yatak gibi bise evde yaninda yatirman icin ama dışarı icin dusunuyosan portbebe alabilirsin
Kizlar bugun dependi alip eksiklerimi tamamlamis bulunmaktayim gerçekten cok begendim nasil guzel bisiymis o ole yumusacik valla almayan varsa kesinlikle alsin tavsiye ettikleri kadar varmis
Kıyafetlerimiz yıkandı ütülendi dolabına çekmecesine yerleşti. Bi battaniyeleri kaldı. Bir de kaynatmam gereken diğer malzemeler. Çantayı da yıkayıp onu hazırlayacağım artık
Bu pusetler hemen kullanılmıyormuş doğru mu acaba
Ben hasta bezi almadim henüz.
Ped mi alsam onun yerine diye düşünürken.
Şimdi depend yazısını görünce durdum.
Kanama için ideal mi ?
Ben kalça ölçümü bilmiyorum.
En az 70 olması gerekiyormuş.
Acaba o kadar mı bilemedim.
Gerçi şimdi düşündüm de kalçam o kadar da ufak değil niye birden küçükmüş gibi dusunduysem. .
Bu pusetler 4 aydan sonra kullanılıyor diye duydum
Ben canlı görmedim netten gördüm sipariş verdim büyükse evde yatak gibi kullanırım artık